Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Merkür geri harekete başlıyor!

03 Şubat - 09 Şubat 2014 haftası

Bu hafta Merkür’ün Balık burcunda geri harekete başlıyor olması en önemli konu! Hayatımız bir ölçüde yavaşlayacak, içe bakışımız, kendimizle temasımız yoğunlaşacak. Telaşsız, detayları atlamadan ve gerçeklikten kopmadan adımlarımızı atmaya çalıştığımız sürece sorun yok. Kafa karışıklığı, dalgınlık, sakarlık veya dikkatsizlik, tedbirsizlik, özellikle bu hafta sonuna doğru sıkıntı yaratmaya başlayabilir.


İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
03 Şubat Pazartesi: 06:55 itibariyle iç dünyamızın ibresi aceleci, sabırsız ve düşünmeden hareket etmeye eğilimli Koç burcuna çevriliyor. Oldukça hareketli, telaşlı bir gün yaşayabiliriz. Dikkat isteyen işlerimizi yaparken biraz daha sabırlı olmaya özen gösterelim. Fazla atak, mücadeleci, tartışmaya davetiye çıkaracak şekilde davranma ihtimalimiz yüksek.

04 Şubat Salı: Sabah saatleri hariç, gün boyunca gergin, huzursuz ve telaşlı, kıpır kıpır bir ruh hali içindeyiz. İkili ilişkiler açısından zorlu bir gün. Ağzımızdan çıkan her sözü kulağımız duymalı! Akşama doğru gerilim katlanarak artabilir!

05 Şubat Çarşamba:
Zorlu, belki de uykusuz geçebilecek bir gecenin ardından, 11:45 itibariyle Boğa’nın sakin, dingin, huzur ve güven peşindeki konforlu dünyasında kendimizi daha iyi hissetmeye başlıyoruz. Hayatın hem maddi hem de manevi yönlerini dengeleyebilecek enerjiler var. Kendimizi sahip olduğumuz kaynaklarla değerli ve yeterli hissedip şükretmek önem kazanıyor.

06 Şubat Perşembe: Güne iç huzuru ve mutlulukla başlamamızı sağlayacak etkilerle giriyoruz. Ay ile Jüpiter uyumlu açıdalar. Ancak gün boyunca olumlu etkileri içselleştirdikten sonra, gecenin ilerleyen saatlerine doğru gerilim başlıyor. 23:43’te 03 derece 20 dakikada Merkür Balık burcunda geri harekete geçiyor. 28 Şubat’a kadar geri hareketini sürdürecek. Bu süreçte 13 Şubat’ta tekrar Kova burcuna girerek o derecelerdeyken deneyimlediklerimizi tekrar gözden geçirmemizi sağlayacak. Merkür Kova’ya girmezden önce Balık burcundaki Neptün’e iyice yaklaşacağı için özellikle önümüzdeki hafta ortasına kadar dalgınlık, unutkanlık, yanlışanlama ve anlaşılmalar artabilir. Önemli kararlar alırken, anlaşma,
sözleşme veya herhangi bir evrak işi yaparken her zamankinden daha dikkatli olmamız gerekiyor.

07 Şubat Cuma: Merkür’ün geri harekete başlamasının hemen ardından Ay’ın sabahın erken saatlerinden itibaren boşlukta olacağı bir sürece girmesi bugün için işleri bir hayli
zorlaştırıyor doğrusu! Ay’ın 23:44’te İkizler burcuna girmesiyle birlikte toparlanıp, hız kazanmaya başlıyoruz. Ancak kaybedilen zamanı telafi etmek için bu denli hızlı hareket etmek veya hızlı düşünüp, hemen iletişime geçmek pek çok iletişim kazasına ve sürtüşmelere neden olabilecek bir enerji yaratıyor.

08 Şubat Cumartesi: Karmakarışık bir hafta sonuna hazır mıyız? Yapılacak pek çok iş, çok konuşma, koşuşturma var! Sabah saatleri öznellik ve önyargılar yükselişte! Her şeye alınabilir, hemen gücenebiliriz. Neyse ki öğleden sonra durum biraz daha iyiye doğru gidiyor. Bizi heyecanlandırıp şaşırtacak ilginç gelişmeler olabilir.

09 Şubat Pazar: Bugün de aktif, enerjik ve motivasyonumuz yüksek bir durumdayız. Enerji fazlamızı spor ya da yaratıcı herhangi bir konuya yönlendirmemiz yerinde olur. 23:08’de Ay yine açısız, bağlantısız kalacağı bir sürece girecek. Geceyi sakin, dinlenerek veya sevdiklerimizle, sevdiğimiz konularla ilgilenerek geçirmeye bakalım. Yarın sabah bizi hassas, duygusal anlamda yoğun bir gün bekliyor olacak!

Herkese iyi haftalar, güzel günler! Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.