Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Bilinmeyen sulara doğru!

(09-15 Eylül 2013 Haftası)

"Karanlık içindeyken, deyin ki; "Bu karanlık henüz doğmamış şafaktır; ve her ne kadar karanlığın doğum sancısı içime dolarsa da, şafak tepelere doğduğu gibi nasılsa bana da doğacaktır." Halil Cibran (Ermişin Bahçesi)


İlişkiler, ortaklıklar, diplomasi, sanat, güzellik, estetik, barış ve uyuma ilişkin konuların gündemin ön sıralarına çıkacağı bir sürece giriyoruz. Hafta boyunca gökyüzü çok hareketli ve buna bağlı olarak enerjimiz iniş çıkışlı, iletişimimiz dalgalı olacak.

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
09 Eylül Pazartesi: Haftaya yoğun, derin ve yakıcı duyguların iç dünyamızı teslim aldığı zor bir günle giriyoruz. 04:45'te Ay Akrep burcunun gizemli ve duygusal fırtınalara açık dünyasında ilerlemeye başlıyor. Ruhumuzun doyurulabilmesi için korkusuzca en karanlık köşelerine kadar inip sondajlar yaparak gerçeği bulma ve onları dönüştürme ihtiyacındayız.

10:08'de mantık ve muhakemenin, iletişimin temsilcisi Merkür Terazi burcuna geçiyor. Kişisel veya toplumsal bazda tüm ilişkilerde birbirimize ters gelen yönlerimize karşın bir arada ve işbirliği, uzlaşı ve anlayış içinde olmayı başarabileceğimize ilişkin sinyaller alıyorsak da, sevinmek için henüz çok erken! Zira Merkür Terazi burcuna girdikten sonra savaşçı ve hareketli Mars (Aslan) ile sabit ve kısıtlayıcı Satürn (Akrep) kare açılarıyla bizi sarsmaya başlayacaklar! Mars ateşli yapısıyla gösterişçi Aslan'da dramatik ve enerjik bir biçimde isteklerini veya öfkesini ortaya koyarken; sabırlı, tedbirli ve disipline edici Satürn, kuşkucu ve güvenmekte zorlanan Akrep'te durağan ve sessiz ama tetikte kalacak.

Ay, akşama doğru Satürn ile kavuşum yaparak bu harlı oluşumu tetiklediğinde, kibritle yakıt deposuna girilmişcesine patlayıcı ve hayli tehlikeli bir etki ortaya çıkacak. Birikmiş ve uzun zamandır kaynayan ama üstünü örttüğümüz, bir şekilde görmezden geldiğimiz konular muazzam bir duygusal patlamayla ortalığa saçılıverecekler!

Merkür'ün Terazi burcuna girmesiyle birlikte oluşacak sert açılar, otorite figürleri ile sert çatışmalar yaşanmasına neden olabilir. Bugün mümkünse işimizde veya özel hayatımızda kritik denebilecek görüşmelerimizi bir başka güne alalım. Kendimizi çok yormaktan sakınalım.

YOĞUN DUYGULAR
10 Eylül Salı: Sezgi ve algılarımızın hayli keskinleşeceği, yine yoğun duygularla dolu bir gündeyiz. Sabah saatleri daha rahatız. Yabancılarla yapılacak işler, yurt dışı seyahatleri, eğitim ve hukuki konular için elverişli bir zemin var. Önemli işlerimizi 12:22‘ye kadar bitirmeye bakalım. Sonrasında Ay boşlukta ve açısız, hayat kendi temposunda bildiği gibi akacak.

11 Eylül Çarşamba: Bugün gerek içimizdeki denge ayarı, ruhsal ihtiyaçlarımıza işaret eden Ay, gerekse de ilişki kuruş şeklimizi belirleyen Venüs burç değiştiriyorlar.

İlkin Venüs Akrep burcunun kuşkucu ve sorgulayan yapısıyla harmanlanıyor. Ardından 09:36'da Ay, daha iyimser, umutlu ve hevesli kılacak bir etkiyle buluşturuyor bizi; Ay Yay burcunda ilerlemeye başlıyor! Özel ilişkilerde tutku, kıskançlık, sahiplenicilik, merak, sorgu soruşturma ve uç noktada duygular yaşama eğilimi ön plana çıkabilir. Bugüne dek yumuşak ve işbirliğine açık, dengeli ilişkiler kurabilmişsek de artık işimiz zor! 7 Ekim'e dek barış ve diplomasi adına yapılacak girişimlerde pek çok gizli kapaklı konu barınabilir veya entrikalı, kuşku uyandıran, zorlayıcı durumlar, ya hep ya hiç tavrı ile karşılaşabiliriz.

Öğleden sonra bizi kararsızlığa veya kafa karışıklığına götürebilecek etkiler alıyoruz. Ancak akşam saatlerine doğru enerjimiz ve hareket kabiliyetimizle birlikte kararlılığımız artıyor!

İYİMSER ENERJİLER
12 Eylül Perşembe: Duygu dünyamızda gün boyunca iyimser enerjiler, umut ve heves hakim olacak. Sabah saatlerinde duygu dünyamızda ani dalgalanmalar yaratabilecek olaylarla karşılaşma ihtimalimiz var. Öğleden sonra kendi arzularımızla dış dünyanın talepleri arasında kutuplaşmalar yaşayabiliriz. Güç savaşlarına yol açacak hiçbir tartışmaya girmeyelim. 20:09'da Ay boşluğa düşüyor yine. Geceyi akışta, dinlenerek ve iç sesimizi dinleyerek sakince kapatıyoruz.

13 Eylül Cuma: Hafta zor bir günle başlamıştı yine zorlu bir günle bitiyor anlaşılan! Öğleye kadar işlerimizden beklenen verimi almamız biraz zor. 12:55'te Ay Oğlak burcuna geçtikten sonra bizler de plan program yapabilecek duruma geliyor, kararlılık ve netlik kazanıyoruz. Sanat ve yaratıcılık isteyen konularda gelişmeler yaşanabilir. Gecenin ilerleyen saatlerinde ağzımızdan çıkan her söze dikkat etmemizde yarar var. Farkında olmadan karşımızdaki kişiyi sert sözlerimizle sarsabilir, kışkırtıp isyana sürükleyebiliriz.

ŞAŞIRTICI GELİŞMELER
14 Eylül Cumartesi: Haftanın bir başka yoğun ve karmakarışık enerjilerle dolu bir günündeyiz. Sabahın erken saatleri gerilime, güç savaşları ve şaşırtıcı gelişmelere açık. (Ay-Plüto, Ay-Uranüs kareleri) 09:33'te ise, Venüs (Akrep) ile Neptün (Balık) arasındaki uyumlu üçgen açı, yumuşak ve sevecen enerjisiyle içimizi ısıtacak.

Öğleden sonra aşırı tepkisel ve her duyguyu olduğundan daha büyük bir şekilde yaşamamıza neden olacak bir etkiyi içselleştiriyoruz; Ay ile Jüpiter karşıt açı içine giriyorlar.

Merkür (Terazi)-Plüto (Oğlak) karesinin yarattığı gerilim gece geç saatlerde tavan yapıyor! İletişimde ciddi anlamda zorluklar yaşayabilir, sözel savaşlar, manipülasyonlar, zorla dikte ettirilen konular veya iletişimde bizi sarsacak ve bildiklerimizi kökten değiştirecek olaylar yaşayabiliriz. Özellikle otorite figürleri ile yapacağımız her görüşmeye gereken dikkat ve özeni göstermeliyiz. Uzlaşı sağlamak çok kolay değil. Sağlıklı ve yüklenebileceğimiz riskler almaya bakalım. Aceleyle, üzerinde çok düşünmeden alacağımız her karar ileride aleyhimize olacaktır.

DOSTLUK ZAMANI
15 Eylül Pazar: 02:17 itibariyle Ay boşluğa düşüyor. Günlük düzenimiz istediğimiz gibi işlemeyebilir. Ancak 15:05'te Ay'ın sabit nitelikli Kova'ya girmesi ile netleşiyor, kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Arkadaşlık kapasitemiz artıyor. Dost ve arkadaşlarımızla, bizim gibi düşünen insanlarla bir arada olabilmeyi başarabiliyoruz. Toplumsal konular, grupt etkinlikleri adına olumlu bir günde olmakla birlikte, gece yarısına doğru gerçekleşecek Ay-Venüs karşıtlığı ile kırılganlığımız ve hassasiyetimiz artıyor. İlişkilerde her zamankinden daha temkinli ve dikkatli olmamız gerekiyor. Diğerlerini etkilemek adına abartılı tavırlar sergileme ihtimalimiz var!

15:06'da iç dünyamızın kapıları bu kez Kova burcuna açılıyor. Toplumsal konular, insancıl amaçlar ve sosyal aktiviteler adına olumlu bir döneme giriyoruz. Bizim gibi düşünen kişilerle bir araya gelip bilgi alışverişlerinde bulunmak açısından ideal bir zamanlama!

BİTİRİRKEN
Bu hafta özellikle kişisel veya global anlamda ilişkiler ve iletişim açısından oldukça zorlu geçeceğe benziyor. İddiacılık, ısrar, anlaşma veya sözleşmelerde aniden belirebilecek yön değişiklikleri ve öfke ciddi anlamda sıkıntı yaratabilecek. Kısacası mücadeleler, çatışma ve gerilim dolu bir hafta var önümüzde. Çatışmaların uzlaşıya varma amaçlı ve olumlu bir şekilde hayata katılabilmesini umalım.

Hepinize iyi bir hafta diliyorum. Esen kalın…


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.