Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Yanılgılara dikkat!

(26 Ağustos-01 Eylül 2013 Haftası)

Bildik kalıplarda ve alışkanlıklarımızın konforunda olmakla, yeninin kışkırtıcı ve fırsatlarla dolu gizemli dünyası arasında bir o yana bir bu yana çekildiğimizi hissedeceğimiz bir haftaya giriyoruz.

Başlangıçta karmakarışık gözüken her konunun aslında büyük planın bir parçası olduğunu fark ettiğimizde her şeyin anlam kazanacağını göreceğiz.

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
26 Ağustos Pazartesi:
Bu haftanın belki de en karmakarışık günlerinden birindeyiz. Belirsiz, bulanık ve kafa karışıklığı yaratan etkiler var. Merkür (Başak) ile Neptün (Balık) karşıt açıdalar. Kendimizi yanlış ifade edebilir, söylenenleri yanlış anlayabilir, hatalı yargılara varabiliriz. Oysa duygusal açıdan kendimizi güvenli hissetmeye ihtiyacımız büyük! Bugün ve yarın önemli kararlarımızı alırken çok dikkatli olalım, hatta mümkünse kritik konulardaki kararları ya da toplantıları haftanın ikinci yarısına erteleyelim. Zira yanılgıya düşmemiz mümkün. Ayrıca bu etkiyle bir şeyleri kaybetmemiz, unutmamız veya çaldırmamız söz konusu olabilir!

Geçen haftadan beri ilişkilerdeki zorlayıcı etkiler halen devam ediyor. Konuşmaktan kaçınıyorsak bastırdığımız sorunlarımızla yüzleşmek ve gereğini yapmak durumunda  kalabiliriz.

Akşam saatleri ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili gerilimli durumlar, beklenmedik gelişmeler, ani kopuş ya da yepyeni başlangıçlar yaşanabilir! Mantıksız çekişmeler ve inatlaşmalar ruh halimizde dalgalanma ve güvensizlikler yaratabilir.

DİKKATLİ OLMAYA DEVAM!
27 Ağustos Salı:
Dün iletişimde, yolculuklarda ve eğitimde bizi dikkatli olmaya mecbur kılan etkiler bugün katlanarak devam ediyor! 04:42 itibariyle Güneş (Başak) ile Neptün (Balık) yapacakları karşıt açıyla bizi zorlamaya başlayacaklar. Gün boyunca bu etkiyi hissedeceğiz. Aşırı idealizm veya yanlış yönlendirilmeler sonucu aleyhimize olacak riskli kararlar almaktan sakınalım! Kendi kendimizi kandırarak, inanmak istediğimize inanma eğilimindeyiz.

12:44'te Merkür (Başak) ile Satürn (Akrep) arasındaki uyumlu açı, gerçeğe çağıran etkisiyle yanılgılardan uzak tutacak gibi gözüküyor. Ancak  Neptün'ün bulanıklık ve belirsizlik yaratan sis etkisini ortadan kaldırarak bizi kolayca planlı ve organize bir duruma getiremeyebilir!

KALBİMİZDEN GEÇENLERİN ZAMANI
28 Ağustos Çarşamba:
00:53'te Venüs (Terazi) ile Jüpiter (Yengeç) kare açı içine giriyorlar. Günün geneline yayılan bu etki, fazla yiyip içmeden, gereksiz hoşgörü ya da hoşgörüsüzlüğe, tembellik, disiplinsizlik, aşırı harcamalar ya da yapabileceklerimizden fazlasına söz vermeye kadar, uzun vadede başa dert olabilecek sorunlar yaratabilecektir.

01:57'de Ay boşluğa düştükten kısa bir süre sonra İkizler burcuna girecek. Yarın sabaha dek sağlıklı diyaloglar kurmak, eğitim ve kısa yolculuklar gündemimizin ilk sıralarında yer alacaklar.

05:05'te inisiyatifin, cesaret ve atılganlığın temsilcisi savaşçı Mars, Aslan burcunda yolculuğa başlıyor. Yaratıcılık isteyen konular ve sahne sanatları ile ilgili pek çok dikkat çekici çalışmalar yapılabilir. Kendimizi, kalbimizden geçenleri açık bir şekilde,  samimiyetle ortaya koyabiliriz. Gölge yönüyle egoya yönelik, alkış ve hayranlık alabilme amaçlı, gereksiz gürültücü tavırlar sergilememiz mümkündür.

Öğlen saatleri yine gerilimi yükseltecek etkilerle savrulduktan sonra, gece beklenmedik gelişmelere açık bir şekilde sona erecek.

29 Ağustos Perşembe: 07:45'te Ay boşluğa düşüyor yine. İşlerimiz beklediğimiz gibi gelişmeyebilir. Günü akışında, kabullenici ve esnek bir şekilde geçirmekte yarar var.

DUYGUSAL MODDAYIZ
30 Ağustos Cuma:
Bugün de enerjiler dağınık ve duygusal tepkiler vermeye açığız. Sabah erken saatlerde daha organize, pratik, gerçekçi ve sabırlı bir şekilde günlük işlerimizle ilgilenebiliyoruz. Sorunların üstesinden gelebilecek durumdayız. Güneş (Başak) ile Satürn (Akrep) etkileşim içindeler.

14:33'te iç dünyamızla ve duygusal ihtiyaçlarımızla ilgilenmemizi gösteren bir etkiyi içselleştiriyoruz. Kırılganlık, alınganlık ve hassasiyetimiz artıyor. Evimiz, ailemiz, sevdiklerimiz ile bağımızı güçlendirmek ihtiyacındayız.

ISRARCI OLMAYALIM!
31 Ağustos Cumartesi:
Bugün de güçlü duygularla yüklüyüz. Gün çekişmelere, güç savaşlarına ve şaşırtıcı gelişmelerle duygusal çalkantılara açık. Akşam saatleri daha dengeli ve rahat gözüküyor.

06:10'da Merkür (Başak) ile Jüpiter (Yengeç) arasındaki uyumlu akış, hayata geniş bir açıdan iyimser ve olumlu bir  şekilde yaklaştığımız ölçüde evrenin sunacağı  fırsatları fark edip kucaklayabileceğimize işaret ediyor.

01 Eylül  Pazar:
03:35te boşluğa düşen Ay, gün boyunca açısız, bağlantısız kalmaya devam edecek. Günü hayatın ritmine ayak uydurarak geçirmek durumundayız. Hiçbir konuda ısrarcı olmamaya, şartları zorlamamaya bakalım!

Hepinize güzel bir hafta, neşe, keyif ve iç huzuru diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.