Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Sabır ve dengeleri korumak gerekiyor!

(12 - 18 Ağustos 2013 Haftası)

Bu hafta ateş enerjisinin yakıp kül edebilecek etkileri ön planda olacak. Dolayısıyla aceleye getirilmiş kararlar ile fevri ve düşüncesizce atılacağımız gereksiz ve anlamsız riskler, kısa veya uzun vadede başımıza dert olabilir.

Yeninin kaçınılmaz bir şekilde bizi atılımlara iteleyen enerjisi karşısında sakin, sağduyulu ve temkinli bir yaklaşım tarzı geliştirmek akıllıca olacaktır.

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
12 Ağustos Pazartesi:
Tatil sonrası ilk çalışma günü enerjiler dağınık. Sabah saatlerinde iç dengemizi korumak daha kolay, ancak öğlen itibariyle ruh halimiz dalgalı, huzursuz ve tepkiseliz. Telaşla girişeceğimiz işlerden olumlu sonuçlar almamız güç. Dikkatli olmadığımız takdirde ufak tefek kaza ya da sakarlıklar yaşamamız mümkün.

23:16’da belirsizlik ve karışıklıklar yerini derin ve yakıcı duygularla harmanlanmış keskin bir netliğe bırakıyor. Ay, Akrep burcunda yol almaya başlıyor. Duygusal derinliklerimizi sondajlamak, gerçekle yüzleşinceye kadar sorgulamak ihtiyacı duyuyoruz. Son dönemlerde yaşamış olduğumuz duygusal krizler varsa, nedenlerini daha etkin bir şekilde araştırıp anlayabilecek ve dönüştürecek durumdayız.


DUYGUSAL İHTİYAÇLARI DİNLEME ZAMANI
13 Ağustos Salı:
Gün zorlu enerjilerle başlıyor. Sabah saatlerinde iç güvenliğimiz en önemli konu. İçimize yönelip duygularımıza odaklanarak analiz etmek ve duygusal ihtiyaçlarımız neyi işaret ediyorsa kararlı bir şekilde gereğini yapmak durumundayız. Ancak, enerjimiz düşük ve ruh halimiz karamsarlığa yatkın olabilir. Herhangi bir konuda yanlış bir fikre kapılmışsak, gerçeğin sert yüzüyle karşılaşma ihtimalimiz yüksek. Her koşulda duygu dünyamızı yeniden ve gerçekçi bir şekilde yapılandırmamız gereken bir gündeyiz. Özellikle sabah saatlerinde kendimizi fazla zorlamamaya çalışalım. Ay ile Satürn Akrep burcunda kavuşum yapıyorlar.

Öğleden sonra yavaş yavaş içsel bütünleşmeyi sağlamaya ve duygusal anlamda yeni enerjilere ve yenilenmeye açık hale geliyoruz.  Ay (Akrep) ile Plüto (Oğlak) uyumlu açı içine giriyorlar. Hemen ardından içimizdeki denge ayarı Ay, bu kez Jüpiter (Yengeç) ile uyumlu ve rahat akan bir açı oluşturuyor.  Sosyallikler, neşe, keyifli sohbetlerle zenginleşecek sofralar, fırsatlarla dolu iş toplantıları ve gelişmeye açık ilişkiler ile kendimizi daha iyi hissedeceğimiz bir duygusal moddayız. Ev, aile, eğitim, finans ve seyahatler açısından olumlu sinyaller taşıyan bu etkiler, Merkür (Aslan) ile Pluto (Oğlak) arasındaki içten içe kaynayan, patlamaya hazır, ama dışarıdan pek de hissedilmeyen zorlu bir enerjiyle 17:57’de ateşlenince işler biraz zorlaşabilir! Bu konumun “gölge” diye nitelediğimiz olumsuz yönlerini daha da koyultup dramatize edecek bir etki yaratabilir. Eleştiriye karşı aşırı hassas olabileceğimizden çabucak gerilebilir ve bizden farklı düşünen kişilerle birden alevlenebilen entelektüel güç savaşlarına ve tartışmalara girişebiliriz. Mantık, muhakeme ve tarafsız aklı temsil eden Merkür’ü zorlukları dönüştürmek üzere yaratıcı bir şekilde kullanmak iyi bir çözüm olabilir.

14 Ağustos Çarşamba: Sevgi, ilişkiler, ortaklıklar ve yatırımlar açısından olumlu zemine sahip bir güne “Merhaba” diyoruz. Öğle saatlerinde otorite konumundaki kişilerle yaşanması olası sınır ve sorumluluklarla ilgili ufak tefek sıkıntılı durumları saymazsak, gün tümüyle destekleyici gözüküyor. Özellikle akşam saatleri yakın ilişkiler açısından çok iyi.


HER ŞEY HAYRIMIZA
15 Ağustos Perşembe:
Ay, 01:28 itibariyle boşluğa düşüyor. Geceyi dinlenerek sakin bir şekilde geçiriyoruz. Zira sabaha doğru enerjimizi arttırıp, içimizdeki yaşama sevincini yükselterek, hayata daha geniş bir çerçeveden, coşkun ve umut dolu bakmayı getirecek bir duygusal moda geçiyoruz. Ay, Yay burcunda ilerlemeye başlıyor.

05:10’da ise, gün boyunca etkin olacak Merkür (Aslan) ile Uranüs (Koç) üçgeni gerçekleşiyor. Zihnimizi tetikleyip hızlandıran bu etkiyle farkındalığımız ve algılarımız artıp, aklımıza birbirinden ilginç parlak fikirler gelebilir veya aniden bir gerçeğe uyanabiliriz. Ani ve şaşırtıcı haberler almamız mümkün. Ağzımızdan çıkacak her söze dikkat etmemiz gerektiğini de unutmayalım. Dilimizin ucuna geliveren her şeyi spontan bir şekilde söyleyiverme ihtimalimiz yüksek!

Sabah saatleri karmaşa, bulanıklık, yanılgı ve skandal sayılabilecek olaylara açık olsa da, gün genelde olumlu bir enerjiye sahip. Dolayısıyla, yaşanacak her şey hayrımıza olacaktır diyebiliriz. Yeter ki meselelere tarafsız ve sağduyulu bir şekilde bakabilelim. Ay (Yay), Neptün (Balık) ile gerilimli açıda! Sezgiselliğimizi ve ruhsallığımızı yükselten bu etkileşimin, zaman zaman dış dünyada sıvı, gaz veya buharlarla ilgili yaşanabilecek sorunlara da işaret edebildiğini söylemek gerekiyor.


OLUMLU GÜN!
16 Ağustos Cuma:
Haftanın bir başka olumlu günündeyiz yine. İletişim, ulaşım, haberleşme ve eğitimin yanı sıra sevgi, evlilik, ilişkiler ve ortaklıklarda değer duygusu ve finans ile ilgili dengeleyici ve destekleyici  önemli gelişmeler rahat bir akışla gerçekleşebilecek. Venüs, 18:36 itibariyle kendi yönetiminde olan Terazi burcuna geçiyor. 12 Eylül’e dek yakın ilişkilerde, evlilik veya ortaklıklarda huzur, denge ve uyum içinde olmak en önemli konu halini alıyor.

20:31’de Ay boşluğa düşüyor yine. Geceyi, stresten uzak bir şekilde, dinlenerek veya sevdiklerimizle birlikte geçirerek tamamlamak gerekiyor.


“HAYIR” DİYEBİLMEK GEREK!
17 Ağustos Cumartesi:
Hafta sonu iniş çıkışı bol, dengeyi tutturmakta zorlanacağımız bir günle başlıyor. 03:18’de gerçekleşecek Güneş (Aslan) ile Pluto (Oğlak) arasındaki gerilimli açı, günü krizlere açık bir hale getiriyor. Koşulları zorlamamaya, saplantılı veya inatçı bir tavır sergilememeye çalışalım. 

06:25’te Ay Oğlak burcunun ciddi ve kontrollü dünyasında yolculuğuna başlıyor. Hayatın katı gerçekleriyle sabırlı ve olgun bir şekilde baş edebiliriz. Öte yandan, her şeyi başarı-başarısızlık olarak görme eğilimimiz, bizzat kendi üstümüzde baskı yaratabilecektir. Toplum önünde yetersiz gözükmekten çekinmek kendimizi aşırı disipline edip sıkmayı getireceği için, sonuçta karamsarlığa ya da moral bozukluğuna zemin hazırlayacaktır. Sınırlarımızı korumak ve gereğinde “Hayır” diyebilmeyi öğrenmek durumundayız.   

Sabah saatleri ilişkiler açısından gerilimli gözüküyor. Küçücük bir mesele krizler yaratıp gereksiz üzüntü ve tatsızlıklara neden olabilir. Tam her şeyi yoluna koyup üzerimize düşenleri yaptığımızı düşündüğümüz bir anda, tekrardan meydan okuyan, çatışmalı enerjilerle karşı karşıya kalabiliriz. İç huzurumuzu ve dengemizi koruyabilmek için biraz daha alçak gönüllü ve hoşgörülü olmaya çalışmakta yarar var. Anlamsız risklerden kaçınalım!

18 Ağustos Pazar: Dün başlayan gerilim, öncü burçlarda gerçekleşecek bir T-Kare açıyı tetikleyip harekete geçirerek tırmanışa geçecek. Tepkisel ve kışkırtılmaya hazır bir ruh hali içinde olabiliriz. Ülkemizin dış ülkelerle olan ilişkileri açısından da kritik önem taşıyan zorlu bir dönemdeyiz. Dikkatli ve sağduyulu olduğumuz takdirde her meseleyi diplomasi ile barışçıl bir şekilde, adım adım çözebiliriz.

Herkese iyi bir hafta ve kolaylıklar diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.