Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Ne dilediğinize dikkat edin!

(15-21 Temmuz 2013 Haftası)


Bu hafta frekansımızı yüksek tutmamız son derece önemli. Yaydıkları düşük titreşimle sistemimize saldırmaya hazır istilacılardan olabildiğince uzak durmaya bakalım. Bunu salt kişiler, ortam ve koşullarla da sınırlandırmamak gerek. Yiyeceklerimiz, giyeceklerimiz, kullandığımız her türlü malzeme bu anlamda destekleyici olmalı! 

Özellikle son birkaç yıldır sürekli dile getirilen dünyanın manyetik alanındaki değişim, ister istemez bilinç düzeyinde de ciddi anlamda düzenlemeler yapmaya yöneltti bizi. Gökyüzündeki enerjiler, zihnimize yerleşmiş ve neredeyse otomatik bir şekilde, sorgulamaksızın uyguladığımız pek çok alışkanlıklarımız veya korkularımızı değiştirip dönüştürüp arındırarak, yeniden yapılanmanın muhteşem enerjisiyle Yeni’de-Yeni Bilinç’te buluşturmaya çağırdı herkesi. İşte şimdi, yeni bilincin ışığının alabildiğine yükseldiği bir dönemdeyiz! Su grubu burçlarda Jüpiter (Yengeç), Neptün (Balık) ve Satürn’ün (Akrep) oluşturduğu Büyük Üçgen haftanın başından itibaren oldukça aktif ve aldığı tetiklerle etkinliği ciddi boyutta artacak gözüküyor. Kozmos ile uyum içinde olanlarımız bu enerjiden inanılmaz yararlanacaklar ve yüksek ideallerini gerçekleştirmeye çok yaklaştıklarını göreceklerdir! 

Bu bağlamda iyileşme yolunda maddi, manevi ve karmik temizliklerin yapılması çok önemlidir. Uranüs ile Plüto arasındaki zorlayıcı kare açının gerilimli enerjisi halen devam ediyor. O nedenle, bizim bu haftanın sunduğu fırsatlardan mümkün olduğunca yararlanmamız çok iyi olur. 

FREKANSIMIZI YÜKSELTMEK İÇİN NELER YAPMALIYIZ?
Hayatımıza sevgi enerjisini yaymamız önemli. Herkesin tıpkı bizim gibi, kendine özgü ve özel olduğunu unutmayalım. Hayatı tüm yönleriyle kucaklayıp evrendeki her şeyi onurlandıralım. Hepsi bir nedenle yaratıldı! Bütünün hayrına olana yönelelim ve olumlu bakmaya çalışalım. Korku ile sevgi kolkola olamaz. Sevginin olduğu yerde korku yoktur. Keza, korkuyorsak sevmiyoruzdur aslında.

EVET LİSTEMİZ (Bu Hafta ve Her Zaman): 
Doğru biçimde ve derin nefes almak. (Nefes terapileri çok yararlıdır bu anlamda.) 
Spor yapmak, en azından her gün düzenli yürümek, yoga, tai chi, beden egzersizleri.
Az yemek, doyduğunu anlamak.
Abur cubur yememek.
İsraftan kaçınmak.
Taze, organik gıdalarla beslenmeye çalışmak.
Sindirim ve boşaltım sistemlerimizi düzenli çalışır kılacak bir rutin içinde olmak.
Ilık duşlar almak.
Mideyi dinlendirecek detokslar yapmak. (Dikkat ve hassasiyetle tutulan oruç, hem ruhsal hem de bedensel arınmayı gerçekleştirmemize yardım eder.)
Her gün dua etmek ve odağımızı olumlu sonuçlara çevirmek.
Kendimizi canlı hissettirecek renklerde giyinmek.
Gerçek taşlar (yarı değerli vb.) kullanmak.
Müzikalitesi yüksek, sözleri de anlamlı ve insanı motive eden müzikler dinlemek.
İç barışını sağlamış, anlayışlı, esnek, neşeli ve şakacı yönleri olan, tarafsız iletişim kurabilen, saygılı ve hassas, özenli, sınırlarımızı zorlamayan insanlarla bir arada olmak.

HAYIR LİSTEMİZ (Bu Hafta ve Her Zaman):
Saatlerce televizyon izlemek.
Gereksiz ilaç, alkol tüketimi.
Nikotin, rafine şeker.
İşlem görmüş yiyecekler.
Geç saatlerde tıka basa yemek yemek.
Civa, flor kullanımı.
Parabenli kozmetikler.
Baş ucumuzda cep telefonu ile yatmak.
Televizyon açıkken uyumak.
Geç yatmak.
AVM’lerde saatlerce vakit geçirmek.
Elektrikli battaniyeler.
Mikro dalga fırınlar.
Bilgisayar başında çok zaman geçirmek.
Cep telefonlarını kulaklıksız kullanmak.
Az su içmek.
Dağınık, karışık çekmeceler.
Gürültülü ve uyumsuz müzikler dinlemek.
Hava almamak.
Küfür, beddua etmek.
Sürekli şikayet eden, hoşnutsuz, önyargılı, eleştiren, güvenimizi kötüye kullanan, verdiği sözleri tutmayan, kıskanç, kararsız, manipülatif, bencil, aç gözlü, kibirli, sürekli borç yapan ve geri ödemeye yanaşmayan, aşırılıkları olan, güvensiz, mutsuz ve enerjimizi kurutan kişilerle bir arada olmak. (Zaten biz dalga boyumuzu yükselttikçe düşük frekansta olan bu kişilerle bir şekilde yollarımız ayrılacaktır!)

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
15 Temmuz Pazartesi: Bugün en derinlerdeki ihtiyacımız yakın ilişkilerimizde uyum ve dengeyi tutturabilmek, sevdiğimiz kadar sevilebilmek. Ruhsal ve fiziksel alışverişlerde doyum arayışındayız. Diğerlerinin ne düşündüğü ya da ne hissettiği bizim için daha önemli hale gelebilir. Onları mutlu etmek için kendi arzu ve ihtiyaçlarımızı geri plana çekme eğilimi gösterebiliriz. Bu denli huzur ve denge ihtiyacındayken bunu elde etmek bu sabahki enerjilerle biraz zor gözüküyor. Kararsızlık içinde kaldığımız durumlar olabilir. Ancak tam bir durum değerlendirmesi yapmadan, gözü kapalı bir şekilde davranıp zarar görmektense, biraz yavaşlayıp enine boyuna düşünme fırsatını yakaladıktan sonra adım atmak daha akıllıca olacaktır. Öğleden sonra itibariyle, iç dünyamızın hava raporu daha elverişli bir duruma işaret ediyor! İlişkilerde güneş açıp içimizin ısınması ancak akşam saatlerinde mümkün. 

DUYGUSAL FIRTINALAR
16 Temmuz Salı: 06:19 itibariyle Ay, bütün gün boyunca boşlukta ve açısız kalacağı bir sürece girecek. Önemli kararlar gerektiren toplantı veya görüşmeleri bir başka güne almakta yarar var. 17:25’te derin ve yakıcı enerjiler kasıp kavurmaya başlıyor duygu dünyamızın labirentlerini. Duygusal fırtınalar yaratacak kıskançlıklar, kontrolcülük ve yönlendirme eğilimi bizi ordan oraya savurabilecek bir yoğunlukta! Buna rağmen, akşama doğru içimizi umut ve sevgiyle dolduracak iyimser enerjileri büyüten etkiler alıyoruz arka arkaya… Yurt dışı, eğitim veya seyahatlerle ilgili iyi haberler alabiliriz.  

İÇ SESİMİZİ DİNLEYELİM
17 Temmuz Çarşamba: Bu sabaha duygusal enerjimiz yoğun bir şekilde başlıyoruz. İçimizdeki güç kaynağı ile bizi buluşturan etkiler alıyoruz. Gökyüzünde derin enerjilerin yanı sıra, iyimser ve umut dolu düşünce ve duyguları motive eden olumlu etkiler de var. Akşamüstü duygularımızla temasımız yükseliyor. Duygusal ihtiyaçlarımızı daha rahat bir şekilde ifade edebiliyoruz. 

20:31 itibariyle gerçekleşecek Jüpiter (Yengeç) ile Satürn (Akrep) üçgeni, su enerjisini yükselterek, ideallerimizi gerçekleştirebilmemize yardımcı olacak bir etkiyi getiriyorlar hayatlarımıza…

20:31 itibariyle bu kez Uranüs (Koç) geri harekete geçmeye başlıyor. Özgürlük, bağımsızlık, bireylik, farklılık, aydınlanma, ani değişimler ile sıra dışı ve yaratıcı yönlerimizi temsil eden Uranyen enerji böylelikle dış hatlarla bağlantısını kopararak içe yönelik çalışmaya başlıyor. Normalde Uranüs’ün geri hareketi çok büyük bir etki yaratmaz, ancak bu kez durum farklı. Su elementinin vurgusunun çok güçlü olduğu bir gündeyiz. Uranüs geri harekete başlarken Jüpiter, Satürn ve Neptün’ün oluşturduğu Büyük Su Üçgeninin vurgusu da güçleniyor. Geçmişte yapılmış olan reform niteliğindeki bazı hareketlerin sonuçlarıyla yüzleşilip  değerlendirilme dönemi başlıyor! Aksaklıkları net görebilmemizi sağlayacak olaylar ark arkaya patlayabilir. 

Bu süreçte özellikle devlet büyüklerinin izledikleri politikaları gözden geçirip gereken düzeltmeleri yapmaları beklenebilir. Kişisel düzlemde ise, son dönemde aldığımız kararları veya atılımları gözden geçirip sorgulamamız gereken bir zamandayız. Bunlar bize, amaçlarımıza gerçekten hizmet edip hayatımızı kolaylaştırabildiler mi, yoksa değiştirilip revize edilerek yeniden uygulamaya konmaları mı daha akılcı olurdunun yanıtlarını bulmamız gerekiyor. 

Su duyarlılığın, duygusallığın temsilcisidir. Şimdi duygularımızı derinlemesine anlamanın tam sırası! İç sesimizi dinleyelim, bundan böyle içimize sinen kararlar alalım.

ŞİFA ZAMANI
18 Temmuz Perşembe: Tam bir şükür, arınma ve şifa günündeyiz. Jüpiter (Yengeç) ve Neptün (Balık)’ün uyumlu açıları güne damgasını vuruyor. Sabah erken saatlerde sevgi ve ilişkiler ile ortaklıklarda ufak tefek zorlayıcı faktörler ortaya çıksa da, gün genelinde oldukça olumlu enerjilere teslim.

14:14’e dek elimizdeki işleri kotarmamız daha kolay. Sonrasında Ay boşlukta yine. Ancak, olumlu enerjiler halen etkisini sürdürüyor olacak. 20:55’te içimizi umut ve iyimserlik, neşe ve coşkuyla dolduracak. Hayat bize bir serüven gibi keyif ve heyecan vermeye başlayacak. Yeni deneyimlere açık olacağız. Ruhsal anlamda ise zenginleşme ve genişleme temaları hakim.

19 Temmuz Cuma: Haftanın son iş gününe iyi duygularla başlıyoruz. Sabah saatleri duygusal açıdan biraz sisli puslu, karışık geçebilir. Ancak sonrasında heyecan verici gelişmeler ve akşamüstü itibariyle ise hayallerimizi gerçeğe çevirecek dönüştürücü etkiler almaya başlıyoruz. Satürn (Akrep) ile Neptün (Balık) uyumlu etkileşim içindeler. Suyun iyileştiren, yatıştıran enerjisi hissedilir biçimde kendisini gösteriyor. 

İYİMSERLİK VE NEŞE İLE İÇ İÇE…
20 Temmuz Cumartesi: Hafta sonu yine neşe, coşku ve iyimserlikle harmanlanmış enerjilerle karşılıyor bizi. Sevgi, ilişkiler ve finansal konularla ilgili olumlu gelişmeler var. İç dünyamızın isteklerine duyarlılığımız artacaktır. Evimizle ilgilenmemiz gerekebileceği gibi, ailevi konular gündemimizi doldurabilir ya da sanatsal konularla ilgilenebiliriz. 

18:00’de Ay boşluğa düşene dek günü keyfimizce planlamamız kolay. 21:23’de Merkür Yengeç burcunda 13 derecede direkt harekete geçmeye başlayacak. Ancak gölge yönlerinin bir hafta kadar daha güçlü bir şekilde sergilenebileceğini akıldan çıkarmamak gerekiyor. 

21:39’da Ay Oğlak’ın ciddi, iş odaklı ve biraz da asık suratlı dünyasından içeri giriyor bu kez. Hayata daha tedbir ve dikkatle yaklaşacağımız bir süreç başlıyor. 

22:42’de Mars (Yengeç) Büyük Su Üçgeni’ni tetikleyerek harekete geçiriyor! Önce Neptün (Balık) ile açı içerisine giriyor. Hayal ve ideallerimizi gerçekleştirebilmek için müthiş bir ivme alıyoruz! Bu enerjiyle maddi ve manevi yönlerimizi uygun bir biçimde harmanlayabiliyoruz.  

ÇOK ÖZEL BİR DÖNEMDEYİZ!
21 Temmuz Pazar: Gece yarısını hemen biraz geçe Mars (Yengeç), bu kez Satürn ile üçgen açı oluşturuyor! Gökyüzündeki su vurgusunun ivme kazanarak yükselip taştığı, çok özel ve önemli bir dönemdeyiz.

Oğlak’ın ciddiyet ve sorumluluk bilinciyle yoğrulmuş dünyasında yol alan Ay’ın sabah saatleri itibariyle diğer gezegenlerle aktif bir etkileşim içinde olacağı görülüyor. 
Sabah erken saatlerde ilişkiler alanında ufak tefek pürüzlerle karşılaşıp aşmamız söz konusu. 

Öğle saatleri hararetli ve iniş çıkışlı geçse de, sonrasında önemli ve güzel gelişmeler yaşanmasına engel olmayacaktır! Akılcı ve sakin davrandığımız sürece zarara uğramamız mümkün değil! 

18:53’te boşluğa düşen Ay, akşam saatlerinde bizi iç dünyamızın derinlerine çekecek gene. Belki biraz yalnız kalsak, ruhumuz aradığı dinginlik ve sessizlikle yenilenip tazelenecektir. 

BİTİRİRKEN
Bu hafta kalbimizi olumlu ve düşünce ve duygulara açalım. Enerjimizi düşürüp gücümüzü azaltacak kişi ve ortamlardan uzak durup bol bol dua edelim, spritiüel çalışmalar yapalım. Evrenle uyum içinde, hayallerimize doğru aksın enerjilerimiz… 
Hepinize güzel bir hafta, iyilikler diliyorum.

Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.