Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Başdöndürücü bir hafta!

(29 Nisan-5 Mayıs 2013 Haftası)

Neredeyse bir lunapark serüveni yaşatabilecek bir haftaya giriyoruz!

Çarpışan otomobillerden, dönme dolaba, roller coasterdan, eteklerini savuran Alice'in baş döndürücü iniş çıkışlarına kadar, o maceradan bu maceraya, beklenmedik, ani, çatışmalı ve yürek kaldıran olaylar var arka arkaya...

BU HAFTA İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ NASIL?
29 Nisan Pazartesi: Sabah erken saatlerde boşluğa düşen Ay ile haftaya dağınık enerjilerle başlıyoruz. Akşam üstüne dek işlerimizden beklediğimiz verimi alamamak ya da meşhur pazartesi sendromuna yakalanıp bir türlü işlere dikkatimizi verememek bizi gerebilir.

15:22'de toparlanıp, ciddiyetle işe güce odaklanabiliyoruz. Sağlam, emin adımlarla, kararlı ve istikrarlı bir şekilde yitirdiğimiz zamanı yerine koyacak bir ritmi tutturabileceğiz.

Akşam saatleri enerjiler daha yumuşak ve sevecen... Oğlak'ın maddi dünyada güvence ve saygınlık yaratmak için uğraşan yapısı, Ay'ın Neptün (Balık) ile uyumlu açı içine girmesiyle birlikte çözülerek, yerini sevecen, romantik, sezgisel ve empatik bir havaya bırakıyor. Spiritüel veya sanatsal çalışmalar için harika bir akşam...

30 Nisan Salı: Oğlak'ın ciddi, çalışkan ve başarı odaklı dünyasına kendimizi kaptırıp gidebiliriz. Öğlen saatleri biraz daha gerilimli gözüküyor! Beklenmedik olaylarla günümüzün yönü ve yapısı tamamen değişebilir. Akşamüstü gerilim yerini yumuşacık etkilere bırakıyor; Ay'ın Venüs (Boğa) ile uyumlu etkileşimi bizi rahatlatacaktır.

SERİNKANLILIĞI KORUMA ZAMANI!
01 Mayıs Çarşamba: Mayıs ayına zorlu enerjilerle giriyoruz! Mars (Boğa) ile Satürn (Akrep) karşıtlığına öğlen saatlerinde Ay'ın Merkür ile zorlu açıları da eklenince, gerçekten de serinkanlılığımızı korumamızın ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz! Çatışmalara, kışkırtılmalara, yanlış anlama veya öznel önyargılara açık bir gündeyiz. Kendimizi kısıtlanmış, eli kolu bağlı, sanki herkes veya her şey bize karşıymış gibi öfkeli hissetmemiz mümkün. Ay, 17:00 civarında kısa bir süreliğine boşlukta kaldıktan sonra 17:20'de Kova'ya geçiyor. Toparlanıp kendi bireyliğimizin farkındalığıyla daha net ve kararlı davranmaya başlıyoruz. Meselelere toplumsal boyuttan yaklaşıp kişiselleştirmeden yaklaşabileceğiz.

18:38'de iletişim, mantık ve muhakemenin temsilcisi Merkür Boğa burcuna giriyor. Böylece 16 Mayıs'a dek maddi ve manevi güvence ihtiyacımız üzerinde düşünecek, kaynaklarımızı geliştirip sağlamlaştırmakla ilgili somut kararlar alacağız. İlişki veya ortaklıklarımızda değer sistemimizi gözden geçirmemize neden olacak olaylar yaşanabilir. İletişimde daha uzlaşmacı ve barışçıl bir yaklaşım tarzımız olacaktır. Ancak kendi güvenlik alanlarımızın tehdite uğradığını hissedersek tepkisel davranabiliriz. Akşam saatleri bu bağlamda daha destekleyici görülüyor. Kendi gücümüzü ele alacağımız bir süreçte olacağız. Her şeyin üstesinden gelebileceğimizi hissettirecek bir ruh hali içine giriyoruz.

02 Mayıs Perşembe: Bugün de, ne yazık ki gerilim yüklü! İç dünyamız çalkantılı, gergin ve biz elektrik çarpmış gibi binlerce volt yüklenmişe benziyoruz! Birisi istemeden ayağımıza bassa feryadı koparabiliriz! Dış dünyadaki olaylara ve kişilere karşı duyarlılığımız artıyor.

Öğleden sonra saatleri gerilim iyice tırmanacak. Akşama doğru yumuşuyor ve rahatlıyoruz.

HAYDİ HAYIRLISI...
03 Mayıs Cuma: Sabah erken saatlerden itibaren boşluğa düşen Ay bizi gün boyunca avareleştirecek. Girişimlerimiz sonuçsuz kalabilir. Önemli görüşmelerimizi daha uygun bir güne almamızda yarar var.

21:24 itibariyle Balık'ın sakin ve durgun gibi görünen ancak oldukça inişli çıkışlı, hassas ve etkilenmelere açık, yaratıcı ve romantik alanına adım atıyoruz. Kendimizi akışa bırakıp öylece ilerlemek durumundayız. "Her şeyde biri hayır vardır" adeta bugün için söylenmiş!

04 Mayıs Cumartesi: Hafta sonu bir parça olsun rahat soluk aldırtabilecek gibi. Barışı ve huzuru sağlamakta zorlanmayacağız. Ancak ruh durumumuz biraz kırılgan...

05 Mayıs Pazar: Bugün düne oranla daha olumlu bir havadayız. Öğle saatleri gerilime açık olsa da, akşam üstü olumlu bir havaya bürünüyoruz. Sosyalliğimiz ve sosyal aktivitelerimiz artacaktır.

Herkese iyi bir hafta, güzel yarınlar diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.