Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Karışık ve keskin enerjilerle "Gerilimden fırsata!"

8 Ekim – 14 Ekim 2012 Haftası

Son zamanların hiç olmadığı kadar yüksek voltajlı bir dönemindeyiz. Topraklanmadan birbirine değen, diğerini yakıp kül edebiliyor enerjisiyle! Koç burcunda ve Uranüs’ün hemen yanı başında gerçekleşmiş olan 30 Eylül Dolunay’ının dumanı hala tütüyor üzerinde! Tetiklenen Uranüs–Plüto karesi şöyle bir salladı herkesi. Yeraltında pusuya yatıp gizlenmiş, ya da şimdiye dek  bizim fark etmediğimiz gerçekler ile yüzyüzeyiz artık. Dolunayların etki süresi 15 gündür. Bu durumda önümüzdeki haftanın da bizi hayli zorlayacak keskin ani virajlar ve beklenmedik gelişmeler ve gerilimle  dolu olması kaçınılmaz! Terazi burcundaki serüvenini tamamlayıp, geçen hafta sonuna doğru Akrep’e giriş yapan “Karmanın Efendisi “Satürn, tüm dengeleri altüst edecek ani olaylar ve hayat dersleri ile karşı karşıya bıraktı herkesi!

Türkiye Cumhuriyeti Akrep burcunda kurulmuş. Yükseleni Yengeç, diğer ülkeleri gösteren alanı ise Oğlak yönetiyor. Plüto Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürürken sınır ülkelerle sıkıntılar yoğunlaştı. Şu anda ise kritik bir noktada bulunuyor. İşbirliğinin, barışın ve huzurun temsilcisi bir burçta yüceldiği bir konumdayken, yoğun, derin, yeraltı faaliyetlerini, gizli düşmanlıkları, karanlık oyunları temsil eden Akrep burcuna girmesine ramak kala ülkemizi neredeyse savaşın eşiğine getirmesi bir rastlantı değil!

Gerilime karşı durmak yerine, arkamıza aldığımız rüzgarla ilerleyerek yararımıza kullanabilirsek, sorun yaratacak konular avantajımıza çalışacaktır Akrep burcunun ilk derecelerinde olan Satürn, Balık burcunun henüz sıfır dercesinde geri gidişini sürdüren Neptün ve 26 Eylül’de Yengeç burcuna girmiş olan Ceres ile açı içine girdi. Neptün Ekim ayı boyunca Satürn’e adeta görünmez bir destek vererek hayallerimizi gerçekleştirmemize yardımcı olacak. Diğerlerinin bizi taktik ve stratejiler, kulislerle yönetmesine izin vermeyerek kendi gücümüzün farkına varmamızı sağlayacak. Kendi kendimizin otoritesi olarak kendi kararlarımızı kendimiz alacak, kendi performansımızı sergileyeceğiz.

İçimizdeki Gökyüzü Bu Hafta Nasıl?
08 Ekim Pazartesi : Güneş (Yay) ile Neptün (Balık) karesiyle güne merhaba diyoruz! Kendimizi güvende ve mutlu hissetme ihtiyacımız hayli yüksek. Ancak belirsizlikler çok, kafamız karışık..10:34’te boşluğa düşen Ay yarın tekrar açı alıp etkilenleşene kadar kendimizi günün akışında dalgalanmaya  bırakıyoruz. Kritik ve riskli işlerimizi yarın akşamüstünden sonraya bırakmamız akılcı olur.

16:35 itibariyle zorlayıcı enerjiler kendini hissettirecek.

09 Ekim Salı :
Güne iyimser ve neşeli bir ruh hali, coşkun ve idealist duygularla başlıyoruz. Güneş  (Terazi) ile Jüpiter uyumlu açıdalar. Ancak başladığımız işleri bitirmek, yaptığımız programlara sadık kalmakta zorlanabiliriz. 

11:03 itibariyle odağımız  ilişkilerimize, ortaklık ve yakınlıklarımıza yöneliyor. Venüs ile Plüto uyumlu açı içindeler. Daha derinden, daha gerçekçi ve dürüst bir şekilde sorguluyoruz ilişkilerimizi, ilişkilerdeki yerimizi, değer sistemimizi. Yüzleşiyoruz ört bas ettiğimiz yönleriyle ve dönüştürüyoruz ilişki kurma şeklimizi. Yoğun ama aynı oranda da kontrollü, sosyal bir moddayız. Haritalarında toprak burçlarında (Boğa, Başak, Oğlak) 6-9 dereceler arasında önemli noktaları olanlar için ilişkiler ve finansal alanda önemli gelişmeler var. İş ortaklıkları, yeni girişimler bakımından fırsatlarla dolu, oldukça şanslı bir dönemdeler.

14:56’da Aslan burcuna giren Ay ile enerjimiz ve modumuz yükseliyor. Girgin, neşeli ve hayatın eğlenceli yönlerini fark eden yapımızla dikkat çekiyoruz.

18:38’de ise huzursuz enerjiler avucuna alıyor bizi. Birbirini kovalayan düşüncelerle aşırı uyarılan zihnimizi disipline etmemiz güç. Sabrımız, hoşgörümüz az. İnadımızı biraz olsun kırmak ve esnemek durumundayız. Aksi taktirde tüm ilişkilerimiz bu durumdan zarar görebilir. Herhangi bir konuda henüz almış olduğumuz kararları dışımızdaki nedenlerle değiştirmek durumunda kalabiliriz. Alacağımız ani haberler ile gerilebiliriz. Merkür (Akrep) ile Uranüs (Koç) gerilimli açıdalar!

10 Ekim Çarşamba :
Coşkulu, canlı, iyimser, neşeli ve keyifli hissediyoruz. Duygularımızı açıkça göstermek, iletmek ihtiyacındayız. Ancak duygu dünyamız egosal konulardan fazlasıyla etkilenir bir durumda. Herşeyi kişisel alıp alınganlık yapmamaya çalışalım. Kontrol dışı duygusal patlamalar yaşayabiliriz. Ay Aslan’daki ilerleyişini sürdürüyor. Mango, kavun, limon, salatalık, havuç, ananas, muz, armut, hurma, şeftali, kivi, ahududu, kırmızı pancar, bezelye, kuzukulağı, patates, marul ve mercimek bu dönem için en uygun yiyecekler…

10:39’da Merkür (Akrep) ile Plüto (Oğlak) uyumlu açı içine girerek zihnimize sondajlar yapmaya başlıyorlar. Aklımıza takılan sorulara evren adeta otomatik olarak yanıt veriyor gibi gelebilir. Zihinsel becerilerimizin artıp yoğunlaştığı, en küçük bir ayrıntıyı bile değerlendirip gerçeğe ulaşabileceğimiz keskin bir enerjiyi içselleştiriyoruz. Gözlem ve analiz yönümüz güçlendiği için hiç bir şey gözümüzden kaçmayacak, kolay kolay aldanmayacağız! İkna gücümüz yüksek.

11 Ekim Perşembe :
0:40 itibariyle boşluğa düşen Ay, akşam 22:24’e dek açısız ve bizler yine hayata kendi ajandamızı dayatmadan, günü akışında, getirdikleriyle yaşamak durumundayız.

05:40’da bir dizi Satürn (Akrep) ile Neptün (Balık) açısının  ilkini deneyimliyoruz. Gerçek ile hayal dünyasının dengelenmesine ilişkin yaşanacak olaylar başlıyor.  Elle tutulur, somut şeyleri temsil eden Satürn, bu sayede Neptünyen fantezilerimize sağlamlık sınır ve şekil verecektir. Otorite figürleriyle ilişkimiz anlayış ve sevecenlikle harmanlanacak. Merkür ile Venüs’ün olumlu açıları ay sonuna dek çok destekleyici. İş değiştirmek veya işimizde daha iyi bir noktaya gelebilmek için en iyi zaman!Ayaklarımız yere sağlam basar vaziyette olacaktır. Aynı açıyı Haziran ve Temmuz 2013’te de deneyimleyeceğiz.

22:24 itibariyle üzerimizdeki belirsiz ifadeler kalkmaya başlıyor.
Başak’ın sistemli, detaycı, öğretmen kimliğiyle ve kusur bulmaya yönelik, eleştirel bakışı devrede. Çalışmak, verimli ve gerçekçi bir şekilde işleri toparlamak ihtiyacındayız.

12 Ekim Cuma :
Günümüzü pratik bir şekilde organize edip, üzerimize düşenleri yapıyoruz.

En derinlerdeki ihtiyacımız, kendi duygusal tepkilerimizi anlamak, onları analiz edip düzeltmek.

13 Ekim Cumartesi :
İki günlük bir karmaşa dönemine giriyoruz. 02:49’da Ay boşlukta yeniden. O nedenle işlerimizden beklediğimiz ya da istediğimiz gibi bir yanıt alamayabiliriz. Günü getirdikleriyle yaşamanın keyfini çıkarmaya çalışalım. Ay ancak yarın geceyarısından sonra açı almaya başlayacak. Gün içinde gökyüzünde önemli bir açı oluşumu yok.

14 Ekim Pazar :  02:02’de Ay, sevgi, ilişkiler ve ortaklıklarda denge, huzur ve iç uyumumuzu bozmadan var olabilmekle ilgili Terazi burcunda ilerleyecek. Gölge yönüyle, ne hissettiğimiz konusunda kararsız, günlük küçük seçimlerimizde (yemek, gidilecek film, ne giyileceği vb.) bile tereddütlü olabiliriz. Öte yandan aşk hayatımız için güzel, romantik bir zemine sahip olacağız. Anlaşmakta zorlandığımız  kişilerle bile bir noktada buluşabiliriz. Zevkli, gözümüzü ve gönlümüzü dolduracak etkinlikler, alışveriş, romantizm ve sosyallik için ideal bir gündeyiz.

BİTİRİRKEN...
Sürprizli gelişmelere açık, kimi zaman günlük akışta ve dağınık, kimi zamansa tempoda ve soluk soluğa koşturmak durumunda olduğumuz bir haftayı kapatıyoruz. İnişler, çıkışlar, gerçeğin saklı yüzü ile canımız yanma pahasına karşılaşmayı göz almak bu haftanın temaları... Yarın (15 Ekim Pazartesi) ise bizi bu farkındalıkların taşıdığı noktada, gerek özel gerekse de profesyonel hayatta yenilenmeyi tazelenmeyi  getiren pırıl pırıl bir Yeniay bekliyor! Atabileceğimiz hatalı adımlar ancak bilgi eksikliğinden kaynaklanabilir. Duygusal dengemizi sabit kılabildiğimiz sürece doğrunun peşinden gitmememiz mümkün değil!

Hepinize güzel bir hafta ve iyilikler diliyorum. Esen Kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.