Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Hedeflerimizi gerçekleştirebilecek güçteyiz

20 Ağustos - 26 Ağustos 2012

Umut ve heyecanla yeni ideallerimize atılıyoruz...

Eksiklerimiz nelerse, neleri onarmamız, düzeltmemiz, amacımıza uygun hale getirmemiz gerekiyorsa artık yapabilecek güçteyiz. Hevesle kolları sıvıyoruz.


İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NASIL?
20 Ağustos Pazartesi: Geçen hafta ortasından bu yana içimizdeki Mars enerjisi alev almış durumda. Bu hafta etkisini daha da güçlü bir şekilde hissettirecek. Bu yakıcı kozmik ateşi mutlaka sağlıklı bir şekilde kullanmak, akıtmak durumundayız. Eğer doğum haritamızda Mars’ın hangi alandan transit etkide bulunduğunu biliyorsak işimiz kolay. O alanın temsil ettiği konulara yönelmek bizi rahatlatacaktır. Bilmiyorsak da, her şartta Mars’ın fiziksel ve cinsel enerjiyi, hareketi, cesareti, atılganlığı, inisiyatifi ifade etmesi nedeniyle kendimizi aktif hale getirmeye, hayatımıza tempo katmaya çalışalım. İsteklerimizi içe atmayalım, dile getirelim. Bu enerji içimizden, merkezimizden gelerek dışa yönelir. O yüzden kendimizi etkin bir şekilde ortaya koymak, gözle görülür bir şeyler yapmak ihtiyacı yükselir. Bastırılan ya da yerinde kullanılmayan Mars enerjisi, baş, kulak ağrıları, spazmlar, tansiyon iniş çıkışları, dikkatsizlik ve telaş yüzünden oluşabilecek yanıklar, kesiklerin yanı sıra hoyrat veya hiddetli davranış biçimleriyle kendini ortaya koyar.

Öte yandan, sabah saatlerinde içimizdeki denge ayarı olan Ay Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak. Huzursuzluğumuzu yatıştırıp dindirecek şekilde akıllıca seçimler yapmaya, diğerleriyle dengede kalabilmek için nasıl hareket etmemiz gerektiğine yöneltecek bizi. Ödün vermek değil, kendi benimizi yok etmeden diğerleriyle birlikte hareket etmek olmalı amacımız. Bir çuval inciri berbat etmemek için sağduyulu davranmalıyız. 

BAŞARI ZAMANI

21 Ağustos Salı:
Günün ilk dakikaları başarı getirecek girişimlere uygun bir zeminle başlıyor, Güneş ile Ay uyumlu açı içindeler. Ancak hemen ardından Mars’ın bu kez Jüpiter ile gerilimli bir açısı var. Atacağımız her adımda dikkatli ve özenli davranırsak mesele yok. Aksi taktirde, çok basit sorunlar büyük patırtılara davetiye çıkarabilir!

22 Ağustos Çarşamba: Bu haftanın en yoğun günündeyiz. Enerjimizi yararlı ve tam randımanlı bir şekilde organize edebiliyoruz. Sabah saatlerinde Akrep burcuna giren Ay ile artık Başak burcunda parlamaya başlayacak Güneş bize bu anlamda destek! 

AKIŞA TESLİM OLALIM
23 Ağustos Perşembe:
Bütün işlerimizi öğlen saatlerine dek toparlamaya bakalım. Bir tam gün boyunca Ay boşlukta kalacağı için yapacağımız girişimler havada, ya da sonuçsuz kalabilir. Kendimizi akışa, günün ritmine teslim edelim. Her şey olması gerektiği gibi olacaktır. Merkür ile Jüpiter’in uyumlu etkileşimi çok destekleyici.

Mars ise akşama doğru kendi yönetimindeki Akrep burcunda ilerlemeye hazırlanıyor. Hedeflerimize ilerlerken güçlü dürtülerle hareket edebileceğimiz bir döneme giriyoruz. 8 Ekim’e dek kendi isteklerimizi düşünecek, her ne olursa olsun, pes etmeden kararlılıkla bu yolda ilerlemek isteyeceğiz. Neredeyse dağları yerinden oynatabileceğimizi düşündürten bu etkiyle, Akrep burcunun “Yap ya da yok ol!” söylemini iliklerimizde hissediyoruz. Ancak gölge yönleri olan başaramama, güçsüz kalıp, kontrolü kaybetme gibi korkular da ortaya çıkıp bizi zorlayabilecektir. Yapmamız gereken; taktik ve yönlendirmelere aldırış etmeyip güç savaşlarına alet olmadan yolumuzda ilerlemek. Üstesinden gelemediğimiz, gücümüzün yetmediği durumlarda ise, daha büyük bir güce teslim olmak sadece… Özellikle yakınlıklar, ortaklaşa işler, hisseli paralar, miras, vergi vb. konularda yer altı faaliyetlerinin, gizli gizli atılan adımların ortaya çıkabileceği durumlarla karşılaşabiliriz. Bütün bunlar hayatımızda ayrışması, arıtılıp dönüştürülme zamanı gelmiş konuların gün ışığına çıkması içindir aslında…

GERÇEKÇİLİĞİ ELDEN BIRAKMAYALIM
24 Ağustos Cuma:
Öğlen saatlerinden itibaren toparlanmaya başlıyoruz. Elimizde kalmış, birikmiş işler sırayla çözülmeye başlarken içimizdeki neşe, heves ve umut yükselişe geçiyor. Ay Yay burcunun geniş ve ferah alanında misafir birkaç günlüğüne. En derinlerdeki ihtiyacımız kendimize ve evrenin işleyişine güvenmek… Maceracı yönlerimiz yeni yerler, yepyeni konular peşinde koşarak daha anlamlı kılmak istiyor hayatı. Keşfetmek, bilgilenmek, hayata bakışımızı genişletmek istiyoruz. İç dünyamız zenginleşiyor. Ancak burada göz ardı etmememiz gereken konular var. Aşırı coşku ve iyimserlik aklımızın ve yüreğimizin perdesini olumsuza kapatıp, görmek istediğimiz şekliyle algılamaya götürebilir. Bugün gerçekçiliğimizi korumaya her zamankinden çok ihtiyacımız var. Hafta sonuna kadar tüm ilişkiler, ortaklıklar, para ve güven duygusu ile ilgili konularda aldanma, aldatılma, kendi kendini kandırma gibi konulara yol açabilecek tuzaklarla dolu bir dönemdeyiz. (Güneş-Neptün karşıtlığı.)

25 Ağustos Cumartesi:
Hafta sonuna yine iyimser duygular ve coşkuyla başlamakla birlikte, dünkü temalar bugün de bizi kaygılandıracak şekilde yolumuzu tutuyorlar. Gerçek ile hayalin, somut ile soyutun farkına varmalı, tüm ilişkilerimizde sınırlarımızı korumanın önemini kavramalıyız.  

26 Ağustos Pazar: Bugünü daha hafiflemiş bir yürekle karşılıyoruz. Sabah saatlerinde Ay boşluğa düşüyor. 16.59’da Oğlak burcuna girene dek bize sevdiğimiz konularla ilgilenmek düşüyor. 

Ay’ın boşlukta olduğu zamanlar kişisel gelişimimize katkıda bulunacak etkinliklerle ilgilenmek için en güzel fırsatlardır. Dışarıda hayat kendi bildiği gibi akarken, dikkatimiz iç dünyamıza çevrilir, daha rahat derinleşiriz ve yaratıcı yönlerimiz ortaya çıkar. Bugünü kitap okuyarak, yazı yazarak, gezerek, dinlenerek, müzik dinleyerek, kısacası gevşeyip rahatlamamıza yarayacak güzel bir gün olarak değerlendirelim derim.

Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle, esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.