Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Bu hafta hızlanıyoruz!
(6 Ağustos-12 Ağustos 2012 Haftası)

Bu hafta hayatımızın ritmi hızlanıyor, enerjiyle doluyoruz. Kendimizi daha rahat ifade edip, isteklerimizin peşinden gidebileceğimiz görülüyor. 

Geçen hafta Kova burcunda deneyimlediğimiz Dolunay’ın iç dünyamızda yarattığı gelgitlerin etkileri halen kendini hissettirmeye devam ediyor. Ancak, işimizde veya özel hayatımızda daha rahat yol alabileceğimizin sinyallerini de almaya başlıyoruz. Yaratıcı yönlerimiz parlıyor.


BU HAFTA İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ NASIL?
6 Ağustos Pazartesi: Hangi burçtan olursak olalım, hızlı ve enerjik bir giriş yapıyoruz haftaya. Yollarda olanların özellikle dikkat etmesi gereken bir gün. Sabırsızlık, dikkatsizlik ve telaş sıkıntı yaratabilir. Düşüncesizce risklere girmekten kaçınalım.

Bugün en derinlerdeki temel ihtiyacımız kendi arzu ve isteklerimizi gerçekleştirmek. Yeni bir konu ile ilgilenmek, yeni başlangıçlar yapmak için heves doluyuz. Ancak odak noktamız her an dağılıp, konudan konuya atlama ihtimalimiz var. Bugün eğlenceli veya sportif aktiviteler, iddialı projeler için daha uygun. Kendi isteklerimize yönelik hareket etmeyi getirecek olan bu konum, yakın ilişkilerimizde ortak karar almak gerektiğinde sıkıntı yaratabilir. Uzlaşmakta zorlanabiliriz. İsteklerimizi ifade edemediğimizi, kısıtlandığımızı hissediyorsak baş ve göz ağrıları ile migrenin yanı sıra, sakarlık ve dikkatsizlik sonucu başımıza ufak tefek kazalar gelebilir. Kararlı ve serinkanlı hareket edenler yararını görecektir. Ay Koç burcunda ilerlemesini sürdürüyor. 

YARALARI İYİLEŞTİRME ZAMANI
7 Ağustos Salı: 16.43’e dek hayat yine tempolu ve koşturmacalı, soluk soluğa…  Venüs’ün Yengeç burcuna girmesiyle birlikte sevecenliğin, ilgi ve özenin yumuşak temasıyla yatışıp uysallaşıyor tüm ilişkilerimiz. Bağ kurmak ya da sevdiklerimiz, ailemiz ile bağımızı güçlendirmek, eski yaralarımızı sarıp iyileştirmek için en iyi döneme giriyoruz. İlişkilerde güvende hissetme duygusu ön plana çıkıyor. 

6 Eylül’e dek, özellikle doğum haritalarında Venüs’ü güçlü konumda olanlar (Güneş, Ay veya Yükselenleri Terazi ya da Boğa olanlar vb.) kişisel kaynaklar, değer duygusu, para, ilişkiler ve ortaklıklar ile ilgili konuların aileye yansımalarına ilişkin deneyimlerle karşı karşıyalar. 

23.05’te Ay son açısını Satürn ile gerçekleştirdikten sonra boşluğa düşüyor. Geceyi önemli herhangi bir konu ile ilgilenmeden, sakin, dinlenerek geçiriyoruz. 

SAKİN VE SABIRLIYIZ
8 Ağustos Çarşamba: Bugün önemli bir enerji değişikliği var; 08.41’de Merkür Aslan burcunda direkt harekete geçiyor. Ancak gölge dediğimiz olumsuz yönlerini bir hafta kadar daha hissediyor olacağız. İletişim, ulaşım ve iletişim aygıtlarında çıkabilecek sorunlara karşı uyanık olmakta yarar var. Bunun bir süreç olduğu bilinciyle olumlu düşünelim, olumlu yaklaşalım meselelere. 

Hafta başından bu yana dolu dizgin giden ritmimiz 10.29 itibariyle yavaşlamaya başlıyor. Daha sakin, sabırlı ve düşünerek hareket etme eğilimindeyiz. Duygusal anlamda huzura ve güvene, kendimize yeterli olduğumuzu hissettiğimizde kavuşabileceğiz. Sahip olduğumuz maddi ve manevi değerleri geliştirerek sağlamlaştırmak, güçlendirmek ihtiyacındayız. Zevke, keyfe, konfora düşkünlük, hayatın hoş yönlerinin keyfini çıkarmak var gündemde.

9 Ağustos Perşembe: Gün boyunca hayatın duyusal ve maddi yönleri ile haşır neşiriz. Tembelliğe ya da işleri ağırdan almaya eğilimliyiz. Rahatımızı bozacak bir şeyler çıkmasa iyi olur; öfkeyle tepki verebiliriz! Ay Boğa’dayken doğada, bahçeyle, toprakla haşır neşir olmak iyi hissettirecektir. 

21.56’da Ay Güneş ile kare açıya girdikten sonra boşluğa düşecek yine. Ruhumuzu besleyip dinlendirecek etkinliklerle uğraşmak veya yalnızca dinlenmek bu akşam bizi rahatlatacaktır.

AY BOŞLUKTA…
10 Ağustos Cuma: Bugün önemli işler ya da kritik toplantılar için hiç uygun değil. Gecenin ilk saatlerinde gerçekleşen Venüs ile Neptün üçgeni, aşk, sanat, müzik, dans, güzellik, estetik ve vizyon gerektiren tüm etkinlikler için harika bir zemin oluşturuyor. Öte yandan Ay bütün bir gün boşlukta olacak. Dolayısıyla kararlar almak güçleşecek ya da bizim dışımızdaki etkenler yüzünden günü planladığımız şekilde geçirmekte zorlanabileceğiz. İyisi mi bugünü kalbimizdeki boşlukları doldurmak, içgörü geliştirmek, romantizm ve sanatsal etkinliklere ayıralım.
 
Gece 23.12 itibariyle içinde olduğumuz pembe buluttan sıyrılıp canlanarak hareketlenmeye başlıyoruz. Zihnimizin içinde bin tane fikir vızıldamaya başlıyor. Temel ihtiyacımız duygularımızı diğerlerine olduğu gibi ifade etmek, aktarmak. Dile getirdikçe belki de duygularımızı daha iyi anlamlandırıp analiz edebileceğiz. Sevdiklerimizle aramızdaki iletişimi güçlendirmek önem kazanıyor. Hayat, birkaç gün için daha eğlenceli, hareketli ve neşe dolu…

NEŞELİ HAFTA SONU
11 Ağustos Cumartesi: Bilgi alışverişi bol, temposu yüksek, canlı ve neşeli bir hafta sonu bekliyor bizi. Sohbetler sohbetleri açacak, sorularımız yanıt bulacak. Bilgi kirliliğinden, bizimle uzaktan yakından hiç ilgisi olmayan boş konularla ilgilenip dedikodu ve yıkıcı eleştirilere alet olmaktan sakınalım. 

12 Ağustos Pazar: İletişim trafiğimiz yine oldukça yüksek.
Duygusal ihtiyaçlarımızın üzerinde düşünmeye, tartmaya, en çok bizi neyin mutlu ve doyumlu yapacağına odaklanıyoruz. 

23.50’de Ay gene boşlukta, açısız ve bağlantısız kalıyor. Geceyi akışta, gevşeyip dinlenerek geçirmeye hazırlanıyoruz.

Herkese güzel bir hafta, huzurlu ve mutlu yarınlar diliyorum. Esen kalın!


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.