Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Oyalanmayalım!

(20 Şubat-26 Şubat 2012 Haftası)

İşlerimizi yoluna koymakla ilgili sıkıntılar halen devam ediyor. Olmasını beklediğimiz konular henüz olgunlaşmadılar. Öfkelenip söylenmek yerine, nerelerde atlanmış noktalar varsa bulup, tekrar ve yeniden kolları sıvamak gerekiyor.

Önceliklerimizi saptayıp, dikkatli bir şekilde gereklileri gereksizlerden ayırdıktan sonra iş geri giden Mars’ın oyun bozanlığına aldırış etmeden, organize olmaya bakıyor. İyi düşünülmüş ve detaylandırılmış bir planlama yapmamız şart. Zamanımızı ve enerjimizi boşa harcamamak için, bizim için önem ve değerini yitirmiş veya gündem dışı kalmaya aday konuları daha fazla oyalanmadan hayatımızdan ayıklamaya çalışalım!

BU HAFTA İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ NASIL?
20 Şubat Pazartesi: Geçen haftaya oranla daha kolay idare edilebilen enerjilerle başlıyoruz haftaya. Meselelere serinkanlı ve akılcı bir şekilde yaklaşabileceğiz. Kısıtlanmadığımızı hissettiğimiz sürece tüm ilişkilerimizde rahat ilerleyebileceğiz. Zira yakın ilişkilerimizde bile mesafeye ve biraz yalnız kalmaya ihtiyacımız var. Fazla ilgi dahi bizi boğabilir. Bu durum etrafımıza huzursuz veya yabancılaşmış bir izlenim vermemize neden olabilir. Ancak, zihnimizin kapılarını farklı bir şekilde düşünmeye açacak düşünsel tartışmaları, grup arkadaşlıklarını, yaratıcı ve entelektüel konuları destekleyici bir etki verecektir.   

BALIK BURCUNDA YENİAY
21 Şubat Salı:
18.16’ya dek, gün boyunca kuracağımız temaslarda arkadaşlık, dostluk, eşitlik ve özgürlük temaları yer alıyor. Herkesin bireyliğini eşit ve özgür bir şekilde ortaya koyabileceği durum ve koşullarda olmak bizi mutlu edecek. Çevremizdekilerle toplumsal rollerinin dışında birer birey olarak ilişki kurarak onları insan olarak önemsediğimizi göstermek, hem bizim hem de karşımızdakilerin ruhunu besleyip doyuracaktır. Bizimle benzer şekilde düşünen kişilerle bir araya gelip beyin fırtınası yapmak için ideal bir gündeyiz.

19.32’de Ay’ın Balık burcuna girmesiyle birlikte yumuşak ve tül gibi şeffaf, uçucu enerjilere bırakacağız kendimizi. Kova’nın kuru mantığa ve mesafeye endeksli zeminini geride bırakırken, iç dünyamızın ihtiyaçları sanat, romantizm ve ruhsallığa uzanacak.  Bu taşkın duygusallık ve hassasiyet Ay, Neptün ile kavuşum yaptığında adeta bir tsunami gibi yükselip patlayacak! Ardından kendimizi evrenin iyileştirici enerjilerine teslim ederek eski yaralarımızı şifalandırıp iç uğultularımızı dindirebileceğimiz bir duygusal sürece geçeceğiz. 

22 Şubat Çarşamba:
Su enerjisinin iyice kendini hissetirdiği bir gündeyiz.  sGüneş ile Ay’ın yanı sıra Merkür, Chiron, Pallas da Balık burcundalar. 00.35’te 02 derece 42 dakika ile Güneş ve Ay Balık burcunda kavuşum yaparak Yeniay ile bu enerjiyi zirveye taşıyacaklar. Evren mistik alanımızı ve algılarımızı genişletecek pek çok anlamlı mesajlar göndererek anlayışımızı, düş gücümüzü, sezgiselliğimizi ve vizyonumuzu daha yüksek bir noktaya çekecek. Kendimizi kabullenişin yumuşak ve şefkatli kollarına bırakıyoruz.

EVRENSEL SEVGİYLE BÜTÜNLEŞECEĞİMİZ BİR DÖNEME GİRİYORUZ
Balık, burçlar kuşağındaki son burç olduğu için bir tamamlanma sürecini ifade eder. Doğduğumuzdan bu yana onca yol kat etmiş, pek çok acılardan ve sevinçlerden geçerek bir yaşam felsefesi edinmiş bir kişi olarak artık “anlama” sürecine geçeriz.  “Birlik Bilinci”ni doğuran yerde, “Ana Kaynağa” bağlandığımızı kuvvetle hissederiz. Burada koşulsuz sevginin ışığı içindeyken farkındalığın en üst katmanında, en saf, en yalın halimizle var oluruz. Artık her şey “aşk için” ve “aşk”tır aslında…

Şimdi eski kırgınlıkları, dargınlıkları aşıp yüreğimizi sevginin en yüksek oktavına, talepsiz ve karşılıksız olana açarak, evrensel sevgiyle bütünleneceğimiz bir döneme giriyoruz.

23 Şubat Perşembe: Dünkü yumuşak etkilere Mars’ın bir tutam baharat kattığı bir gündeyiz. Ay, Başak’ta geri gidişini sürdüren Mars ile son açısını gerçekleştirdikten sonra 04.25’te boşluğa düşüyor. Bir tam gün boyunca bağlantısız, boşlukta kalacak. Önümüzde uzun ve zorlu saatler var. Hayat planladığımız gibi gidemeyeceği için günü kontrol dışı gelişen olaylara ayak uydurarak akışta yaşamak durumundayız. Bu arada gün içinde Mars önce Koç’taki Venüs, daha sonra ise Balık’taki Merkür ile gerilimli açılarıyla bir miktar türbülans ve sıkıntı yaratacaktır. İlişkilerde eleştirinin dozu kaçabilir. Olumsuz duyguların başkaldıran sesini sakinliğe taşımanın yolu, her şeyin bizim aleyhimize işlediğini düşünmekten vazgeçip, meseleleri serinkanlı ve tarafsız bir şekilde değerlendirmekten geçiyor.

SABIRSIZ VE TAHAMMÜLSÜZ OLABİLİRİZ
24 Şubat Cuma: Kritik bir gün daha. 04.48’de duygu dünyamız karşılaştığımız durum ve koşullara içgüdüsel olarak aktif, hatta kimi zaman saldırganca tepkiler vermeye yönelik çalışıyor. Ay artık Koç burcunda. Kendi duygusal ihtiyaçlarımız ve isteklerimiz ön plana geçeceğinden buna engel oluşturan her şeye karşı kızgınlıkla tepki verebiliriz. Sabırsız, tahammülsüz, riskli işlere atılmak eğilimindeyiz.

25 Şubat Cumartesi: Hafta sonu, Güneş ile Jüpiter’in uyumlu açılarıyla başlayacak. Hayata daha olumlu ve geniş bir açıdan bakmak bizi günlük hayhuyların, anlık çekişmelerin üstüne çıkaracaktır. Üstesinden geldiğimiz her sorun, kendimize olan inancımızı ve güvenimizi pekiştirir, gerilimi azaltırken gözden kaçırmamamız gereken bir kaç nokta var. Aşırılıklar, bütüne odaklanıp ayrıntıları gözden kaçırmak, yanıp sönen hevesler ve tutamayacağmız sözler başımıza dert olabilir.

26 Şubat Pazar: Günü iki zıt enerjiyi deneyimleyerek geçiriyoruz. Sabahtan 14.54’e dek telaş, koşuşturma, mecburiyetler gündemimizi doldururken, 16.30 itibariyle barışçıl enerjiler bizi biraz yavaşlatıp soluklanabileceğimiz dingin ve huzurlu bir limana taşıyor. Haftanın son bir kaç gününü sarsıcı bir şekilde geçirdikten sonra evren adeta ödül olarak rahatlık, komfor ve hayatın zevkli yönleriyle buluşmayı getiriyor önümüze. Ay artık Boğa’da. Keyfini çıkarın diyorum!

Herkese mutlu bir hafta, iyilikler diliyorum. Esen kalın!

 

 

 


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.