Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
RUHSAL ASTROLOJİNİN BÜYÜTECİNDE
GAMZE ÖZŞAHİN
Aydınlanma Çağı Astroloğu

https://twitter.com/SALLUGALGAL
Yazı Boyutu:
Büyük uyanışın kapısındayız!

(07 Kasım-13 Kasım 2011)

Bu hafta uzun zamandır sözü edilen 11.11.2011 ile nihayet buluşuyoruz! Bu konuda ciddi çalışmalar yapan Diana Cooper''a göre, tüm dünyada bizi Yeni Enerji ile buluşturan kozmik kapıların açıldığı bir tarih bu. Her ne olursa olsun, daha derinden sevme,  daha anlamlı ilişkiler kurma ve kendimizdeki sonsuz potansiyelleri uyandırma anlamında müthiş güçlü bir vurgu var gökyüzünde…

Son dönemde yaşanan acılar, doğal afetler, vahşet, dehşet düşünülürse, hepimizin yeni bir bilince doğru yürümesi gerektiği ve öncelikle kendi içimizdeki iyiyi, koşulsuz sevgi ve yardımlaşmayı, umut, neşe, bolluk ve ışığı kişisel düzeyde deneyimledikten sonra kolektif bilince aktarmasının ve yaymasının ne denli önemli ve gerekli olduğunu daha iyi anlıyoruz. Kuantum yasasına göre hepimiz birbirimize görünmeyen bir ağla bağlıyız. Birimizde oluşacak farkındalık global anlamdaki farkındalıkları yaratacak, düşünce ve niyetlerimiz farkında olmadan mevcut gerçekliği etkileyecektir!

11 Kasım saat 11.00''de (dünyanın neresinde olursanız oranın saat 11.00''inde) mümkünse sessiz ve içinde kendimizi iyi hissedeceğimiz bir ortamda olmaya çalışalım. İmkanı olanlar dışarıda, doğada olmaya baksınlar hatta. Olumsuz düşünenler, dedikodu peşinde olanlar, kalbimizi kasvet ve karamsarlıkla dolduranlardan uzak duralım. Onlar bizim kişisel ve kolektif enerjimizi azaltan ve olumsuzla beslenen düşük titreşimli varlıklardır. Tersine, bizi neşe ve umuda çağıran, barışçıl, içten, kendisine ve herkese özen gösteren, değer veren, içimizi güzel duygularla dolduranlarla olalım. Bütünün hayrına ve iyiliği için niyet edelim; dua edelim. Dünyanın dört bir yanında yaratılan bu muazzam sinerjiyi evrene yayalım. Bırakalım büyüsün, herkesi ve her varlığı kapsasın.  Olumsuzla beslenen, olumsuzu çeken kişilerin de kalplerinde bir değişim yaratsın. Herkes sevginin, insanlığın, kardeşliğin, bir''liğin ışığında yıkansın. 11/11 salt kozmik kapıların değil, kalplerimizin kapılarının da açıldığı bir tarih olarak evrenin tarihine not düşülsün! 

Bu hafta en büyük sıkıntıyı fazlasıyla yükselen günlük tempomuz ile üzerinde çalışmaya başladığımız bir yığın projemizi sonuçlandırmakta yaşayabiliriz. Yapacak çok şey, az zaman, çok yüksek bir ritim var! Önceliklerimizi belirlememiz, zamanımızı iyi kullanmamız bu bağlamda çok çok önemli.

İÇİMİZDEKİ GÖKYÜZÜ BU HAFTA NELER SÖYLÜYOR?
07 Kasım Pazartesi: Haftaya dinamik enerjilerle başlıyoruz. Yapmak istediklerimizi sıraya koymak durumundayız. Aksi taktirde işin içinden çıkamayabilir ve gerginlik içine girebiliriz. Ani kararlarla işlere kalkışmak bizi zarara uğratabilir. Öğleden sonra enerjimizin iyice dağılması söz konusu. Çabuk yorulabiliriz. Mars ile Neptün arasındaki gerilim ruhsallık ve sanat ile ilgilenenler için daha anlamlı olacaktır.

08 Kasım Salı: Dünkü hareketliliğin üzerine, isyan ve çabuk tepki vermeyi getiren Güneş ile Uranüs gerilimi bindirecek. Sükunetimizi korumak durumundayız.

09 Kasım Çarşamba: Yay''da kolkola ilerleyen Merkür, Venüs ikilisi günün ilk saatlerinde Satürn ile gerilimli açı içerisine girecekler. Bu sosyallik içeren fonksiyonlarımız Yay''ın abartma eğilimiyle dağılabilecekken, Satürn''ün baskılayan enerjisi altında derlenip toparlanacağa benziyorlar!

07.48''de Ay boşluğa düştükten sonra 09.47 itibariyle ritmimizin yavaşlayacağı, daha rahat, dingin bir duygusal moda giriyoruz; Ay artık Boğa''da. Maddi ve manevi anlamda sahip olduklarımızla kendimizi yeterli ve güvende hissederek şükretmek ve yapamadıklarımıza veya elde edemediklerimize değil, elimizde olanlara odaklanarak kendimizi onlarla yeterli ve değerli hissetmek bu konumun ana temalarından…

DOLUNAY ZAMANI
10 Kasım Perşembe: 22.15''te Akrep-Boğa aksında 18 derecede yoğun enerjili bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunay, yakın ilişkilerimizde kendimizi, sahip olduğumuz her şeyi, maddi ve manevi anlamda ne kadar paylaştığımızı ya da paylaşamadığımızı gerçekçi bir şekilde düşünmemize, sorgulamamıza ve kararlar almamıza neden olacak.

11.11.11
11 Kasım Cuma: Kendimizi sessizliğe, sakinliğe açmamızın iyi olacağı bir başka gündeyiz. Yazının girişinde de söz ettiğim gibi, bugünü içimizi sevinçle, neşeyle ve güzelliklerle dolduracak etkinliklerle ve sevdiğimiz insanlarla geçirmeye bakalım. Enerjimizi düşürecek kişi ve ortamlardan uzaklaşalım.

06:17''de Mars Başak burcuna giriyor. Daha dikkatli, gözlemci ve ayrıntı atlamayan bir yaklaşım içinde olabiliriz. Aylık yazımda da ifade ettiğim gibi, bu kez Mars bir burçta 8 ay gibi uzun bir süre kalacağı için yapacağımız girişimler önemli. Enerjimizi verimli olacağımız alanlara vermeli, sistemli ve metodik bir şekilde hedeflerimizi gerçekleştirmeye bakmalıyız.

18:28''de Ay boşluğa düşüyor yine. 22:11''de İkizler''e girene dek akışta, günün getirdiklerini yaşamak, bize esinler ve farkındalıklar katacak konularla ilgilenmek daha doğru ve anlamlı olacaktır.

Ay İkizler''in meraklı, hareketli, bilgi edinme ve dağıtma yönü güçlü dünyasına girdikten sonra hayatımızın ritmi gene artmaya başlayacak. Zihnimizi uyaracak konularla ilgilenmek hoşumuza gidecektir.

12 Kasım Cumartesi: İletişim ve hareketlilik güne rengini veriyor. Hafta sonunu canlı ve dinamik geçireceğe benziyoruz.

13 Kasım Pazar: Ay''ın hava gruplarından değişken karakterli İkizler''de ilerlemesine, Mars ile Uranüs''ün gerilimli açıları eklenince huzursuz ve gergin enerjiler ön plana çıkabilir. Yollarda, trafikte, iletişimde çok dikkatli olmamız lazım. Eleştirel söylemlere hiç açık değiliz. Söylenenleri kişiliğimize bir saldırı gibi alıp hiç yoktan öfkelenip aksileşebiliriz.

Hepinize güzel bir hafta, iyilikler diliyorum. Esen kalın.

* Bu bağlamda "Quantum Communication" adlı filmi izlemenizi öneririm. Filmde 1927 yılında Brüksel''de yapılan ve Curie ile Einstein''in da katıldığı bir bilimsel kongrede zihnin gücünün olaylar üzerindeki etkinliğinin dile getirildiği bir bölüm var.


 


 


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.