Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Canlı olmak

14 Ağustos - 20 Ağustos 2017 haftası

SAĞLAM ADIMLAR
14 Ağustos Pazartesi (Ay günü)


Haftaya boğa burcunun sağlamcı enerjisiyle başlıyoruz. Finansal konular gündemimizi meşgul edebilir. Sakin olun! Boğa, huzur ve dinginlik ister. Çözüm ancak bu şekilde bulunabilir.

Ay: Boğa
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 23 / 5
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Denge

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"soyluluk dehası" Merkür Uyumu: İletişim kurmak, anlamak ve anlaşmak bizim kendi içimizde bulduğumuz cevaplar nispetinde kolaylaşacaktır. Bugün için önemli çözülmelerden bahsetmek mümkün!
"ilahi teslimiyet" Neptün İşbirliği: Çözebildiğini çöz, zamanı verimli kullan, güneş vakti geldiğinde doğar, yeter ki sen o doğuşa hazır ol ve gecenin karanlığının değerinin farkında...
"adalet dehası" Mars Çatışması: Bir şeyler yapmak lazım, korkuya kapılmadan, varlığını tehdit algılamadan, yeterliliğimizin farkında, dürüst ve samimi, açık yüreklilikle...
"aşk dehası" Venüs İşbirliği: Sevmek nedir? Başlamaz ve bitmez sevgi, o daimdir. Sadece onun ne olduğunu, ne olduğunu daha iyi anlamak gerekir. Sevgi, varlığı da vedayı da ışığa taşıyan, parçaları buluşturup resmi tamamlayandır. Onda olun!
"yüce akıl" Pluto Uyumu: Bir şeylerin değişme vakti gelmişse, yeni bir zamanın kapılarıysa aralanan, eski eskinin diliyse ve siz artık onunla yeninin kapılarından geçemiyorsanız, direnmenin gereği yok, sadece izin verin ve daha çok fark edin.

Gün titreşimi bugünün ruh kapılarının açık olduğu bir gün olduğundan bahsediyor. Hızlı kararlar zamanı değil. Merkür retrosu da başlamış bulunuyor ve bugüne etkisi yoğun... İki düşünüp bir söylemek gerek! Hatta biraz içeride demlenmek... Dışarıya burada yoğunlaşan ışığı aktarabilmek! İç sesimizin güçlü! İlişkiler cephesinde özel anlar içinde bulabilirsiniz kendinizi! Rehber kartımız "denge" bizden "ölçülülük" ister. Bilgiye tutunmayın, onu masaya yatırın ve "deneyim" boyutuna ulaştırın. Daha geniş bakın, farklı açılardan da konuyu ele alın. Fark ettikleriniz sizi birçok şeyden koruyacak ve siz farkında olmasanız da birçok şeyi kolaylaştıracaktır. Haydi öyleyse! Bugün hangi bakış açısı beni yeni bir boyuta uyandırır?

YAŞAMIN SIRLARINA DOĞRU
15 Ağustos Salı (Mars günü)

Güne ay boşluktayken uyanıyoruz. Pek uyanasımız gelmeyebilir. Yavaş yavaş lütfen! Önce biraz yatak keyfi, normalden biraz daha erken uyanırsanız buna vaktiniz olur. Gerinin şöyle bir, derin bir nefes alın, kalkın, koca bir bardak su için, açın pencereyi, derin bir nefes daha...

Ay: İkizler (16:05 itibariyle) (03:14 boşlukta)
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 24 / 6
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Yıldız

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"güzellik dehası" Güneş Çatışması: Bir şey sizi dışarı çekerken bir şey içeride daha güvende olduğunuzu söyleyebilir. Ne içeriye sıkışın ne de dışarıda kalın, ikisini birbiriyle barıştırın.
"kadere çağrı" Ay Düğümü Çatışması: Bir şey seni zorluyorsa, mutlakaa sana anlatmaya çalıştığı bir şey vardır.
"yaralı şifacı" Kiron İşbirliği: Sızlayan yaralar ancak güven ve sağduyu ile iyileşebilir. Ona sarılın; çünkü sarılmak şifadır. Sevgiyi seçin; çünkü sevgiden yoksun bir savaşta kazanan da yara alır.
Majör Açı
"aşk dehası" Venüs Açısı
"yüce akıl" Pluto Gerilimi: İlişkiler cephesinde önemli bir eşikten geçiliyor. İlişki sadece karşımızdakiyle olur sanmayın. İnsan kendiyle de ilişkidedir. Burada değer duygusu devreye girer. Değerlidir insan olmak, yaşamda olmak, canlı olmak... Bunun değerini bilin ve bilenlerle yürümeyi seçin. Bilmeyen kendinde tutsak... Gözlerini aralamadığı müddetçe ses etmeyin. Aşın geçin.

Gün titreşimi bugünün önemli bir karar günü olduğundan söz ediyor. Bir şeylerin farkına varılıyor ve bu farkındalık bizi bir seçime götürüyor. Nedir bu seçim? Kalbimin sesine kulak verip ne için harekete geçmeliyim ve bunun  için nasıl bir düzen kurabilirim? Rehber kartımız "yıldız" bizden bildiğimiz doğruların yıkılmış olmasının yasından çıkıp yeni zamandaki farkındalığımızı göz önünde bulundurarak seçimler yapmamızı istiyor. Yaşam bize düşman değildir, dosttur. Yolumuz olanı getirir, onun dışında kalanı götürür. Gidene yas tutmayın, gelenin farkına varın ki yol açılsın, ışık içeri girsin.

KENDİNE YAKLAŞ
16 Ağustos Çarşamba (Merkür günü)

İkizlerin kıpırtılı enerjisiyle uyanıyoruz güne! Bununla birlikte düzenleyicisi Merkür’ün başakta ve geri harekette olduğunu hatırlamak lazım! Enerji daha çok içsel deviniyor. Gereksiz işlerle vakit kaybı içinde de bulabiliriz kendimizi! Kendinizi cevapları bulmaya yöneltin. Cevap basit ve sade olduğunda, saf ve gerçektir.

Ay: İkizler
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 25 / 7
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Joker

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"soyluluk dehası" Merkür Çatışması: Hislerimizle mantığımız her zaman aynı noktada buluşamayabilir. Bu buluşamamayı daha geniş bir bakış açısına çevirin.
"ilahi teslimiyet" Neptün Çatışması: Bazen ifadeler yanıltıcı olabilir. "Her şey göründüğünün tersidir. Hiçbir şey göründüğünün tersi değildir."
"adalet dehası" Mars İşbirliği: Savaş, zeka gerektirir. Zeka, uyuyan yılanı uyandırdığımızda açığa çıkan enerjidir. İnsan nereden geldiğini, nerede olduğunu, nereye gittiğini görmelidir.

Majör Açı
"güzellik dehası" Güneş Açısı
"kadere çağrı" Ay Düğümü Buluşması: Canlılık, yaşam enerjisi, aşk, tutku, yaratıcılık... Bu potansiyelleri ne kadar verimli kullanabiliyorsunuz? Yaşamınızda ne kadar var? Buna en son ne zaman yer açtınız? Yaşam, ritmi duymayı gerektirir. Değilse gittikçe daha çok eksilir.

Gün titreşimi bugünün temasının "cesaret" olduğunu söylüyor. Cesaret, akıl gerektirir. Değilse bunun adı deliliktir. Delilik nedir diye soranlara şunu söylemek isterim: Delilik kontrolden çıkmaktır; bununla birlikte hayat bu değildir. Onun değerinin farkına varmak ve onu daha iyi anlamak gerekir. Bu da emekten geçiyor. Tanrının sesini duymak istiyorsanız yaşamı dinleyin ve gündemi takip edin. O orada sizinle buluşacaktır. Rehber kartımız "joker" bize diyor ki "Çerh ile söyleşemem ayinesi saf değil." Günümüz Türkçesi ile karşılığı: "Gönlü temiz olmayana gönül ehlidir diyemem." Samimiyet ve açık yüreklilik birçok kişice deliliktir. İşte bir tek bu delilik insana kazandırır. Nerede? Zamanın ötesinde, yani sınavı(Satürn) geçtiğimizde, dünya programının ne olduğunun farkına varabildiğimizde...

DAHA DERİNE
17 Ağustos Perşembe (Jüpiter günü)

İki gündür sırların peşindeyiz. Daha çok dinlemekte, daha fazlasını görmekteyiz. Ya bunca gürütü ortalığı karıştırdı ya da hayati farkına varışlar yaşanmaktaydı. Yengecin derin sularına doğru yürüyoruz. "Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan..."

Ay: Yengeç (18:12 itibariyle) (15:37 boşlukta)
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 26 / 8
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Büyücü

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"bilim dehası" Jüpiter Uyumu: Daha geniş bakış açılar, deneyim bilginin yürekte açtığı kapının anahtarı!
"aydınlık bilinç" Satürn Gerilimi: Bilmek, yapabilmek olmadıkça ve bu içeride tam karşılığını bulmadıkça her şey eksiktir.
"kadere çağrı" Ay Düğümü İşbirliği: Gördüklerin, duydukların seni sana çağırır. Bu çağrıya kulak ver.
"güzellik dehası" Güneş İşbirliği: İnsanın ışığı, onun idrakinde olduklarıdır. Bilinç, varoluşu aydınlatır.
"yaralı şifacı" Kiron Çatışması: Gündemler hep çok daha derinlerdeki parçaların titreşimiyle oluşur ve fark edilenler hep çok daha derinde bir şeyleri iyileştirir.
"gizli güneş" Uranüs İşbirliği: En iyi çözüm yolu bugüne kadar denenmemiş olandır; çünkü ancak o insanı olduğu yerden çok daha ileriye sıçratır.

Majör Açı
"aşk dehası" Venüs Açısı
"bilim dehası" Jüpiter Çatışması: "Bazen en uzun yolculuk, iki insan arasındaki mesafedir." Bu mesafe bizi kendimize götürür. Buna hazır mısınız?

Gün titreşimi bugünün "akıl" günü olduğundan bahsediyor. Hassas bir tartıya ihtiyacımız var. Daha dikkatli bakmalı, daha çok şey görmeli, gördüklerimizi daha iyi anlamalıyız. Biz bir karar veririz. Bir şeyler bizi bu kararı netleştirmeye zorlar. Bu karar bir gündemi beraberinde getirir. Evren, seslendirdiğimiz şeyi duyar. Bu bir farkındalık oluşturur. Onu nasıl kullandığımız varacağımız noktayı belirler. Tüm bu süreç anlam kazanıyor. Rehber kartımız "büyücü" bizden var olan potansiyelleri daha iyi anlamamızı ve onları geliştirerek kullanılabilir kılacak içsel yolculuğu başlatmamızı istiyor. En değerli olan etkisini en yoğun hissettiğinizdir. İşte o yaşamın dümenidir. Onu ele alın.

YUVADA OLMAK
18 Ağustos Cuma (Venüs günü)

Yengeç burcunun yoğun duygularıyla uyanıyoruz güne... Annenizi mi özlediniz, babanızın kokusu burnunuzda mı tütüyor, aile olmak nedir diye mi soruyorsunuz, yuva kavramının sizin için karşılığını mı arıyorsunuz? Belki hiçbiri, belki hepsi, içinizi titreten bir şey var ve bu burnunuzun direğini sızlatıyor.  

Ay: Yengeç
Güneş: Aslan    
Gün Titreşimi (Numeroloji): 27 / 9
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Kule

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"soyluluk dehası" Merkür İşbirliği: Belki anlamak şimdi daha kolay! Yeter ki istediğimiz kendimizi ispatlamak değil, gerçekten anlamak olsun.
"ilahi teslimiyet" Neptün Uyumu: Bazen anlamaya çalışmaktan çok daha değerlidir anlamamızı sağlayacak olanın bize doğru yaklaşmakta olduğunun farkında olmak...
"yüce akıl" Pluto Gerilimi: Dışarıda olanlar içeride karşılığını bulmadığı müddetçe eksiktir. Her fırtına, sonrasında doğacak güneşe gebedir. Ya fırtına olur dinersiniz, ya güneş olur doğarsınız.

Gün titreşimi bugünün ciddiye alınması gereken bir gün olduğundan bahsediyor. Beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Soğukkanlılığınızı koruyun. Sağduyu altın değerinde! Yol bir şekilde görünür, yeter ki buna açık olun. Şartlanmışlıkların dışına çıkın. Daha özgür hareket etmeye ihtiyacımız var. Rehber kartımız "kule" bize "Bir şeyler yıkılıyor ve bizim bunun karşısında takındığımız tavır, bundan sonrasına ışık tutuyor olacak." diyor.

IŞIĞIN GÜCÜ
19 Ağustos Cumartesi (Satürn günü)

Son dalgalanmalardan sonra aslan enerjisine doğru sürükleniyoruz. Sürükleniyoruz diyorum çünkü güçlü bir güneş tutulması bekliyor bizi ve etkileri iyiden iyiye hissedilmeye başladı. Ya güç savaşında yenilirsiniz ya da kalbinizin gücüyle kazanırsınız. Bunun sizin için anlamı neyse...

Ay: Aslan (19:54 itibariyle) (17:16 boşlukta)
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 28 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Güneş

Majör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"bilim dehası" Jüpiter Çatışması: Duygular, aklın kamçısıdır. Onu yenmeyi değil, daha iyi çalıştırmayı arzulamaktadır.
"aşk dehası" Venüs Buluşması: Sevgi, en güçlü şifadır. Sevgi, sevileni değil, seveni şifalandırır.
"yaralı şifacı" Kiron Uyumu: Sızlayan yaralar, iyileşmeye başlamış olanlardır. Bu sancılar, doğumun yakın olduğunu hatırlatır.
"gizli güneş" Uranüs Çatışması: Delilik yapmakla delirmiş olmak aynı şey değildir.

Gün titreşimi bugün yeni bir döngünün başladığından söz ediyor. Yetenekler açığa çıkıyor. Hangi yeteneklerinizin ne kadar farkındasınız? Bunların ne kadarını aktif olarak kullanıyorsunuz? Bu yaşamınızda neleri değiştiriyor? Daha farklı neler olabilirdi? Akıl, kalple birleştiğinde harikalar yaratır. Birleştiriyoruz! Rehber kartımız "güneş" bizden gerçekleşmemiş hiçbir olasılığın şansımız olmadığını daha iyi anlamamızı istiyor. Gerçekleşmenin yolu, uygun ortamı yaratmaktır. Şans dilediğinde gelir. Bize ulaşabilmesiyse bizimle ilgilidir.

GÜNEŞİN YOLU
20 Ağustos Pazar (Güneş günü)

Güneş tutulmasına doğru ilerliyoruz. Bu tutulmada baskın arketip "yılan" olacak. Ya bu yılan deri değiştirerek yeni bir yaşam ışığına kavuşacak ya da kartala(kova burcuna takabül eder ve aslanın gölgesini içinde barındırır) yem olacak. Keskin sirke kübüne zarar.

Ay: Aslan
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 20 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Ermiş

Majör Açı
"adalet dehası" Mars Açısı
"bilim dehası" Jüpiter İşbirliği: Öyle şeyler vardır ki bir anlıktır. Sizi vezir de eder rezil de eder. Seçiminizin ne olduğunun farkındaysanız ve bunun beslendiği etik değerleriniz netse, her şey yolundadır. Bir anlık bir sorgulayış sizi bambaşka bir noktaya taşıyabilir.

Gün titreşimi bugünün iç sesimizi duymaya ihtiyacımız olan bir gün olduğundan bahsediyor. Yoğun bir gerilimden bahsetmek mümkün! Kendinizi hiçbir şeye fazla kaptırmayın. Dengenizi korumaya çalışın. Çok mutlu olmayın, çok sevmeyin, çok korkmayın, çok kızmayın, çok istemeyin, çok olmayın. Gözlemci kalın. Daha iyi anlamaya çalışın. Rehber kartımız "ermiş" bizden yaşamın sorumluluk olduğunu anlamamızı istiyor. Buraya tesadüfen gelmiş olamazsınız ve buradaki gerçekliğiniz çok değerli! Biraz kendinizle kalın. Siz size dost olamadıkça size dost, gerçeğinize dost olmuş sayılmaz.

Yeni bir haftada buluşmak üzere...

Yüreğe selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.