Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Canlılık

24 Temmuz - 30 Temmuz 2017 haftası

YENİLENMEK
24 Temmuz Pazartesi (Ay günü)


Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay enerjisiyle başladığımız bir haftadan selamlar... Yeni başlangıçlar zamanı! Ne zaman olur başlangıç? Bir şey tamamlandığı zaman... Ne tamamlandı? Ne artık ulaşamayacağınız kadar uzak, ne bir hayli yakındı?

Ay: Aslan
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 23 / 5
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Mahkeme

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"bilim dehası" Jüpiter İşbirliği: Yaratıcı potansiyeller bir araya gelişlerle tetiklenir. Hiçbir buluşma tesadüfen gerçekleşmiyor.
"aydınlık bilinç" Satürn Uyumu: Sorumluluğu alınmayan ve bilincinde olunmayan güç, bir yol ışığı demek değildir.

Majör Açılar
"soyluluk dehası" Merkür Açısı
"gizli güneş" Uranüs Uyumu: "İyi şeyler zamanla, mucizeler bir anda..." Bazen bir ampul yanar, onun peşinden giden, yeni bir ışık yakar ve canlılık dediğimiz bu ritmin korunuşudur.
"aşk dehası" Venüs Açısı
"aydınlık bilinç" Satürn Gerilimi: Bilmek mi uygulayabilmek mi? Teori(düşünce) aşka(yol) kapı açar aşk teorinin bilgeliğe(bilinç) dönüştüğü yerdir. İlişkiler cephesinde önemli bir eşik... Kalbin sesini duy, sır orada saklı...

Gün titreşimi ruh boyutunun uyanık olduğundan bahsediyor. Bugün içinizden geçenlere önem verin. Size ne hatırlatılmak isteniyor olabilir? İç sesinizin gücüne inanın. Galeyana gelmeyin! Soğukkanlılık ve sağduyu ile hareket edin. Hızlı ve dikkatsiz adımlar(hırs) ne kadar çok olursa olsun, yarışı yavaş ve emin(akıl) adımlar kazanır. Rehber kartımız "mahkeme" bize saf niyetin önemini hatırlatıyor. Kalbinizi ferah tutun. Bugün olmayan, yarın bugünden çok daha iyi bir seçenekle buluşturmak üzere size dur demiş olabilir. Elinizden geleni yapın, yeter ki bir şeyler yapın ve gerisini ona bırakın. İnşa, süreç gerektirir. Başlangıç, gelişim, rota, dümen kontrolü ve sonuçlar. An, tüm zamanın ortasıdır. Büyük resmi görmedikçe, her şey eksik!

RESMİN TAMAMLANIŞI
25 Temmuz Salı (Mars günü)

Aslan ruhuyla uyanıyoruz! Gün ortasında başağın temizlik arzusundaki saflaşma enerjisi güç kazanıyor. Gereksiz ayrıntılarla uğraşmaktan gerekli olanın farkına vararak çözüm şansı yaratıma titreşimine geçiyoruz.

Ay: Başak (13:32 itibariyle) (12:21 boşlukta)
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 24 / 6
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Dünya

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"soyluluk dehası" Merkür Buluşması: İçsel işaretlerin güç kazanarak önemli farkındalıklara kapı açması!
"aşk dehası" Venüs İşbirliği: İlişkiler cephesinde yararlı çözümlerin doğma şansı!
"kadere çağrı" Ay Düğümü Buluşması: Kadersel dışavurumlar, değerli ışıklar, kalbin şarkısı!
"gizli güneş" Uranüs Uyumu: Alıştığın şeyin dışına çıkmak, daha farklı bir yerden bakmak, bunun için destek!

Gün titreşimi bugünün önemli bir karara gebe olduğundan bahsediyor. Atmakta olduğun adımın neyi harekete geçirmekte olduğunun farkında ol! Ne için yola çıkıyorsun? Yola çıkışının sebebi, olduğunu sandığından çok daha fazlası olabilir. Belki de gerçek yol, olduğun yerdir. Senin sadece nerede durduğunu fark etmen gerekmektedir. Rehber kartımız "dünya" bugün bizden "mükemmel" olmamızı değil, sadece "olmamızı" istiyor. Olan, olduğu haliyle değerlidir ve biz onun gerçekte ne olduğunun farkına vardığımızda, bizi bir sonraki aşamaya geçirebilir.

YOL AYRIMI
26 Temmuz Çarşamba (Merkür günü)


Başak enerjisiyle uyandığımız bu günden herkese selam olsun! Bir şey kalmalı, kalacak olan için kalacağı yerin bir anlamı olmalı! Vakit gitme vaktiyse durmamalı! Sadece emin olmalı! Değilse zorlamamalı!

Ay: Başak
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 25 / 7
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Aziz

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"ilahi teslimiyet" Neptün Gerilimi: Akıl mı kalp mi? Akıl görür, kalp bilir. Kalp aklı gözlük olarak kullanır ve hakikat ancak orada aralanacaktır.
"yüce akıl" Pluto Uyumu: Bir şey bitmeden bir şey başlamaz. Aynı duygularla uyandığın bir günde farklı bir şey bekleyemezsin. Duygunun seni çıkardığı yolculuk, duygunun sonu senin başlangıcın olur.

Merkür başağa geçiyor ve üzerimize bir "akıl küpü" haller çöküyor. Kusur bulmayın, çözüm yaratın! "gelişim"e değer verin. Uzun süredir masaya yatırıp yoğunlaşmak istediğiniz konuları gündeminize taşıyarak yazılıp yazılıp kenara atılanların, "bir müsait zaman"da derlenip toparlanmak üzere ertelenip duranların üzerine mercek tutmanın tam zamanı; zira Merkür hem yöneticisi olduğu hem yüceldiği başak burcunda ve yavaşlıyor, enerji içselleşiyor, işaretlere değer verin, aceleci olmayın, yavaş yavaş, altını doldurarak hareket edin.

Gün titreşimi bugünün önemli bir safha olduğundan bahsediyor. Bir şey için bir şeyler harekete geçiyor ya da bir şey bizi bir şey için harekete geçiriyor. Bu ne olabilir? Koruyucu bir ışık var. Saf bir ışık! Onun sizi arındırmasına izin verin. Gerçeği hatırlayın. Rehber kartımız "aziz" bizden, bize öğretileni daha iyi anlamamızı ve bu öğretinin kalbimizin kapılarını aralamasına izin vermemizi istiyor. Öyle bir yer gelir ki kimse bize artık bir şey anlatamaz; bununla birlikte orada biz çok şey anlayabiliriz, kendimizden duyacaklarımızı kabul etmeye hazır oldukça...

AŞKA DOĞRU
27 Temmuz Perşembe (Jüpiter günü)

Terazi enerjisine doğru yürüyoruz! Nedir terazi? Terazi sevmek, görmek, hissetmek, dokunmak demektir. Aşk demektir terazi, onda kendine yürüyebilmek ve burada kendin olabilmek...

Ay: Terazi (18:36 itibariyle) (09:30 boşlukta)
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 26 / 8
Günün Rehber Kartı (Taroloji): İmparator

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"aydınlık bilinç" Satürn Çatışması: Bir yol var olmadıkça, eyleminin beslendiği ve onu besleyen bir hedef olmadıkça, yapılan şeyin ne kadar iyi olduğunun hiçbir anlamı yoktur.
"aşk dehası" Venüs Çatışması: Sessizliği dinleyemediğinde, parçaları bir araya getiremediğinde, eylemin idrakinde olamadığında, parçayı bütünden kopardığında ve bütünü parçadan ayrı tuttuğunda her şey eksik kalacaktır.
"yaralı şifacı" Kiron Gerilimi: Sızlayan yaralar, eksik kalan parçalar... Sevgi, şahit olmaktır ve özünden gelen gücün, senin yolun olduğunun farkına varmaktır.

Majör Açılar
"güzellik dehası" Güneş Açısı
"adalet dehası" Mars Buluşması: "Ya kıyametler kopacak ya da dünya duracak..." Uyanmamız gereken güçlü bir potansiyel ile karşı karşıyayız! Ego savaşlarına dikkat! "Ne yaparsan yap, aşk ile yap!" Kalbinizin gücüne inanın ve onun sizi her zaman umduğunuzdan fazlasına taşımakta olduğuna...
"aşk dehası" Venüs Açısı
"kadere çağrı" Ay Düğümü İşbirliği: Bazı buluşmalar özeldir, içinde size sizi hatırlatan bir şeyler vardır. Ona kulak verin ve onu sizi çağırdığı yere yüreğinizi açarak ilerleyin ki başka yolu yoktur.

Gün titreşimi akıl ve adaletin öneminden bahsediyor. Birisiyle sizi bir yolda yürüten nedir? O yolun sizin ruhunuza yaktığınız değerli bir ışık oluşu... O yol sizi büyütür, o yol size gerçeği buldurur. Bir araya gelişler, tam da burada en değerli ışıktır. "Düşmanını sev." denir. Düşman, senin baktığın yerden bakmayan, senin gibi düşünmeyendir. Eksi, artıyı çeker. Burada bir çarpışma olur ve her iki taraf da nötrleşme şansı kazandığında sevgide olunur; çünkü sevgi buluşturandır. Sevgi sebep aramaz, sadece bilir. Rehber kartımız "imparator" ne istediğimizi daha iyi anlayarak onun için bir şeyler yapmamızı istiyor. Seçiminizde netseniz, kapı açılır. Tereddüt, kendini yolunuza taktığınız kilittir.

AŞKIN SESİ
28 Temmuz Cuma (Venüs günü)


Terazi enerjisini çekiyoruz içimize! Hem de bir Venüs gününde! Nedir Venüs? Venüs, aşk demektir, emek demektir, dokunmak, yakınlaşmak, öz demektir. Manasını bilmeyenin fiziksel bir tezahüründen bahsetme şansı yoktur. Çağırabildiğin, sesini duyup duyurabildiğin gelir.

Ay: Terazi
Güneş: Aslan    
Gün Titreşimi (Numeroloji): 27 / 9
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Joker

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"adalet dehası" Mars İşbirliği: Seçiminde net olduğunda, var olan güç yıkmaz, yapar. Yeter ki sevgiyle, dostlukla orada ol!
"güzellik dehası" Güneş İşbirliği: Değişme vakti gelmiş olan ne olabilir? Hangi potansiyellerin senin ve bütünün en yüksek hayrına kullanılabilir? Harekete geçirecek ve ışığını yakacak olan nedir?
Merkür- Pluto etkileşimi bizi önemli karar ve ifadelerin eşiğine getiriyor. Bakış açıları dönüşüyor; çünkü öyle bir baskı ki üzerimizdeki, başka yolu kalmıyor. Sizi zorlayan şey, sizin cezalandırılışınız değil, daha farklı bir noktaya hazırlanışınızdır; çünkü bu algı sizi hak ettiğiniz ışığa taşıyamayacaktır ve ötesine geçebileceğiniz kapıyı açacak bir şey olmalıdır. Gündeminizi sevin, gücünüz onda saklıdır.

Gün titreşimi bugünün sorumluluğunu almanız gereken bir gün olduğundan bahsediyor. Biraz kendinizle kalmayı seçebilirsiniz. Bu lehinize olacaktır. İç sesinize kulak verin ve onun gücüne inanın, yeter ki aceleci olmayın. Bir şey yapmak lazım; bununla birlikte ne yaptığını da biliyor olmak lazım! Rehber kartımız "joker" bize saf niyetin öneminden bahsediyor. Sizi koruyacak olan da gitme arzusunda olduğunuz yere vardıracak olan da budur. Bilmeyin, sadece deneyin ve sonucu değerlendirin.

KARANLIĞIN IŞIĞI
29 Temmuz Cumartesi (Satürn günü)

Terazi enerjisiyle uyandığımız bir gün daha! Sevmek, sevilmek, hissetmek, arzulamak, çekmek, çekilmek... Hepsi de o kapıyı açmak için... "İnsan kendini ancak insanda tanır." diyen Goethe ile bağlantıdayız.

Ay: Terazi
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 28 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Şeytan

Majör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"bilim dehası" Jüpiter Buluşması: Ufkun genişlediği ve idrakin arttığı bir gün!
"yüce akıl" Pluto Çatışması: Bazı şeylerin arzu ettiğin gibi olmayışı, arzunun hakikatin gücünü örtmemesi içindir.
"aydınlık bilinç" Satürn İşbirliği: Şimdi sorumluluğunu almamız gereken daha anlaşılır olmaya başlıyor.
"kadere çağrı" Ay Düğümü İşbirliği: Akıl kalbin ışığıyla bağ kurduğunda büyür, genişler ve sarar.
"aşk dehası" Venüs Uyumu: Fırsatlar doğabilir. Antenler açık olsun yeter!

Güneş- Satürn etkileşimi bugünün potansiyellerinin ne kadar farkında olduğumuzun ve var olan gücümüzü nasıl kullanmayı seçtiğimizin önemli olduğundan bahsediyor. Bugün, inşa etmekte olduğumuz yarının ışığıdır.

Gün titreşimi önemli bir dönemeçten geçmekte olduğumuzu vurguluyor. Harekete geçmeliyiz, ayaklarımızı yere sağlam basarak bunu yapmalıyız, farklı seçenekleri ve bakış açılarını göz önünde bulundurarak eylemimize bir boyut katmalıyız ve mutlaka bu her neyse buna ruhumuzu katmalıyız. Rehber kartımız "şeytan" bizden nefsimize yenilmememizi, onun tuzaklarının ve armağanlarının bilincinde olarak ilerlememizi istiyor. Yasak yoktur, bilinç vardır. Korkuyla uzak durduğumuz, içten içe arzu duyduğumuzdur ve bu sınavı aşmış olduğumuz anlamına gelmeyecektir.

GÖLGELERİN GÜCÜ ADINA
30 Temmuz Pazar (Güneş günü)

Ne? Etrafa akrep mi çökmüş? Buyurun cenaze namazına! Kim derdi ki ölüm vuslatmış ve hakikatin kapısı esas şimdi aralanacakmış! Fırtına, geleceğini bildiğiniz halde denizin ortasında olmayı seçmediğiniz müddetçe ışıktır.

Ay: Akrep (03:22 itibariyle) (00:29 boşukta)
Güneş: Aslan
Gün Titreşimi (Numeroloji): 20 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji): Adalet

Minör Açılar
"düşünce dehası" Ay Açıları
"gizli güneş" Uranüs Gerilimi: Bir yanımız uyum sağlamak isterken bir yanımız alayına isyan modlarda buldurursa bize kendimizi... Orta yol!
"soyluluk dehası" Merkür İşbirliği: Belki farkında olmadığımız şeyler vardı bugüne kadar kendini çok da hissettirmeyen...
"adalet dehası" Mars Çatışması: Bir şey biter bir şey başlar. Yenilenmek, yaşam demektir, kalp gerektirir.  
"güzellik dehası" Güneş Çatışması: Bir yanımız saklanmak isterken bir yanımız kendini göstermek istiyor. Tehlike yok, yol var. Ona gönüllü olun!

Majör Açılar
"aşk dehası" Venüs Açıları
"yaralı şifacı" Kiron Çatışması: Canımızı yakan şeylerin de bir dili var ve bizi ruha çağırıyor, orada her şey farklı bir boyutun kapılarını aralıyor.
"gizli güneş" Uranüs İşbirliği: Özgür ve kendimiz olamadığımız her şey eksiktir. Özgürlük sizi sadık olmaktan uzaklaştırıyorsa burada bir şey eksiktir, anlamak gerek!

Gün titreşimi bugünün iç sesimize kulak vermemiz gereken bir gün olduğundan bahsediyor. Önemli değişim ve dönüşümler oluyor. Fırtına çıkarmayın! Fırtınanın önüne dikilmeye de kalkışmayın! Sadece fırtınayı çıkaran gücün dilini anlayın ve güneş tekrar doğduğunda siz artık aynı siz olmayın ki kendinizi aynı yerde bulmayın. Rehber kartımız "adalet" bizden aklın ışığında olmamızı istiyor. Bu kalbi yok saymak demek değildir. Duru bir algı ve net bir bakış, çıkış yolu olacaktır. Hassas bir tartı kullanmanın zamanıdır. Kelam, gücün kendisidir.

Yeni bir haftada buluşmak üzere...

Yüreğe selam olsun,

Hüseyin Akdağ

Kaynak: www.anneoluncaanladim.com

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz:

0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com

Doğum haritası analizimiz ile kim olduğunuzu, dışarıdaki kişinin sizi nasıl gördüğünü, neyin size iyi geldiğini, bunların bir araya geldiklerinde birbirlerini nasıl etkilediğini, sahip olduğunuz potansiyelleri, yakın çevrenizi, ailenizi, iç dünyanızı, aşkın sizin için ne olduğunu, yaşama nasıl hizmet edebileceğinizi, partnerinizden aslında ne beklediğinizi, onunla olmanın size sağladığı fırsatları ve bu durumun sizi karşı karşıya bıraktığı sınavları, yaşamda sizi neye çağırdığını, neyin sizin ufkunuzu genişletebileceğini, iş ve kariyer hayatınızın önemli sırlarını, arkadaşlık ilişkilerinizi, neye teslim olmanız gerektiğini ve ruhsal olarak nereden nereye ilerlemenin önemini bulabilirsiniz.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.