Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Biraz oyun zamanı

06 Şubat 2017 - 12 Şubat 2017 Haftası

KARANLIĞI ANLAMA GÜNÜ
6 Şubat Pazartesi (Ay günü)
Ay : İkizler
Güneş : Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 18 / 9
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Asılan Adam

"Her şeyin artık çok net olduğunu düşündüğünüz bir anda söz konusu olan küçük bir olasılık her şeyi bambaşka bir noktaya taşıyabilir. Bugün gölgede kalana ışık tutmak daha önemli olacaktır."

Ay ikizler ruhunun geveze ışıklarıyla giriyoruz haftaya! Her kafadan bir ses çıkıyor! Merkür de oğlağın son derecelerinde! Bir kurallar, otorite kurma çabaları, katı yaklaşımlar, bilir haller… Neyse ki çok bilen değil bildiği her şeyden vazgeçme pahasına yola çıkabilen kazanıyor. Çok şükür!

Ay- Neptün karesi hayaller ve gerçekler arasında gelgitler şeklinde kendini gösteriyor. Ekran bir karlanıyor tak yine bir düzelir gibi oluyor derken akıllar karışmış mı ne? Neyse ki Ay- Güneş üçgeni işleri biraz daha kolaylaştırıyor. İç sesimiz günü ihtiyaç duyduğu duyarlılıkla buluşturmaya yardım ediyor. Önemli bir günden bahsediyoruz! Uranüs bizden harekete geçmemizi istiyor! Kiron karesi bu hareketin bizim için derin bir anlamı olduğunun farkına varabilmemizin peşinde! Yaralar iyileşirken görünmeyen içsel yaralar da iyileşir. Bunu çok iyi anlamak gerekir. Açığa çıkan her şey bize es geçtiğimiz bir şeyi hatırlatmakla görevlidir; çünkü bunun vaktidir.

Gün titreşimi bugünün şafak karanlığı olduğundan bahsediyor. Bu zamanlarda her şey hemen anlaşılamayabilir. Emin olmadığınız konularda kesin bir yargıda bulunmamak en iyisidir. Yol kendini mutlaka sonuçtan emin olabileceğiniz bir noktaya getirecektir. Gözlemde kalın! Rehber kartımız ‘’asılan adam’’ direndiğimiz her neyse onu bulmamızı ve artık vakti gelen değişime izin vermemizi istiyor.

DOĞUMUN TAMAMLANIŞ GÜNÜ
7 Şubat Salı (Mars günü)
Ay : Yengeç (10:02 itibariyle) (01:53 boşlukta)
Güneş : Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 19 / 10 / 1
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Dünya

"Adalet birisinin sizin için sağlayabileceği değil sizin sürecin nasıl işlemekte olduğunu anlayarak kendiniz için belirlemiş olduğunuzdur. Kurban değil hak edip almak için yola çıkmış olan olun!"

Ay boşlukta uyanıyoruz güne… Ya da biz uyanıyoruz da içimiz uyuma modunda mı desek! Neyse ki uzun sürmüyor! Sabah uyandığınızda aklınızda kalan bir rüya varsa not edin! Gün ortasında tekrar bir okuyun ve biraz düşünün bakalım, size neyi hatırlatmaya çalışıyor olabilir? Neyi aşabilmek için neyin anlamından emin olmanız, neye olan inancınızı gözden gerçirmeniz gerekiyordur?

Ay- Venüs karesi gündemde ve Güneş ile seskikuadrat göze çarpıyor. Çıkardığınız savaşlarda yaraladığınız kadar yaralanırsınız! En iyisi herkese ihtiyac duyduğu özgür alanı sağlayarak kendi değerlerinizi korumak ve onlara tekrar bir göz atabiliyor olmak! Ayın ay düğümü ile sekstili dikkate değer! Sana iyi gelen, daha derin bir şeylerin varlığını hatırlatan şeyin senin yolunla ilgili olduğunun farkına var! Seni sen yapan savaştığın şey değil, onunla savaşma şeklindir. Bunu çok iyi anlamalı!

Öğle saatleri itibariyle Merkür kovaya geçiyor! Yaklaşık bir ay için yenilikçi, eksantrik ve sosyal duyarlılık taşıyan fikirlere hazır mısınız? ‘’ Ne diyorsak odur! ‘’ tavrı yerini ‘’ Başka nasıl olur ki? ‘’ tavrı alacaktır. Bu umut vaat ediyor.

Jüpiter iki günlük durağan hareketini tamamlayarak geri hareketine başlıyor. Bu durum 8 Haziran’a kadar devam ediyor olacak! Bu zaman zarfında eylül ayından bu yana neyi nereye koyduğumuzu ve koyabileceğimizi daha iyi anlama ihtiyacında olacağız. En son benzer bir süreci geçtiğimiz yılın ocağı ile mayısı arasında yaşamıştık. Orada belirlediğimiz değerler eylülden bu yana birtakım buluşmaları sağladı. Şimdi buradaki hak edişin belirlenme zamanı!

Jüpiter retrosuyla ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz: http://www.anneoluncaanladim.com/12/astroloji/4350/adaleti-anlamak

Gün titreşimi bugünün önemli bir dönemin başlangıcı olduğundan bahsederken rehber kartımız ‘’dünya’’ tamamlanmakta olana mercek tutuyor. Doğa bizden kendisindeki potansiyelleri yaşamımıza katmamızı ister. Bunun için ihtiyacımız olan şey evrenin ritmini duyarak onunla uyum içinde yol alabiliyor olmaktır. Yolun sonu değil kendisi vardır ve değerli olan budur. Bunu çok iyi anlamak gerekiyor.

KARANLIĞA IŞIK OLMA GÜNÜ
8 Şubat Çarşamba (Merkür günü)

Ay : Yengeç
Güneş : Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 20 / 2
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Ay

"Gerekli ön koşulları sağladıktan sonra ihtiyacımız olan, doğru anı yakalamımızı sağlayacak sabırdır. Her şey vaktiyle doğar. Yeter ki beslenişi koruyalım!"

Ay yengeçte uyanıyoruz güne! Bilinçaltı aktif! Hislerinize kulak verin! İhmal ettiğiniz aile ziyaretinin tam zamanı olabilir. Neptün ve Kiron ile üçgen buradaki özel vurguyu arttırıyor. Sevgi, iyileştiricidir ve siz sevginizi paylaşırken hem iyileştirir hem iyileşirsiniz. Evinizle ilgili ya da evinizde bir şeyler yapmaktan daha çok keyif alabilirsiniz!

Pluto, Uranüs ve Jüpiter ile oluşan dinamik açılar güne farklı bir boyut kazandırıyor! Bazen bazı şeyleri değiştirmek mümkün değildir. Dışarıda değiştiremedikleriniz içeride değiştirebileceklerinize engel değildir. Öyleyse değişin! Esneyin! Neyi göz ardı ediyor ve neyin sorumluluğunu almaktan kaçıyor olabilirsiniz? Ne konuda daha cesur olabilirsiniz? Kimi ya da neyi nereye koydunuz da bu kendinize nasıl bir bakış kazanmanıza sebep oldu? Ne, nasıl daha adil olurdu?

Gün titreşimi bugün iç sesimize kulak vererek gerekli ön koşulları yerine getirdikten sonrasını akışa bırakmamız gerektiğinden bahsediyor. Objektif bir bakış açısı bugün tam da ihtiyaç duyduğumuz! Olan ve olmayan her şeyin ardında bir hayır vardır. Yeter ki bunun ne olduğunu görebilelim! Rehber kartımız ‘’ay’’ bizden içinde bulunduğumuz anın güneşin doğumundan hemen önceki zaman olduğunun farkında olmamızı istiyor. Karanlıkta ekilen tohum aydınlıkta doğacak olanı yaratır. Öyleyse yarın, bugünde vardığımız yerden ilk adımını atacaktır. Anlamak gerek!

KARAR GÜNÜ
9 Şubat Perşembe (Jüpiter günü)
Ay : Aslan (11:40 itibariyle) (01:59 boşlukta)
Güneş : Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 21 / 3
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Aşıklar

"Bugün önemli bir eşikten geçiyoruz. Karar zamanı! Işığın sesini duymak mı yoksa karanlığın içine kendini yuvarlamak mı? Bunu olan değil senin olana vereceğin cevap belirliyor, bilesin!"

Ay boşlukta uyanıyoruz güne… Bir duygulu duygulu, hassas hassas haller… Evden de çıkasımız mı yoktur nedir! Hemen bir silkeleniyor ve suyun kaldırma kuvvetiyle haşır neşir olarak kendimize geliyoruz! Derin nefesler eşliğinde günün içine kendimizi fırlatıp atıyoruz! Belli belirsiz bir şeyler içimizde kıpraşıp akıl başka, duygu başka telden yansıma yaparken ilişki kurduğumuz her ne ise ondaki enerjiyle bütünleşiyor ve onun bizde bir şeyleri harekete geçirmesine izin veriyoruz. Ayın aslana geçmesiyle birlikte içimizde çocuk kendini gösteriyor! İçimizdeki assolist diriliyor! Biraz oyun zamanı!

Ve sahnelerde Güneş- Uranüs sekstili görünüyor sayın seyirciler! Güneş deseniz kovanın ona verdiği asi ruha dayanarak mağrur ve ne istediğinden emin! Uranüs deseniz tam da bu kova ruhunu hayata geçirmek adına savaşçı zırhını kuşanmış! ‘’ Hangi çılgın bizi köşeye sıkıştıracakmış, şaşarız! ‘’ modlar! Kendimizi kaybedip kimsenin üzerine falan yürümüyoruz tabii! Savaşı zafere gebe kılan bizim ona ektiğimiz akıl ve içinde taşıdığımız sevgidir. Bunu çok iyi anlamalı! Bir anda olanları geniş bir bakışla okumalı ve buna uygun bir zemin hazırlayarak yola çıkmalı! Evrende her şey sonsuz bir uyum içindedir ve daim birbiriyle bağlantı halindedir. Buradan baktığımızda cesaret aptal olmak değil hazır olmaktır!

Gün titreşimi bugünün önemli bir tamamlanma günü olduğundan bahsediyor. Size bir şey diyeyim mi? Son iki gündür yaptıklarımız bugün varacağımız noktaya hazırlıktı aslında! Bize burada yakalayacağımız bilincin tohumlarını attı. Şimdi bir kez daha bakmamız ve daha iyi anlamamız gerekiyor.  Rehber kartımız ‘’aşıklar’’ bugünün önemli bir eşik ve karar günü olduğundan bahsediyor. Yeniye yakınlaşmak mı geçmişin soğuk ve karanlık sokaklarına yuvarlanmak mı? Derin bir nefes alın ve yüreğinizin sesine kulak verin! O yolu biliyor!

AŞKI OKUMA GÜNÜ
10 Şubat Cuma (Venüs günü)
Ay : Aslan
Güneş : Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 13 / 4
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Denge

"Ne yaparsanız yapın; bununla birlikte içine mutlaka oyun katın! Oyunsuz bir yaşam ışıksız bir gökyüzüne benzer. Bu adil değildir. Eğlenmediğiniz hiçbir şey gerçekten siz değildir ve sizin olmadığınız yerde hayat parlamayacaktır."

Ay aslandaki muzip yolculuğuna devam ediyor! Eğlenin biraz! Anı fırsata çevirme zamanı! Her şey bir oyun olsaydı siz bu oyunda hangi rolde olmak isterdiniz! Düşünün ki osunuz! Nasıl davranmak size daha keyif verirdi? Haydi bir süreliğine öyle davranın! Bakalım bu size neleri hatırlatacak! Oyunsuz bir hayat düşünemiyorum!

Bugün bizi harekete geçirmeye çalışan bir enerji söz konusu! Gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşecek ay tutulması da iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı! Objektif bir bakış açısından siyahın beyaza beyazın siyaha kattıklarını ve bir araya geldiklerinde ortaya çıkan resmi anlamaya ihtiyacımız var! Ben kimim ve sen benim varlığının farkında olmadığım hangi yanımla buluşmama görevlisin? Ben aslında her şeyim! Her şeyden bir parça var bende ve ben onu bilincim ışığında eğitirim ya da dokunmam, dokunamam ona ve o bende başıboş kalır! Şimdi onunla iletişim kurup vahşi hayata terk ettiğimiz benliğimizin kayıp parçalarını ehlileştirerek modern hayata kazandırma zamanı; çünkü aklın kalbe, kalbin akla ihtiyacı vardır.

Merkür- Venüs sekstili ‘’ Ben buradayım! ‘’ diyor! Merkür ‘’ Farkı fark edelim! ‘’ derken Venüs ‘’ O farkı yaşama inşa edelim! ‘’ diyor. Bize düşen aklımızdan geçen şeyin yaşama akmasını sağlayacak o zemini hazırlamak! İlişkilere renk, mantığa biraz hareket! Biraz beyin fırtınası! Özgür düşünmek iyidir; çünkü bazen gerçekleşeceğine ihtimal vermediğimiz şeyleri bir anda gerçekleşmiş bir şekilde karşımızda bulabiliriz!

Gün titreşimi bugün artık geride bırakma vakti gelmiş olan şeylerin varlığını hatırlatıyor. Başlamak için bitirmek gerek! Rehber kartımız ‘’denge’’ ‘’ Bazen size kimse anlatamaz neye ihtiyacınız olduğunu; bununla birlikte siz aslında dürüstçe yatırırsanız kendinizi masaya, bunun ne olduğunun rahatlıkla farkına varabilirsiniz. ‘’ diyor. Öyleyse bugün bunu yapma zamanı!

DOĞAYI ANLAMA GÜNÜ
11 Şubat Cumartesi (Satürn günü)
Ay : Başak (16:51 itibariyle) (08:52 boşlukta) (Ay tutulması 03:32)
Güneş : Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 14 / 5
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : İmparatoriçe

"Anlatmaya çalışmak anlamaya başlamaktan uzaklaştırmamalı insanı! İnsan önce anlamalı ve herkesin biricik yolunun farkına varmalı! Ben kimim, bizi nasıl bir araya getirdim ve biz, bende neyi açığa çıkarıyor?"

Ay boşlukta başlayan yeni bir güne daha hoşgeldiniz! ‘’ Bu ne ayol! ‘’ dediğinizi duyar gibiyim! Bu hafta başlamak ile başlamamak arasında gidip geldiğimiz günlerle karşınızdayız! Kostüm yırtmak serbest! Akşam saatlerine kadar önemli görüşme ve kararları ertelemek daha yerinde olacaktır. Bu saatlere kadar daha çok günlerdir vakit bulup da toparlayamadığınız işleri aradan çıkarmayı seçebilirsiniz. Ay başağa geçtiğinde iki günlük dünya temizlik olimpiyatları başlamış olacak! Vatana millete hayırlı olsun! Temizlik nedir? Hayal gücünüzü zorlayın! Bol bol su, taze sıkılmış meyva suyu için!

Ay tutulmasının gece boyunca tepemizde olduğundan bahsetmiş miydik? Ilık bir duş, melisa gibi rahatlatıcı bir çay çok iyi gelecektir. Bu tutulma bedensel enerjimizin yenilenmesi açısından da çok değerli! Direnmeyin, izin verin! Anlatmaya çalışmayın, anlayın ve devam edin! Geri dönüş almadığınız bir konuda enerji harcamaya gerek yok! Yatıştırıcı müzikler tercih edin… Yazın ve yakın… Hayallerinizi yansıtan resimler yapın ve onlara bakarak hayalinizde o anı canlandırın! İçinizi bulandıran ne varsa ondan alabileceğinizi alın ve teşekkür ederek ilerleyin… Teşekkür etmek, ‘’ Senden alacağımı aldım ve sana vereceğimi verdim, artık yol yenidir. ‘’ demektir. O yol bizi bize götürür ve bu çok değerlidir.

Aslan ay tutulmasıyla ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz: http://www.anneoluncaanladim.com/12/astroloji/4350/adaleti-anlamak

Bugün değişimin sorumluluğunu, yolu ve yolculuğu daha geniş bir bakış açısıyla ele alma, bu bilinçle seçimler yapma, bunun kadersel bir anlam taşıdığının farkına varma zamanı! Güneş- Jüpiter üçgeni bizden tarafsız bir şekilde süreçleri okuyarak gerçekten ihtiyacımız olanı anlamamızı ve onunla buluşmamızı sağlayacak olanı bulmamızı istiyor. Rehber kartımız ‘’imparatoriçe’’ doğanın sonsuz ve sınırsız gücünün ritminde ve bu ritmi daim koruyabilmesinde saklı olduğunu anlamamızı istiyor. Yaşam daim yolda olmaktır. Bu kesin!  

ARINMA GÜNÜ
12 Şubat Pazar (Güneş günü)
Ay : Başak
Güneş : Kova
Gün Titreşimi (Numeroloji) : 15 / 6
Günün Rehber Kartı (Taroloji) : Güç

"Bugün saflaşmak ve öze ulaşmak için harika bir gün! Temizliğe nereden başlayalım? Bence kendimizden, duygularımızdan, içimizden… Sonrası kendiliğinden gelecektir."

Bu pazar pek bir temizlik yapasınız mı geldi? Hep bu ay başak haller! Olmadı çekin kapıyı çıkın dışarı! Önce siz temizlenin doğanın ışığıyla… Sonra her şey sizinle uyumlanacaktır nasıl olsa… Neptün’ün, yaptığı karşıtla sizi kararsız bırakmasına izin vermeyin! Erken verilmiş bir karar her zaman geç verilmiş bir karardan iyidir. Olmadı karar değiştirilir. En azından buna vakit kalır.

Neptün mü dedik? Öyleyse iç sesinize kulak verin! Öncesinde birkaç derin nefes… Bir bardak su için… Taze bir şeyler yiyin… Camı açın, dışarıya bakın… Güneşi yakalayın, olmadı rüzgarla dudak dudağa gelin! Gözlerinizi kapatın. Kararınız?  İçinizde birbirinden bağımsız sesler mi duyuyorsunuz? Birisini dinleyin ya da bir orta noktada onları birleştirin!

Gün titreşimi bugünün önemli bir eşik olduğundan bahsediyor. Akıp geçiyor, bırakıp hafifliyor muyuz yoksa takılıp kalıyor, yüklenip duruyor muyuz? Ayrımı çok iyi yapmalı ve olanı daha iyi anlamalı! Rehber kartımız ‘’güç’’ bize sevgiyi hatırlatıyor. Savaşı kazanmanın tek yolu vardır, o da sevgi! Ancak sevgi size dağları deldirebilir, çölleri aştırabilir. Onun gücünü tüm varlığınızda hissedin ve onun daha çok sizinle buluşup sizde büyümesine izin verin… Buna yer açın! Aksi sadece potansiyellerinizi sessiz bırakmak olacaktır.

Yeni bir hafta yeni bir ışıkla buluşmak dileklerimle…

Sizi seviyorum,
Hüseyin Akdağ

Bireysel Doğum Haritası Analiziniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz :
0212 274 08 47 / 0544 798 52 07
www.heraakademi.com


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.