Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Yeni yılın ilk haftası içimize dönmek isteyebiliriz!..

02 Ocak 2017 - 08 Ocak 2017 Haftası

Haftaya ay boşlukta başlıyoruz. Uyandığınızda derin nefesler alın ve kendinize gelmek için biraz vakit ayırın!


Haftanın ilk günü öğle saatleri itibariyle, Ay balığa geçiyor. Puslu bir doğa hakim oluyor etrafa ve soyut kavramlar güç kazanıyor. Yoğun duygu geçişlerinden bahsedebiliriz.

3 Ocak Salı günü ise bizi sessizleşmeye çağırıyor. İçimize dönmek, ruhumuzu duymak isteyebiliriz.

4 Ocak Çarşamba akşamı itibariyle Ay, Koç burcuna geçiyor ve fiziksel enerji yükseliyor. Girişimler için daha iyi bir zaman doğuyor!

Her günü farklı potansiyeller taşır. İş neleri yapabileceğin değil yapabileceklerinin anlamıdır. 5 Ocak Perşembe günü, bizi anlamını bildiğimiz bir eylemin varlığına çağırıyor.

6 Ocak Cuma gecesi Ay, Boğa burcuna geçiyor. Maddi konular daha bir anlam kazanıyor. Bu konulardaki bir gündem için Cumartesi ve Pazar günlerini tercih edebilirsiniz.

Hafta sonu planlarınızda huzur ve güven arayışında olma ihtimaliniz yüksek! 7-8 Ocak’ta doğa ile baş başa olmak çok iyi gelecektir! Kendinize bir iyilik yapın, hafif bir müzik açın, temiz havada derin derin nefesler alın ve yeni bir haftada neyin sizi tam da dilediğiniz noktaya taşıyabileceğinin farkına varın! Kağıt kalem elinizde olsun, not almak iyidir!

Sizi seviyorum,

Hüseyin Akdağ
Tel:  0544 798 52 07 / 0212 274 08 47


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.