Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
YENİ ÇAĞIN ÇOCUKLARI
NUR EDA KASAP
Uluslararası Öğrenci-Anne & Baba Koçu
Yazı Boyutu:
Kıyamet senaryosu

Son dönemde, "Kaos olacak ve sonra da kaos zamanı bitecekmiş. Ancak neler olacak? Enerji dengelerimiz bozulacakmış. Aralık ayı yaklaşıyor, ne yapacağız? Kıyamet kopacakmış, zaten alametlerini de yaşıyoruz. Geçiş olacakmış, ne gibi değişiklikler olur acaba? En az çocuklar etkilenecekmiş. Herkesin bu geçiş dönemi yüzünden sinirleri bu kadar bozulmuş. Daha da kötü olur mu?" tarzı cümleleri sık duyar oldum.

Yılın sonu yaklaştıkça birçok kişi de ciddi panik oluşuyor. Herkes ayrı bir kehanette bulunuyor. Hele enerjiler ve enerji dengeleri hakkında duyduklarıma şaşıp kalıyorum. Nasıl bir yaratıcılık? Bu konu hassas ve insanlar kaygılı. Oysa biten bir zaman yok. (En azından benim inancıma göre yok.) Evet bir geçiş olacak. Ancak bu geçiş söylenenler gibi değil. (Yine benim inancıma göre.) Maya takvimi, sitemizin de yazarı sevgili Fatih Keçelioğlu nun uzmanlığı. Ancak bu bilgileri okuyucularımızla paylaşmak istiyorum.

"Binlerce yıl önce Dünyada Atlanta Irkı yaşıyordu. Teknolojik olarak çok gelişmiş bir uygarlığın örneği olsa da bir o kadar da spiritüel anlamda ileri olan bir toplumdu. Dünya dengesinin unsurları ile sürekli irtibat halindelerdi. Atlanta Rahipleri'nin kadim bilgileri günümüze kadar maddede açılmamıştır. Bazı bilgiler tebliğ yolu ile alınmaktadır. Atlanta'da Sırlar Okulu vardı ve burada Birinci Rahipler eğitilirdi. Sırlar Okulu - Dünya Denge Zamanı 13.20 zamanının sırlarını öğreniyorlardı.

KAOS ZAMANI VE DENGE ZAMANI NEDİR?
Denge Zamanı - Atlanta döneminde ve daha önce Lemurya'da var olan Zaman Titreşimi frekansı 13.20 titreşimdedir. Bir senede 13 ay, her ayda da 28 gün vardı. Senede bir gün - Zamanın dışındaki gündür. Hasat olan Atlantalılar'ın yerine Mars'tan gelen üçüncü boyut varlıklarının Atlanta'ya yerleşmesi ile, Kadim Atlanta Bilgileri savaşçı olan ve güç pesinde koşan ve o sırada kendi gezegenleri bile hırsları uğuruna patlatan Marslılar'ın eline geçer ve onlar, bazı teknikler kullanarak boyutlar arası negatif varlıkları Dünyaya indirip, tüm Dünya üzerinde güç sağlamak istediler. Bunu gören Yaşam Koruyucuları Unsurları Dünya'nın yaşamının zaman açısını değiştirerek, Dünya'nın titreşim düşürmesini, ancak bu varlıkların da boyutlar arasına hapsolmasını sağladılar. Atlanta bu zamanda yok oldu, bu yüzden hala bulunamadı. Ancak zaman açısı tekrar değiştiğinde fiziksel olarak ortaya çıkacaktır. Böylece 12.60 titreşim frekansına düşen Dünya Kaos zamanını yaşamaya başladı. Yani bir senede 12 ay, dört senede bir gün zamanın dışındaki gün.

Ancak artık bu Kaos zamanı sona etmekte ve bizler tekrar Denge Zamanına-Atlanta zamanına geçmek üzereyiz. Zamanın biteceği ve yeni zamanın başlayacağı gün 21.12.2012 günü olarak birçok kaynakça verilse de, bazılarına göre bu 12.12.2012 olarak verilmiştir. En doğru bilgi tabii ki tarihler geldiğinde görülecektir, ancak bu konuda Maya Uygarlığı çok iddialı. Maya takviminin bitiş günü - Kaos zamanın bitiş günüdür, yani şu anki zamanın.
Yani şu anki 12.60 zamanı yerini 13.20 zamanına bırakacak. Bu değişim esnasında başka bazı değişimler de olacak.

Bu bilgiler değişik zamanlarda Evrensel Mayalar'dan tebliğ alınarak, Kryon, ve Işık Ailesi, Melhesidek Ordeni, Sefera, Altın Şehir tapınaklarından alınan tebliğlerden derlenmiştir."
Bu bilgiler ışığında son söyleyeceklerim, lütfen olumsuz düşünceler ile kendinizi kaygılandırmayın. Bir geçiş sürecinin kıyamet senaryosuna dönüşmesine izin vermeyin.

Çünkü şimdi denge zamanı!

Sevgiler...


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.