Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
YENİ ÇAĞIN ÇOCUKLARI
NUR EDA KASAP
Uluslararası Öğrenci-Anne & Baba Koçu
Yazı Boyutu:
Divine annesi olmak

Bugün sizlere üyesi olduğum bir platformdan söz etmek istiyorum.

Divine Events Türkiye; anne adayları ve annelerin kendilerine zaman ayırabilmesini hedefleyen, diğer annelerle sosyal paylaşımı öne çıkaran, annelerin beraber eğlenip bilgilenmesini amaçlayan bir sosyal iletişim platformu...

2008 yılında Florida, A.B.D’de Barbara Selfridge Keskiner tarafından kurulmuştur. Ocak 2009’da da Selin Keskiner Mamacı tarafından kurularak öncelikle İzmir, sonra Ankara ve tüm Türkiye’de faaliyetlerine başlamıştır.

Divine Events Türkiye, dinamik, meraklı ve hayatı seven annelerin gündem yaratacağı ve gündemi takip edebileceği bir oluşumdur. 1000 İzmir’li anne ile birebir iletişim içindedir. 500 kişilik mail grubu ile gün içinde her konuda aktif paylaşımda bulunur. Mail adresinizi bildirmek bu paylaşımlarda yerinizi almak için yeterlidir.

Çocuk sağlığından, kişisel gelişim ve güzelliğe, mutfak eğitiminden, beslenme ve tatile uzanan geniş konuları gündemine alır. Konusunda uzman kişiler tarafından verilen seminer ve etkinlikler düzenler.

Etkinlikler sadece seminer, eğlence ve gezi amaçlı olmuyor. Anneler grup olarak, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyorlar. Düzenli olarak, BUVAK’a (Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı) destek oluyorlar. Birçok etkinliği ODER (Otistik Çocukları Koruma ve Yönlendirme Derneği) yararına yapıyorlar. Son kampanyaları ise, Çiğli Toki’de yoksul çocuklar için açılacak anaokulunun dekorunu yaptırmak.

Yardım melekleri, EÇEV (Ege Çağdaş Eğitim Vakfı), TURGOK (Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı) ve daha birçok kurum ve kuruluşa yardım amacıyla düzenlenen gecelerde hep en ön sıradalar.

Sevgili Selin Hanım sayesinde, “Çocuklarda Özgüven” ve “Çalışan Anneler ve Kaliteli Zaman” adlı seminerlerimle de kendileri ile buluşma imkanına sahip oldum. Divine annesi olmaktan da büyük gurur ve mutluluk duyuyorum.

Sizlerde sosyal paylaşım içinde olmak, bir çocuğun hayatına dokunma mutluluğunu yaşamak istiyorsanız aramıza katılın.

Sevgiler…


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.