Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Merhaba


Sevgili anne babalar ve anne baba adayları,

2007 yılında ülkemizde ilk kez başlattığımız annelik/babalık kurslarının bir uzantısı olarak hazırladığım yazılarımı bundan sonra “www.anneoluncaanladım.com” aracılığıyla sizlerle paylaşıyor olacağım. Bu siteyi takip eden sizler gibi duyarlı anne-babalarla karşılaşmak benim için gerçekten büyük bir mutluluk.


Burada iyi birer ebeveyn olabilmek; sosyal ve duygusal açıdan sağlıklı, zihinsel açıdan üretken, başarılı ve mutlu bireyler yetiştirebilmek için nelere dikkat etmeliyiz, neyi nasıl yapmalıyız gibi konuları konuşuyor olacağız. Bir yandan da, zaten doğru yapmakta olduğumuz şeyleri fark edip anne babalık yolculuğumuzdan daha fazla keyif alabilmeyi, kendimizi anne baba olarak daha iyi ve yeterli hissetmeyi başaracağız.

Erken dönem (0-6 yaş) çocuk gelişimi, insanı yaşam boyu etkileyen çok önemli bir süreçtir. Çocuğunuzun yaşamına damgasını vuran bu süreç; sizin için de hayattaki en büyük öğrenme, eğlenme ve olgunlaşma fırsatlarından biridir.

Bu önemli süreçte ihtiyaç duyduğunuz destek ve tavsiyeyi, bilimsel temelli çalışmalardan yola çıkarak hazırladığım yazılarım sizlere sunacak diye düşünüyor, hepinize şimdiden keyifli okumalar diliyorum.

Sevgiyle...

 


Yorumlar
byzkz - (26.04.2009 13:45:11)
Hoşgeldiniz Sinem Hanım Yazılarınızı merakla bekleyeceğiz....
eser - (21.04.2009 22:10:06)
anne olunca anladım ailesıne hoşgeldınız.umarız ılerıkı gunlerde sizi sorularımızla bunaltmayız:)sevgıler
siddartha - (20.04.2009 17:36:44)
Aramıza hoşgeldiniz...
Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.