Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:
Sitemizin forum muhabbetini kaçırmayın derim…

 

Öncelikle,  bana “Bebeğimin meleği, en yakın arkadaşım” diye hitap eden sevgili anne arkadaşlarıma teşekkür ederek yazıma başlamak istiyorum.

“Doğum yapmak için hastaneye yattım, 3 gün boyunca sizi seyredemedim, neler kaçırdım kimbilir?” diyen, “Ofiste çalışma masamın altına televizyon yerleştirdim, patrondan gizlice sizin programınızı seyrediyorum” diyen ve beni her gün mail, telefon ve SMS bombordımanına tutan annelerin ve anne adaylarının yanı sıra babaların ve baba adaylarının da her geçen gün “Anne Olunca Anladım” adlı bu projeye sahip çıktığını görüyorum. Öyle ki, hafta içi izin yapan babalar da artık saat 14.30-16.00 arası tv8’de yayınlanan programımızın sıkı takipçisi oldular, seyrediyor, soru soruyorlar; üstelik sitemize üyelikleri de her geçen gün artıyor.

Evet, ne güzel ki, “Anne Olunca Anladım”, hepimize sığınılacak bir liman, bir ağaç gölgesi olmak konusunda her geçen gün yeni aşamalar kat ediyor.


TANIŞTIK, GÖRÜŞTÜK…
Bu arada, forum sayfalarımızın sevgili annelerinden bazılarıyla buluşup, tanışma fırsatı bulduğumuz için de doğrusu çok mutluyum. Çünkü zamansızlıktan forum sayfalarımızdaki, o çok özel, sevgi, paylaşım ve samimiyet dolu muhabbetlere birebir katılamasam da, uzaktan da olsa sıkı takipçisiyim. Ve forum sayfalarımızdaki bu paylaşımı, yüz yüze yaşamak inanın benim için de büyük bir keyif ve ayrıcalık oldu. Hem sonra, onca güzeller güzeli bebeği bir arada görmek ve sevmek de şansımdı.

Bu nedenle sitemizi takip eden herkese; sitemize ve forum sayfalarına üye olarak, bu çok özel paylaşımlardan ve uzmanlarımızın desteklerinden kendilerini mahrum bırakmamalarını hararetle öneririm.

Kim bilir bir gün, bütün dünyadaki “Anne Olunca Anladım”cılar bir araya gelip, yüz yüze de tanışırız. Önce hayal edelim, nasıl olsa tüm hayallerimizi elele verip, bir bir gerçekleştirmiyor muyuz?

Bu arada, 20 Kasım itibariyle bu hafta “Dünya Çocuk Hakları Haftası”… Fakat, ülkemiz çocuk hakları açısından feci halde sınıfta kalmış bir ülke!.. Bu konuyu ayrıca ayrıntılarıyla gündeme getirmek üzere, şimdilik hoşça kalın, hepinizi sevgiyle kucaklıyor, yavrularınızı öpüyorum.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.