Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

KANSERLİ ÇOCUKLAR İÇİN AİLE EVİ

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tedavi gören, maddi durumu iyi olmayan kanser hastası çocuklar için tedavileri boyunca aile ve yakınlarıyla ücretsiz kalabilecekleri bir “Aile Evi” kampanyası başlatıldı. Kampanyaya sanatçılar da destek veriyor.


Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tedavi gören, maddi durumu iyi olmayan kanser hastası çocuklara, tedavileri boyunca aile ve yakınlarıyla ücretsiz kalabilecekleri bir “Aile Evi” kampanyası başlattı. Kampanya, maddi sıkıntılar nedeniyle tedavileri aksayan çocukların, tedavi sürekliliğini sağlayacak. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yakınında kurulacak olan ‘Aile Evi' ile, kanserli çocukların tedavileri için hayati önem taşıyan hijyenik ortam ve hastalıkla mücadelenin en önemli unsurlarından biri olan psikolojik destek imkanı sunacak.

“Kanserli Çocuklar İçin Aile Evi” adlı kampanya çerçevesinde sanatçı Ali ve Aysun Kocatepe çiftinin bestelediği, “Gel, Umudun Şarkısına Sen De Katıl” şarkısının seslendirilmesine, Emel Sayın, Işın Karaca, Nükhet Duru, Orhan Gencebay, Yaşar ve TRT İstanbul Çocuk Korosu eşlik ederek destek oldular.

Kampanya Hesap Numaraları:
Garanti Bankası İstanbul Üniversitesi Şubesi: 6299930
Vakıf Bank Mecidiyeköy Şubesi: 2033983
Türkiye İş Bankası Taksim Şubesi: 2000200

Cep Telefonundan Destek:
Avea, Turkcell ve Vodafone hatlı telefonlardan 5686’ya gönderilecek boş mesajla, Aile Evi kampanyasına katkıda bulunmak mümkün.

(Ücreti: 5 YTL + 2 SMS. Uygulama sadece faturalı hatlar için geçerlidir.)
Kampanya Hakkında Detaylı Bilgi İçin:
Telefon: (0212) 275 43 70
http://www.kanserlicocuklaraumut.org



 

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.