Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

BİMBONO BİSKÜVİ "YASAK" DİNLEMİYOR!

Süt, laktoz, yumurta ve gluten "yasak" ise, Bimbono Bisküvi’yi tercih edebilirsiniz. Çünkü, İsviçre’den ithal edilen Bimbono Bisküvi; süt, laktoz, yumurta, gluten ve tereyağı içermiyor!


ÖZELLİKLERİ NELER?
Bu yasak dinlemeyen Bisküvi’nin diğer özellikleri şöyle: Bimbono’nun üretiminde kullanılan tüm maddeler bitkisel. Hayvansal besin içermiyor.

Bisküvilere genellikle vanilya ilave edilerek lezzetli olması sağlanır. Vanilya da alerjik olması nedeniyle bu bisküviye ilave edilmemiş. Ayrıca, hiçbir "aroma verici" madde de kullanılmamış... Bu nedenlerle de Bimbono; hafif, tatlı, doğal bir lezzette sahip bir bisküvi olmanın ayrıcalığını yaşatıyor.

KİMLER TÜKETEBİLİR?
Her yaş grubu tarafından normal beslenme sürecinde tüketilebilir. Ayrıca, inek sütü, laktoz, tereyağı, yumurta ve glüten içermediği için; inek sütü alerjisi olanlar, laktoz intoleransı olanlar, yumurta alerjisi olanlar, gluten alerjisi olanlar, çölyak hastalığı olanlar tarafından da tüketilebilir. Hiçbir alerjen besin öğesi içermez.

NEREDEN SATIN ALINABİLİR?
Bimbono Bisküvi sadece eczanelerden temin edilebiliyor. Ecza depolarına dağıtımı yapılmış durumda. Eczacınızdan isteyiniz.

http://birpharma.com/index.php/tr/ithalat/bimbono

(Bu bir ilandır.)


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.