Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

BEBEK HASRETİ ÇEKENLERE...

İstediği halde çocuk sahibi olamayan çiftlere destek vermek üzere Bebek Hasreti Derneği (BEHAD) kuruldu. BEHAD, çocuk sahibi olamadığı için sosyal travma, aile içi parçalanma ve boşanmaya varan sonuçlar yaşayan çiftlere...


Her türlü danışmanlık hizmetini ücretsiz olarak sağlayacak.


BEHAD, öncelikle karmaşık bir proses zincirinden oluşan tüp bebek tedavisinin uzmanlar tarafından net bir ifade ile tanımlanmasını ve halka anlatılmasını amaçlıyor. Dernek, tüp bebek alanında hasta haklarının oluşturulup etkin bir şekilde uygulanmasını sağlamak ve bu nedenle ilgili merkezlerin devlet tarafından uluslararası standartlarda denetimlerinin gerçekleştirilmesi için de katkıda bulunmayı hedefliyor. 


BEHAD, kısırlık tedavisi ve tüp bebek yöntemi ile ilgili gelişen teknolojik ve tıbbi yenilikleri duyurmak, nasıl gebe kalınabileceğinden, gebelik süresince nelere dikkat edilmesi gerektiğine ve yeni doğan bakımına kadar her konuda anne ve baba adaylarını bilgilendirmeyi amaçlıyor.


Bebek sahibi olamayanların ekonomik, psikolojik, toplumsal her sorununda yanında yer alacak olan  BEHAD,  sağlanacak bağışlar ile ihtiyaç sahibi hastaların tedavilerine de destek olacak.


BEHAD’a 0800 261 41 26 no’lu telefon hattından ücretsiz olarak ve www.bebekhasreti.com adresinden ulaşılabilirsiniz.

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.