Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

AÇEV'DEN "SEN BENİM BABAMSIN" KAMPANYASI

AÇEV 1999 yılından itibaren yürüttüğü Baba Destek Programı çerçevesinde, bu yıl Babalar Günü'nden itibaren hayata geçen yeni bir kampanya başlattı.


AÇEV Baba Destek Programı kapsamında, Babalar Günü itibariyle başlattıkları yeni bir kampanyaya imza atıyor. "Sen Benim Babamsın" kampanyası, uluslararası platformlarda çeşitli kurumlar tarafından yürütülen bir babalık kampanyası olan Men Care kampanyasının Türkiye ayağı. Kampanya Aydın, Adana, Trabzon, İstanbul, İzmir, Sivas, Diyarbakır, Bursa, Mersin, Ankara, Urfa, Kayseri, Samsun, Muğla, Kocaeli, Eskişehir, Edirne, Gaziantep illerinde gerçekleştirilecek.

Çocuklar, babalarına "Benim tanıdığım en güçlü adamsın", "Her zaman bana yol gösterensin", "Benim oyun arkadaşımsın", "Bana sıkı sıkı sarılırsın", "Bana vurmazsın", "Beni her zaman can kulağıyla dinlersin" mesajlarını iletecekler.

BABALIĞIN ÖNEMİ VE AİLE İÇİNDEKİ ROLÜ VURGULANACAK
"Sen Benim Babamsın" kampanyasında, "babalığın önemi ve babaların çocuğun hayatındaki ve aile içindeki rolü" konusunda bilinçlendirme yapmak amaçlanıyor. Kampanya ile ayrıca:
•    Erkeklerin adil-demokratik, sorumlu ve şiddetsiz babalar olmalarını teşvik etmek,
•    Babayı çocukla ilgili sorumluluk alma konusunda teşvik etmeyi ve bu yolla toplumsal cinsiyet eşitliğini desteklemek,
•    Tüm bunları destekleyen bir eğitim programı olan AÇEV'in Baba Destek Programı ile ilgili farkındalık yaratmak ve bilgi vermek hedefleniyor.    

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.