Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ’NDEN BURS ALMAK İÇİN SON GÜN 9 MART

2012-2013 öğretim yılında TED Okulları’na alınacak burslu öğrencilerin belirleneceği “Tam Eğitim Bursu Sınavı”, 7 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek.


84 yıldır gururla taşıdığı meşalesiyle eğitim dünyasını aydınlatan Türk Eğitim Derneği, maddi olanaksızlıklar yüzünden gelecek kaygısı taşıyan başarılı öğrenciler için umut olmaya devam ediyor. 2012–2013 öğretim yılında TED Okulları’na alınacak burslu öğrencilerin belirleneceği “Tam Eğitim Bursu Sınavı”, 7 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek. Tam Eğitim Bursu sınavını kazanarak TED ailesine katılma ve iyi bir eğitim alma şansı bulan öğrenciler Türk toplumunun geleceğini daha sağlam temeller üzerine inşa ederek yarınlara umutla bakılmasında büyük bir rol üstleniyor.

Sınava girecek öğrencilerde T.C. vatandaşı olmak, 5., 6., 7., 8. veya 9. sınıfa devam ediyor olmak, en son bitirdiği sınıftaki karne not ortalamasının 85-100 aralığında olması, ekonomik koşullar itibariyle maddi desteğe kesinlikle ihtiyaç duymak gibi kriterler aranıyor. Türk Eğitim Derneği’ne bağlı okullarda öğrenimini sürdüren öğrenciler ise burs sınavına katılamıyor.

“Tam Eğitim Bursu”na başvurmak isteyen adaylar, 9 Mart 2012 tarihine kadar www.turkegitimdernegi.org.tr adresinden online başvuru yapabilir ya da sınav kriterleri hakkında bilgi almak için (0312) 418 06 14 /159 numaralı telefonu arayabilirler.

 

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.