Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

“NETTE ÇOCUK VAR”

Türk Telekom’dan çocukları internetteki sakıncalı içerikten koruyan bir hizmet: Türk Telekom ile “NeTTe Çocuk Var”. Bu hizmet sayesinde çocuklar okuldaki güvenli ortamla evden internete girebilecek ve sakıncalı sitelerden korunacak.


Çocuklarının güvenli internet kullanmasını isteyen aileler için Türk Telekom yeni bir hizmet sunuyor. “NeTTe Çocuk Var” isimli hizmet, merkezi bir sistem. Aileler belirlenen kategorilerdeki içerikleri filtreleyebiliyor. Bu kategoriler okullardaki internet içeriğinin filtrelenmesinde de kullanılıyor. Bu sayede aynı seçenekleri hem okulda, hem evde kullanmak mümkün oluyor.

Merkezi sistemin avantajı, ailelerin ek bir yazılım kurmasına gerek kalmaması oluyor. Türk Telekom tarafından internet servis sağlayıcılara toptan olarak sunulan “NeTTe Çocuk Var”, bu sayede kullanımda büyük bir kolaylık sağlıyor.

Bu hizmetten faydalanmak isteyen ailelerin internet servis sağlayıcıları ile temas kurmaları yeterli.

“NETTE ÇOCUK VAR”, ÇOCUKLARI NE TÜR İÇERİKTEN KORUYOR?
Pornografi, dolandırıcılık, uyuşturucu, alkol, kumar gibi sakıncalı ve şiddet içerikli ana kategorilerde tespit edilen siteler için filtreleme yapılıyor. Bu sayede çocukların zihinsel ve ruhsal gelişimi korunuyor.

Türk Telekom'un yeni hizmeti “NeTTe Çocuk Var” hakkında ayrıntılı bilgi, 444 1 444 numaralı müşteri hizmetlerinden, ofislerden, bayilerden ve www.turktelekom.com.tr adresinden alınabilir.


Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.