Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Türkiye'nin en iyi ebeveyn sitesi
Yazı Boyutu:

“ANNE OLUNCA ANLADIM” TÜRKMAX’DA!

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Hülya Yıldırım’ın üstlendiği “Anne Olunca Anladım”, 2 Mart’tan itibaren hafta içi her gün, saat 14.30-15.30 saatleri arasında Türkmax’da...


3 yılı aşkın süredir Akşam Gazetesi’ndeki sayfasıyla, 2 yıldır 140 ülkede ayda 80 bin ziyaretçiye ulaşan www.anneoluncaanladim.com adlı internet sitesiyle ve daha önce 27 hafta boyunca TV ekranlarından her gün ebeveynlere seslenen canlı yayınıyla tanıdığımız Hülya Yıldırım, bundan böyle “Anne Olunca Anladım” adlı programıyla, hafta içi hergün saat 14.30-15.30 saatleri arasında Türkmax’tan yeniden canlı yayın yapacak.

“Hepimiz bir mucizeyiz” gerçeğinden yola çıkan, “Dünyanın en özel, en benzersiz ilişkisi, anne çocuk arasındaki ilişki” diyen bu yegâane ebeveyn programı; hamilelik öncesinden başlayarak, 0-18 yaş çocuklarıyla ve aileleriyle ilgili her türlü konuyu, soru işareti bırakmaksızın işliyor. Programda kadın bakış açısıyla, annelere ve anne adaylarına  “yalnız değilsiniz” mesajı verilirken, babalar da ihmal edilmiyor.

Sağlıklı ve mutlu anne ve babalar, sağlıklı ve mutlu çocuklar büyütsün istiyorsanız; dahası çocuklarımızı birlikte büyütelim istiyorsanız, siz de hafta içi her gün, Hülya Yıldırım’ın hazırlayıp sunduğu “Anne Olunca Anladım”a buyurun.

Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.