|
Zaditen damla |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ara 2019 Saat 18:01 |
Hocam merhaba 19 aylik kizim in atopik egzema sorunu icin verilmisti bu damla. Kilo basina bir damla olmak uzere gunde bir defa 11 damla vermistim 5 ay boyunca sonra biraktim ve bir sure sadece alevlendiginde verdim. Su aralar yine uyku haram gece kasinti ile uyanip agliyor. Benim sorum bu damla nin uzun sure kullanımı Ile ilgili gorusunuz nedir hocam? Saygilar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Uzun sure" den kastiniz NE??? EGER; Zaditen tek basina kullanilacak ise, dikkat etmeniz gereken bir husus yoktur, istediginiz sure kullanin. Bilhassa Astim ilaclari ile beraber kullanildiginda, kisitlamalar vardir.. |
|
![]() |
|
fatma8266 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 472 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam bu hususta yazilarinizi okumustum hastalık esnasinda kesinlikle vermedim. Zaten baskaca hicbir ilac kullanmiyor. Hocam yatmadan once versem olurmu bu kasinti devam ettigi muddetce? yani uzun sureden kastim suanda 19 aylik ve malesef biz 8 aylik tan beri kullaniyoruz
Düzenleyen fatma8266 - 05 Ara 2019 Saat 19:40 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Baska hicbir hastaligi yok ve hicbir ilac kullanmiyor hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir sey olmaz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam merhaba. Zaditen i biraktik 1.5 ay oldu. Çok iştahsız hicbisey yemek istemiyor süt günde 700 CC den 400 e düştü. Öğlen uykusu da 2 saatten 15 dakikaya düştü. Sizce zaditen i bıraktığımız için mi oldu?
Kızım şuanda 29 aylık 12 kg ve 89 cm. Sizce iştah için bişey kullanmam gerekir mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tekrar başlayıp bir deneyin. Bakalım, iştahına etkisi olacak mı!
Öksuruk/grip arazları olduğunda vermeyin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Hocam onun yerine sipraktin denesek olurmu acaba. Çünkü zaditen sanki bağımlılık yapmıştı gibi gelmişti bana
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|