Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zaditen damla
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Zaditen damla

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatma8266 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 472
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fatma8266 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zaditen damla
    Gönderim Zamanı: 05 Ara 2019 Saat 18:01
Hocam merhaba 19 aylik kizim in atopik egzema sorunu icin verilmisti bu damla. Kilo basina bir damla olmak uzere gunde bir defa 11 damla vermistim 5 ay boyunca sonra biraktim ve bir sure sadece alevlendiginde verdim. Su aralar yine uyku haram gece kasinti ile uyanip agliyor. Benim sorum bu damla nin uzun sure kullanımı Ile ilgili gorusunuz nedir hocam? Saygilar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120511
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2019 Saat 19:12
 "Uzun sure" den kastiniz NE???  
EGER; Zaditen tek basina kullanilacak ise, dikkat etmeniz gereken bir husus yoktur, istediginiz sure kullanin. 
Bilhassa Astim ilaclari ile beraber kullanildiginda, kisitlamalar vardir..

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fatma8266 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2019 Saat 19:27
Hocam bu hususta yazilarinizi okumustum hastalık esnasinda kesinlikle vermedim. Zaten baskaca hicbir ilac kullanmiyor. Hocam yatmadan once versem olurmu bu kasinti devam ettigi muddetce? yani uzun sureden kastim suanda 19 aylik ve malesef biz 8 aylik tan beri kullaniyoruz

Düzenleyen fatma8266 - 05 Ara 2019 Saat 19:40
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fatma8266 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2019 Saat 19:33
Baska hicbir hastaligi yok ve hicbir ilac kullanmiyor hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2019 Saat 21:00
Bir sey olmaz. 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fatma8266 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2020 Saat 23:21
Hocam merhaba. Zaditen i biraktik 1.5 ay oldu. Çok iştahsız hicbisey yemek istemiyor süt günde 700 CC den 400 e düştü. Öğlen uykusu da 2 saatten 15 dakikaya düştü. Sizce zaditen i bıraktığımız için mi oldu?
Kızım şuanda 29 aylık 12 kg ve 89 cm. Sizce iştah için bişey kullanmam gerekir mi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2020 Saat 10:01
Tekrar başlayıp bir deneyin. Bakalım, iştahına etkisi olacak mı!
Öksuruk/grip arazları olduğunda vermeyin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fatma8266 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2020 Saat 11:14
Hocam onun yerine sipraktin denesek olurmu acaba. Çünkü zaditen sanki bağımlılık yapmıştı gibi gelmişti bana 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.