TÜBAY Yazdı:
canım benim çoook geçmiş olsun. sitit enfeksiyona bağlı mesane duvarının iltihaplanmsıdır canım. aşağı yukları iye ile aynı anlamda yani. senin oğluşun sünnet oldumu. sünnet olmayanlarda risk daha yüksek o yüzden sordum. yalnız şunu söyliyem tedavi şart . çünkü normalde idrar böbreğe geri dönmez ama sık tekrarlayan enfeksiyonlarda idrar böbreğe geri döner ve buda zamanla böbreği hasta etmeye başlar. sana tavsiyem ihmal etmeden ürolojiye başvur ve kesin tedaviye başla. yazdıklarım gözünü korkutmasın ben ihtimallerden bahsediyorum ve ihmallarden. |
canım ahhhh canımmm bir de şu çocuğun sağlığı konusunda eşim beni dinlese bir kere bu kadar şeyleri yaşamıcaz belki de.ne ben ondan habersiz bişey yapabiliyorum ne de kendi başıma yapmama izin veriyor.yapacağım işe de taş koyuyor.neyse ya..
tübaycığım çok sağolasın,teyzemin kızı sürekli iye geçirmiş ve bu da sonunda kronik sistite çevirdi.en sonunda gittiği doktor iyi bir doktormuş o teşhisi koymuş.hemen hemen 2 yılda bir sisteskopi yapılıyor ona.onun için çok korkuyorum.daha oğlum ufak.sünnet olmadı ayrıca.
şükrancım evet çok antibiyotik kullandık.sayısını ben bile hatırlamıyorum.okadar söyliyim sana.3 kez hastanede yattık.her kış işte.biz iç organlarından korktuk.ayrıca antiepileptik ilaç da kullanıyoruz. artık nolacak bilemiyorum..allah hayırlısını versinn.