Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Şurup kullanım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Şurup kullanım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Meryemesma Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 202
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Meryemesma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Şurup kullanım
    Gönderim Zamanı: 16 Eki 2020 Saat 02:20
Kadır bey merhaba.  3.5 yaşında 14.5 kg kızımın uzun suredır popoda kasıntı, ara ara uyurken agızdan salya akması ve sabahları agız kokusu sıkayerlerı vardı. Aile hekimligıne goturdum kontil surup verdi. İlk gun ıkı olcek 1 hafta sonra tekrar ıkı olcek verin dedi. Esim ılacı eczaneden aldı fakat eczacı farklı tarif etmiş kullanımı ıcın. Supheye dustum acaba ben aile hekiminı yanlış mı anladım. Sızın andazol kullanma konusundakı msjları okudugumda ilk gun ıkı olcek 15 gun sonra tekrar ıkı olcek seklinde kullanılır diye okudum. Acaba kontil de bu sekılde kullanılır mı? 

Düzenleyen Meryemesma - 16 Eki 2020 Saat 02:21
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120478
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2020 Saat 02:29
Kontil de tek kullanimliktir.. 2-3 hafta sonraki kullanim; hastanin tirnak iclerinde olan solucan yumurtalarinin
  ilac kullanimindan sonra  tekrar alinimini onlemek icindir. 
Yukarı Dön
Meryemesma Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 202
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Meryemesma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2020 Saat 02:31
Tesekkur ederim kadır bey. Eczacı gun de bir olcek uc gun kullanın bittikten sonra bir on bes gun sonra ikinci şıseyı tekrar aynı şekilde kullanım demiş bu sekile kullansakta olur mu? 

Düzenleyen Meryemesma - 16 Eki 2020 Saat 02:34
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120478
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2020 Saat 05:36
Hangi solucan icin verildigine gore degisir. 
Ilacin icini okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.