|
Şurup kullanım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2020 Saat 02:20 |
Kadır bey merhaba. 3.5 yaşında 14.5 kg kızımın uzun suredır popoda kasıntı, ara ara uyurken agızdan salya akması ve sabahları agız kokusu sıkayerlerı vardı. Aile hekimligıne goturdum kontil surup verdi. İlk gun ıkı olcek 1 hafta sonra tekrar ıkı olcek verin dedi. Esim ılacı eczaneden aldı fakat eczacı farklı tarif etmiş kullanımı ıcın. Supheye dustum acaba ben aile hekiminı yanlış mı anladım. Sızın andazol kullanma konusundakı msjları okudugumda ilk gun ıkı olcek 15 gun sonra tekrar ıkı olcek seklinde kullanılır diye okudum. Acaba kontil de bu sekılde kullanılır mı?
Düzenleyen Meryemesma - 16 Eki 2020 Saat 02:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120478 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontil de tek kullanimliktir.. 2-3 hafta sonraki kullanim; hastanin tirnak iclerinde olan solucan yumurtalarinin
ilac kullanimindan sonra tekrar alinimini onlemek icindir.
|
|
![]() |
|
Meryemesma ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 202 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Meryemesma
Tesekkur ederim kadır bey. Eczacı gun de bir olcek uc gun kullanın bittikten sonra bir on bes gun sonra ikinci şıseyı tekrar aynı şekilde kullanım demiş bu sekile kullansakta olur mu?
Düzenleyen Meryemesma - 16 Eki 2020 Saat 02:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120478 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hangi solucan icin verildigine gore degisir.
Ilacin icini okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|