sünnet |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yldylz54
Üye Kayıt Tarihi: 17 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 09 Tem 2017 Saat 15:55 |
MERHABA KADİR BEY,
11 VE 6 YAŞINDA 2 OĞLUM VAR. İKİSİYLE DE İLGİLİ SORACAĞIM SORULARIM VAR. 1. KÜÇÜK OĞLUM YARIM SÜNNETLİ DOĞDU YALNIZ İDRAR ÇIKIŞININ FARKLI YERDE OLDUĞU SÖYLENDİ. DOKTOR AMELİYAT OLURSA İYİ OLACAĞINI SÖYLEDİ . BU KONUDA SİZİN FİKRİNİZİ ALMAK İSTİYORUM. 2. BÜYÜK OĞLUMA KALP EFOR TESTİ YAPTIRDIĞIMIZDA DOKTOR KARDİYOLOĞA GÖRÜNMEMİZİ SÖYLEDİ. SİZCE GÖRÜNMELİ MİYİZ? AŞAĞIYA SONUÇLARI YAZACAĞIM. 3. FLOR TAKVİTESİ YAPMAK İSTİYORUM KÜÇÜK OĞLUMA. BURDA OLMADIĞI İÇİN YURT DIŞINDAN GETİRTTİM. İLACIN İSMİ D-FLUORETTEN 500 I.E (LICHTENSTEIN) BÜYÜK OĞLUMLA İLGİLİ HANGİ DEĞERİ YAZACAĞIMI BİLEMEDİM KADİR BEY. BİRÇOK DEĞER VAR. YÖNLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM. YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH'A EMANET OLUN.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118141 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
1- MUTLAKA, bir Cocuk Cerrahinin ameliyat etmesi SARTTIR!! Sakin ; hicbir sunnetciye, duz cerraha el surdurmeyin. 2- Niye Efor Testi yaptirdiniz??? Efor Testini kim istedi ise, ona sorun... Efor Testini kesinlikle Kardiyolog ister!!! Eger, siradan nir doktor Test'i istedi ve belli bir Kardiyologa yonlendiriyorsa, sakin gitmeyin, baska bir Kardiyologa gidin!! 3- D-Fluoretten; 500Unite Dvitamini ve 0,25mg Fluor ihtiva eder. 4 yasindan buyuklerde, en az 0,75mg verilmesi gerekir. Bu da; 3 adet D-Fluoretten demektir..Cok hesapsiz bir usuldur. Saf Fluoretten ( veya; Zymafluor 0.75mg)getirtin.. Hem daha ucuzdur, hem icinde daha fazla vardir.. NOT: Elinizdeki 1 kutuyu; gunde 3 tablet vererek bitirin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Tem 2017 Saat 19:22 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|