|
Sarı kusmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Tem 2022 Saat 08:59 |
Hocam oğlum 5 yaşında 14 kilo iştahsız bir çocuk zorla yediriyoruz bir kaç gündür iyice iştahsızlaştı dün biraz yedi sabaha karşı önce yediklerini kustu sonrasında sarı ve yedikleri vardı bir yerin ağrıyor mu dedim yol diyor yatıyor hiç bir ilaç felan vermedim ne yapmalıyım
Kızım 2,5 yaşında 11 kilo süt ile besleniyor diğer gıdaları çok fazla tüketmiyor bir kaç gündür onda da iştahsızlık var ağzım açıyor diyor gece uyurkende ağzından su akıyor (tırnak yeme huyu var ) tek seferde cıvık bol kaka yapıyor ateş vs yok Hocam iki çocuğumda da ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120449 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Abi: Hasta olacak, sakın ilaç kullanmayın. 4 kilo eksiği var.
2- Kız: 1.5 kilo elsiği var. Takip edelim. Tamamen düzeldiklerinden sonra, her ikisine de, Sipraktin şurup, 5 gün, günde:2x1 ölçek verin, verdiğiniz 5 günden sonra sonucu konuşalım.
|
|
![]() |
|
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam dediklerinizi yapıcam sağolun
|
|
![]() |
|
Hocam kusma devam ettiği için o gün acile gittik arkasından İshal başlayacak ateş olabilir dedi bir serum takıldı boğazında var o kusmaya sebeb oluyor dedi ateşi kontrol edin ateş 38 üzeri olursa calpol verin dedi boğazı için iburemun zero verdi ben ilaçları kullanmadım .aynı gün gece tekrar kustu ishal az az yaptı geçti derken bugün tekrar ateş çıktı parol verdim düşürmedi boğazım ağrıyor dedi kız kardeşide aynı durumda boğszında ve ateş var aile hekimine Götürdüm ateş düşmez boğazı için antibiyotik yazıcam ateş düşürücü ile dedi ilaçları aldım fakat sadece ateş düşürücü kullanıyorum antibiyotik kabul etmiyor ikiside oğlum da ağzından gegiriyor gaz atıyor bu neden oluyor ne yapmalıyım domuz gribi mi oldular acaba ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120449 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Muhtemelen "Domuz Gribi".. Antibiyotik gerekse: ATEŞ + Ağızda pis koku + Dili kaplayan Pas tabakası olur.
Sakın antibiyotik kullanmayın, ateş düşürmeyin. Emin olmak isterseniz; Kan sayımı yaptırın. WBC:15'den fazla ise antibiyotik gerekir.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam iyi ki varsınız dediklerinizi yapıcam
|
|
![]() |
|
Hocam oğluma antibiyotik kullanıyoruz bugün de burnum tıkalı demeye başladı. Ara ara ateş devam ediyor . Halsizliği var baya kilo verdi .
Kızım içinde antibiyotik verdiler fakat kızıma içiremedik kullanmak istemedi iburemun zero bir ölçek veriyorum rahatlasın biraz diye fakat iki gündür öksürüğü var terliyor öksürüğü için ne yapmalıyım bazen üşüyorum diyor eli ayağı buz gibi oluyor battaniye sarıyorum terliyor Anne ve baba olarak hastalıkları bizede geçti maske ile dolaşiyoruz bir yere çıkmadık covit miyiz diye düşünüyoruz 10 gündür geçmediği için ne yapmalıyım hocam çocuklar için |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Antibiyotik gerekiyorsa: ATEŞ + Ağızda pis koku + Dili kaplayan PAS tabakası olur. SAKIN Türk doktor
aklı ile Antibiyotik başlamayın, bu 3 araz dan biri bile yok ise, hemen Antibiyotiği kesin. 2- SAKIN sonu : "-Cold" veya "-Zero" ile biten şurupları kullanmayın!! 3- SAKIN Türk doktor aklı ile ateşi düşürmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|