Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Petesi mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Petesi mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yeltun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2024 Saat 13:15
Sayın hocam selamlar değerli vaktinizi de almak istemedim aslında ama daha önce petesi olabilir mi diye sormuştum pire den suphelenmistiniz.
Size ilk sorduğumdaki resim de 1 tane nokta halindeydi
Şimdi minik noktalar halinde bu şekilde  tekrar olusmusken farklı bir görsel paylaşmak istedim. Bu hali ile de pire den mi suphelenirsiniz yoksa farklı bir cilt sorunumu acaba bu nedenle tekrar sormak istedim.sabah yoktu birkac saat sonra oluştu ve 2 gune kadar da soluyor.1 gün 2 gün bazen rastlamiyorum 3.gun tekrar farklı yerde görüyorum özellikle kolda..bacakta uzun süredir görmedim. Bu durum da yaklaşık 1 1,5 aydır böyle devam ediyor. Kimi zamanda resimdeki gibi sadece 1 tane biraz daha belirgin oluyor kimi zaman böyle minik minik bir arada oluşuyor. Resime göre son düşüncenizi merak ettim hocam.

Düzenleyen Yeltun - 01 Eki 2024 Saat 16:30
Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2024 Saat 13:27
https://hizliresim.com/42gz33t

Düzenleyen Yeltun - 01 Eki 2024 Saat 13:42
Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2024 Saat 13:42
https://hizliresim.com/4qkk3cs
 Hocam ayrı ayrı 2 resim paylaştım tek seferde yuklenmedi kusura bakmayın lütfen. Trombositlerle ilgili olsa giderek artar demiştiniz. Yani biri gecmeden diğerinin çıkıp uzun süre kalması halinde mi trombosit şüphesi yaratir hocam. Benim suanki durumum da çıkanlar sönüyor farklı yerden farklı gunde tekrar oluşuyor. Kimi gunde hiç oluşmuyor.

Düzenleyen Yeltun - 01 Eki 2024 Saat 13:52
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117883
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2024 Saat 16:48
Bunlar "peteşi" veya bir başka kan hastalığıan ait değiller. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.