merhaba arkadaşlar
kızımın doğumundan itibaren 2 ay gibi bir süre çalışmıştım. daha sonra işyerinin maddi sıkıntıları yüzünden kapatma kararı almışlardı ve ben 10 aydır evde kızımla ilgileniyordum.
kızım olduğu için herhangi bir yere iş bakmamıştım. biraz kızımı büyütmek istiyordum. fakat dün eski işyerimden aradılar ve beni görüşmeye çağırdılar. işyerini tekrar faaliyete geçiriyorlarmış ve benide çalışmak üzere geri çağırdılar.
çok kararsız kaldığım halde kabul ettim. personelin hepsi değişmişti. fakat işe yabancı değildim. bildiğim sürekli yaptığım işti.
beni en çok düşündüren kızım. kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz. beraberiz yani. kızıma o bakacak. bakmak konusunda şüphem yok ama kızımın düzeni bozulacak. yemesi uyuması değişecek. çok zor yemek yiyen bir çocuk bazen beni saatlerce uğraştırıyordu. inşallah bu konuda sıkıntılarımız olmaz.
inşallah hakkımda herşeyin hayırlısı olur. pişmanlık duymam. işimi bırakmak zorunda kalmam.
çalışan annelerden fikirlerini almak istiyorum. tecrübelerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.