Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Deniz Ürünleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - MIRLAN
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuMIRLAN

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007
Konum: İSTANBUL
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Konu: MIRLAN
    Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 10:58
 
Kızlar dün oğluma Mırlan yaptım eti çok dağılan bir balık olduğu için mısır ununa bulayarak kızarttım Wink Ege çok sevdi turşularıda yedi ama kırmızı biberi sevmedi Confused
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 07 Ara 2007
Konum: iki kuzumla
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3462
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 11:15
hiç duymamıştım bu balık türünü görüntüsü güzel eline sağlık kardeşimClapClap bizim buralarda var mıdır acaba
ya bide aşk olsun ezom balık hiç turşuyla süslenir mi geçen yaptığındada söyledim mandalina portakal muz kivi evde ne varsa onlarla süsleyeceksinBig%20smile
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye


Kayıt Tarihi: 04 Ağu 2008
Konum: fuzuli
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4677
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 11:22
nefis görünüyor.ayrıca salata da ben burdayım diyorLOLeline sağlık canım.

Düzenleyen naz altun - 20 Eki 2008 Saat 11:23
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör


Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 11:26
supersin

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007
Konum: Diyarbakır
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 12:32
ellerine sağlık cnm,ben ilk kez duyuyorum ,ama çok güzel görünüyoClapClapClap
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 12:53
ellerine saglik canim muthic gözukuyo ilk defa duydum bu baligi degisibiseye benzio 
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 13:03
Ezo'cuğum sitenin en çok balık tarifi ekleyen güzeliWinkellerine sağlıkClapClapçok güzel duruyor,bu çıtır çıtır mı oluyor?yumuşak balık yiyemiyorum,hele buğulama hiçTongueTongue
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 15:32
Ezom Eline sağlık canım ben bu balıktanda yemedimCryLOLama sen babanı bile yersin onu biliyomLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.