|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Funda coşkun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Funda coşkun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şub 2017 Saat 03:29 |
Hocam merhaba.benım oglum 6.5 aylık bronsolıt tanısı koyuldu.pulmıcort sabah aksam ventolınde 6 saatte bır verıyorum.2 gun öncede zadıten vermeye başladık.ızotonık serum ıle seyrelterek verıyorum..6gun oldu öksürük kesılmedı.antıbıyotık verdı doktorumuz.macrol 250 yazdı doktor.yanlız macrol 125 de var .ılac ıcerıgınde 40 kılo altı cocuklara verılmemelı denılıyor.sımdı başlamalımıyım ? Yüksek doz diye cekındım.bebegım 8.300 gr.bılgılendırırsenız sevınırım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kazik yiyorsunuz.. Eski mailleri ve bilhassa; "Sahtekarligin 3 Safhasini" iyi ogrenin.. Hemen: Pulmicort ve Ventolin'i kesin!!!! SAKIN: Antibiyotik baslamayin, ne cins olursa olsun!!!! Cok okumaniz lazim cok!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|