Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kızım yalnız kalmak istemiyo
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkızım yalnız kalmak istemiyo

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayse_melek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 91
Mesajın Direkt Linki Konu: kızım yalnız kalmak istemiyo
    Gönderim Zamanı: 24 Şub 2010 Saat 17:06
merhaba özlem hanım bana yardımcı olursanız çok sevinirim 1 yaşına girmek üzere olan birkızım var ve benden bir dakika olsun ayrılmıyor odadan dışarı çıktığım anda kıyametleri koparıyo afedersiniz tuvalete bile göndermiyo kapısında bağıra bağıra ağlıyo hiç bir iş aptırmıyor bana mutfakta bile yanımdayken bacaklarıma yapışıyo yanında otururken bazen oynuyo bazen oyunu bırakıp kucağıma gelmek istiyo sürekli yanında olmamı istıyo ne yapacağımı şaşrdım artık ve çok yoruldum çok sinirli bir insan oldum
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2010 Saat 17:22
bu yaşlarda çocuklar annelerinin ondan ayrı bir birey olduklarını algılamaya başlar ve yaşamlarındaki ilk büyük korkuyu yaşarlar. terk edilme korkusu ve annelerine adeta yapışır, sürekli orada olup olmadığınım kontrolm etmeye çalışırlar. yanından ayrılırken mutlaka haberdar edin. giidp sonra geleceğinize mutlak olarak inanması gereke. bazen de sişze ait bir şeyi veya sevdiği bir oyunağı emanet olarak bırakabilirsiniz. bu durum geçicidir ancak sabır gerektirir
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.