|
Kızıl hastalığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119724 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir zaman Kizil gecirdi demedim...
Anlattigim sartlar olustu ise; "Kizil" olabilir dedim. Sonra gonderdiginiz dil resimleri kizil olmadigini gosterdi! Zaten; Kizil hayat boyu 1 defa olur. Viral hastaliklarda bu tip "DIL" olur ve son bir haftadan beri devamli bu sekilde dil resimleri geliyor, hic mi okumadiniz??
|
|
![]() |
|
Merveozy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çocuk iyilesmiyor perişan olduk yarın özel hastaneye götürücem hiç bişey yemiyor ateş düşmüyor kusuyor dakika başı öksürüyor.
Kawasaki 'de, tablo cok agirdir.. Kizil dokuntusune benzer dokuntu vardir. Bogaz asiri kizariktir, Gozler kizarik ve isiga hassasiyet vardir.. Bunu yazmışsınız bir yazinizda ateş çıktığı zaman ışığa bakamiyor gözlerime üfle anne diyor yavrum. Hocam yarın doktordan ne testleri isteyeyim nasıl bı tedavi yolu izleyelim Kawasaki olmuşsa ve geç kalmissak kendi kendimi yiyip bitiriyorum. Çocuk doktorundan sonra kalp doktoru na gideyim mi sizin yönlendirmeniz ile hareket edicem inşallah hemen görürsunuz mesajimi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119724 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BIR DAHA SORUYORUM!!!!
Anlattigim sartlar olustu mu??? Bu arazlar olmadi sie; ne kizil dusunulur, ne de Kawasaki!!!
|
|
![]() |
|
Merveozy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baştan anlatiyorum hocam.
6 Mart oersembe günü gece 5 gibi boğazım ağrıyor anne diyerek ağlayarak uyandı ateş de vardı ama ölçmedim. Sabah kalktığımızda 39 larda ateş vardı 6 saate bir calpol verdim hiç hali yoktu. Cumartesi günü uyandiginda heryerim kaşınıyor dedi size de attığım fotoğrafta ki gibi döküntü ler oluşmuştu vücudunda .doktorunu aradım kızıl dedi hemen çocuk acile gittim antibiyotik verdi augumentin es 600 akşam üstü 16.30 gece 04.30 verdim sabah kalktığında çocuğumda hiç ateş yoktu bıçak gibi kesti sadece az biraz döküntü kalmıştı. Dili de attığım forografta ki gibi oldu 2 gün sonra o kabarık buyuyurek dil köküne yerleşti 3 4 tane .7 gün antibiyotik verdim antibiyotiği kestigim günün oglesine doğru tekrar ateş başladı. 4 saatte bir ilaçla zor düşüyor şuan ateşi kusma var ışığa bakamiyor ateş çıktı mı abartısız söylüyorum 2 dkikada bir oksuruyor1 kere ishal çıktı cumartesi günü o günden beridir tuvalet e çıkmıyor. İştahı yok hiç birşey yemiyor.. hastalık 10 günde tedavi edilmezse kötü sonuçlar çıkar yazıyor internette. Böyleyiz hocam bugün goturcem doktora ama dinlemicek bile yine biliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|