Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kıl kurdu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkıl kurdu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kuzeyim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 78
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kuzeyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kıl kurdu
    Gönderim Zamanı: 01 Eki 2014 Saat 01:41
Hocam oglum 27 aylik bu aksam surekli poposunu kasimaya basladi anne aciyo dedi bende kil kurdu olabilir diye poposuna isik tuttum biraz (daha once isik tutulunca disari ciktiklarini duymuştum) ve tahminim dogrudu bir tane yarim cm uzunlugunda iki ucu ortasindan daha ince beyaz oldukca kivrik kil kurdu disari cikti forumdan hemen arattirdim ve kontil adli ilaci esim aldi geldi fakat nobetci eczanede cigneme tableti (250 mg)varmis 1 tane cocuga 4 tane esime ve 3 tanede ben aldim.hocam tablette ayni etkiyi gosterirmi ve internette oyle anlatiliyorki sanki evi karantinaya almam gerekiyo sonucu cikiyo çamaşırlar carsaflar hersey kaynatilmali diyo gercektende bu kadar zormu kurtuluruz.son olarak hocam neden kaynaklandi onlara dikkat edeyim bundan sonra.saygilarimla
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120478
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2014 Saat 19:41
Digerlerini bilmem....
Ben Andazol surup veririm. 2 hafta ara ile birer olcek verirsiniz, baska hicbir sey gerekmez, Ne utu, ne camasir yikama..
Siz Kontil tablet aldiginiz icin, size Andazol gerekmez..
2 hafta sonra bir daha ilac alirsaniz, bu utu-yikama, islemlerine gerek kalmaz.
Yukarı Dön
kuzeyim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 78
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kuzeyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eki 2014 Saat 19:50
Siz oyle diyorsaniz gerisi benim icin onemli degil hocam.siz eski maillerde kil kurdu icin kontil demissiniz o nedenle kontil aldim bugunde andazol surup aldim cevabinizi bekliyordum ki yine andazol verirdim demissiniz ben onuda icireyim mi hocam baska bir bagirsak kurduysa ihtimaline karsin.Allah sizden razi olsun hocam 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120478
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2014 Saat 01:47
Kontil'in surubu olsa idi, onuda derdim, ama anladigim kadari ile oradaki eczanede Kontil surup yokmus.Cocuklarin tabletini cignemesi ZOR....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.