|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuzeyim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eki 2014 Saat 01:41 |
Hocam oglum 27 aylik bu aksam surekli poposunu kasimaya basladi anne aciyo dedi bende kil kurdu olabilir diye poposuna isik tuttum biraz (daha once isik tutulunca disari ciktiklarini duymuştum) ve tahminim dogrudu bir tane yarim cm uzunlugunda iki ucu ortasindan daha ince beyaz oldukca kivrik kil kurdu disari cikti forumdan hemen arattirdim ve kontil adli ilaci esim aldi geldi fakat nobetci eczanede cigneme tableti (250 mg)varmis 1 tane cocuga 4 tane esime ve 3 tanede ben aldim.hocam tablette ayni etkiyi gosterirmi ve internette oyle anlatiliyorki sanki evi karantinaya almam gerekiyo sonucu cikiyo çamaşırlar carsaflar hersey kaynatilmali diyo gercektende bu kadar zormu kurtuluruz.son olarak hocam neden kaynaklandi onlara dikkat edeyim bundan sonra.saygilarimla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120478 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Digerlerini bilmem....
Ben Andazol surup veririm. 2 hafta ara ile birer olcek verirsiniz, baska hicbir sey gerekmez, Ne utu, ne camasir yikama.. Siz Kontil tablet aldiginiz icin, size Andazol gerekmez.. 2 hafta sonra bir daha ilac alirsaniz, bu utu-yikama, islemlerine gerek kalmaz. |
|
![]() |
|
kuzeyim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz oyle diyorsaniz gerisi benim icin onemli degil hocam.siz eski maillerde kil kurdu icin kontil demissiniz o nedenle kontil aldim bugunde andazol surup aldim cevabinizi bekliyordum ki yine andazol verirdim demissiniz ben onuda icireyim mi hocam baska bir bagirsak kurduysa ihtimaline karsin.Allah sizden razi olsun hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120478 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontil'in surubu olsa idi, onuda derdim, ama anladigim kadari ile oradaki eczanede Kontil surup yokmus.Cocuklarin tabletini cignemesi ZOR....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|