|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jade05 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haz 2014 Saat 15:40 |
Hocam merhabalar,
Bi arkadaşım yurtdışından bu kremi getirdi kendisi çok memnun.Düşmelere çarpmalara karşı hemen şişliği morarmayı önlüyor...Çok mucize bişey oğlumun kafası yumurta kadar şişmişti hemen bu kremi sürdük aynen geri indi şişlik..Bunun acaba bir zararı varmı?size sormak istedim belki bilmeden zarar veriyoruz?Verdiğiniz cvplar için çok çok teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu krem Turkiye'de var. Heparin ihtiva eder. Santa-Farma ilac firmasi imal ediyor.
Carpmalarda, sismelerde, bir "faydasi" varmi??? Ihtiva ettigi, "Heparin", kani sulandirmaya yarar.. Doku icine olan kanamayi nasil yok etsin??? Ben kullanmiyorum,isteyen kullansin. |
|
![]() |
|
jade05 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet Kadir bey çarpmalarda şişliği önlüyor bu krem morarmayıda içinde yazıyor zaten...
Kafam karıştı dediğinizden kötü bişey mi bu ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zararli degilde, tesir ettigi biraz supheli..
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba türkiyede zaten ucuz fiyata satılıyordu bende kullanıp kadir beye sorup sonradan atmıştım buz koymak çok daha etkili tabi kadir beyin anlattığı gibi koymak şartıyla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynen....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|