Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hırçın
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhırçın

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1054
Mesajın Direkt Linki Konu: hırçın
    Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 00:07
Merhabalar Özlem Hanım öncelikle bizlere zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim benim sorum kızımla ilgili olacak İrem şu anda 22 aylık önceleri ısırma problemimiz vardı 4-5 aydır yapmıyordu bunu taki hastalanıp huyu değişene kadar şimdi az da olsa gene yapıyor ama asıl problemimiz çok hırçın olması evde beni 5dk oturtmuyor sürekli bişeyler istiyor yapıyorum yapmadığım zaman iyice hırçınlaşıyor hele dışarı çıkmak artık kabusa döndü evde de dışarıdada hiç huzur vermiyor sürekli komşuların evine girmek istiyor yani anlıcanız beni manen çok yoruyor doğduğundan beri hiç sakin bir çocuk olmadı artık çok yoruldum sinirlerimde çok yıprandı bir kaç kez dr agötürdük ama hareketlerinde bi anormallik yok dedi acaba yanlış dr a mı götürdük sizce bu hareketleri normalmi hiperaktif olmasından ve ileride daha hırçın olmasından korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2008 Saat 14:14
anlattığınız kadarıyla biraz hareketli olmakla birlikte davranışları yaşıyla uyumlu. bu dönem inatçılık-tutturma dönemi. ailelerin en zorlandığı dönemlerden beri. olabildiğince inatlaşmamya çalışın. çok fazla hayıır demeyin ama hayırlarınız net olsun evete dönmesin. sonunda evet diyecekseniz baştan deyin. ve bu durumun geçiciolduğunu hep hatırınızda tutun
özlem
Yukarı Dön
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1054
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2008 Saat 14:39

evet gerçekten çok hareketli bir çocuk dışarıdan gözlemleyenlerde hep bunu söylüyor şu sıra gerçekten çok hayır diyorum ki bunu kızımın da herşeye hayır demesinden farkettim bu konuda daha dikkatli olacağım yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim Smile

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.