|
Hem desefin hem azro |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 537 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 May 2019 Saat 22:26 |
Hocam cuma günü 30 aylık oğlumu boğaz ağrısı ve ateş şikayetiyle Dr a götürdük. Dr test yaptı wbc. 15. 2 Crp 11.8 çıkınca hem azro 15 mg ilaç hem de desefin 0.5 mg iğne verdi 3 gün sabah ilaç akşam iğne yaptırıyoruz. Sorum şu
İğne ve ilaç aynı anda verilir mi çocuğa ağır gelmez mi Bugün 2.dozu yaptırdık çocuk yürüyemedi. Dokundurmuyor bile.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120449 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
HIC BIR Antibiyotige ihtiyaci YOK.. O doktor belli ki, aptalin teki ve bu yas cocuklarinda; WBC:17'nin ustune antibiyotik gerekebilecegini bilmiyor. Tabii ortaklasa calistigi uc kagitci laboratuvar da; cocuk degerleri yanina, eriskin Referans araliklari olan, WBC:4,5-11,0 araligini yazdi ise, Turkiye'de HER atesli cocuga antibiyotik baslarlar.. BU sahtekarlardan kendinizi ve cocugunuzu korumak icin: Ates+ Agiz kokusu +Dilde pas degerlendirmesini iyi okuyun ve IYI OGRENIN.. Salak bunlar ya!! Pust birde insafsiz, igne vermis!!! Hepsini kesin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 May 2019 Saat 03:10 |
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 537 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam çok sağolun aslında ben sizin yazılarınızı okudum antibiyotik kullanmıyordum ateşi düşmeyince tekrar götürdük bize kızdı Dr. Ve bir sürü şey anlattı. Korktuk. Ben Boğa kültürü ve strep a istedim önce tamam dedi sonra muayene ederken teste gerek yok bu beta çok net dedi. Kan tahlili yaptı Crp yüksek olunca ve 3 gün öncesinden de yükselince önceki 8 idi 11 e yükselmiş. Bunu kurutmak lazım diye hem iğne hem antibiyotik verdi.
Beta böyle gözle anlaşılır mı. Ve eğer var ise biz 15 gün antibiyotik kullanmadık şimdi ne yapalım. Siz 30 aylık çocukta beta olmaz dediniz ama dr olur hatta örnek verdi kalbe vurmuş falan diye kendi hatalarından. Bize de İnterneti yasakladı. İnternete Dr olunmaz diyor. Biz ne yapalım. Beta dan korkuyorum hocam. 15 gündür geçmeyen boğaz ağrısı var. Ateş yok. Beta var ise wbc de Bi değişiklik olur mu yani sadece strep a ile mi anlaşılır bu hastalık Yardımcı olursanız seviniriz hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam yazılarınızı okuduğumda BULANTI VE KUSMA demişsiniz. Oğlum 30 aylık olduğu için mide bulantısı var mıydı bilmiyorum ama hastalığın 2.gününde kusmuştu. Biz öksürüğü var balgam dan dolayı diye düşündük.
Acaba geçirmiş olabilir mi hocam çok arada kaldık. Eğer geçirmişse bu 2 gün iyi. Ne yapmamız lazım. Kimseye güvenemiyoruz Allahım Amerikaya yerleşmek istiyorum sırf bu yüzden.....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120449 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
WBC dusuk, hicbir antibiyotigi gerek yok, ayrica da, bu yasta zaten Streptokok olmaz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|