|
helicobacter pylori |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2021 Saat 21:53 |
Hocam 56 yaşında annem mide bulantısı çarpıntı bacaklarda halsizlik şikayetiyle doktora gitti.tüm değerler testler yapıldı be hepsi normal d vitamini 8.00 çıktı ( d vitamini için günlük 16 damla verdi)endoskopi yapıldı iki tane gastrit görüyoruz dediler patolojiye gönderildi. Birkaç ilaç yazıldı sonuçlar gelene kadar kullanın sonrasında bakarız dediler. helicobacter pylori Pozitif çıkacak büyük ihtimal bu bakteriden nasıl kurtuluruz neler yapmalıyız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120461 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayni arazlar; Covid-19 gecirenlerin bazisinda da oluyor.
Mide AGRISI yoksa, sakin bu dalaveralara kanmayin. Sirf; "Endoskopi" yapabilmek icin bu sahtekarligi yaptilar, sakin bunlara kanmayin, bunlarin ne mal olduklari yaptiklari islerden belli!!! Sadece istirahat etsin, hicbir ilaci kullanmasin. Agri olursa, sadece: Famodin40 tablet, gunde 1 tane alsin. D vitamin seviyesi ASIRI dusuk!! Hemen 1 ampul Dvit3 icirin ve bir ay sonra tekrarlayin. Nisan ayinda tekrar D vitamini olcumu yapip, bana yazin. |
|
![]() |
|
Ouzısa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 May 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 4 ay önce ağrı oluyor dedi günlük bir tane demiş olduğunuz ilaçtan verdim geçen hafta şikayetler arttığı için doktora gittik.Mide ağrısı olduğunu söylüyor ve bulantı için verilen ilacı almadığında midesi bulandığını ve halsizlik gibi birşey oluyor diyor.hocam d vitamini için verilen günlük 16 damla (coledan d3) bitikten sonra bir ampul versem bir şey olur mu hocam.çok teşekkür ederim zor günlerimizde hep yanımızdasınız
Düzenleyen Ouzısa - 17 Oca 2021 Saat 09:48 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120461 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Anemi :YOK.
WBC(Lokosit) degeri dusuk, muhtemelen, VIRAL enfeksiyon gecirmis. Sadece sekeri yuksek, ona dikkat edin.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam sağolun endoskopi sonucu cıkmadı (bilgilendirme yaparım )
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
10 seneden beri anlatiyorum.... Turk doktorlari; ARTIK, muayene ederek en basit hastaliklari bile teshis
edebilmekten ACIZDIRLER. Bir Gastrit teshisini bile Endoskopi olmadan koyamazlar. Ben size ILK gun ne dedim!!! " Sadece istirahat etsin, hicbir ilaci kullanmasin. Agri olursa, sadece: Famodin40 tablet, gunde 1 tane alsin." |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|