Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çin ve Rus Takvimi Bebek Cinsiyeti Hesaplama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Çin ve Rus Takvimi Bebek Cinsiyeti Hesaplama

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melekdiyari Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 24 Şub 2016
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı melekdiyari Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Çin ve Rus Takvimi Bebek Cinsiyeti Hesaplama
    Gönderim Zamanı: 24 Şub 2016 Saat 22:59
Merhaba, yaklaşık 700 yıldan fazla süregelen çin takvimi, birçok bebek bekleyen çiftin yol göstericisi durumunda. Bebek bekleyen çiftler, en erken 15. haftada bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenebiliyorlar, bu merakı gidermek için öncelikle Çin Takvimi yöntemine başvuruyorlar. 2016 Çin takvimini esaslarını tam olarak uygulayan bu program ile Çin takvimine göre bebeğinizin cinsiyetini bakabilirsiniz.
Rus Takvimi yönteminde önemli olan erkeğin doğum günü, ayı ve yılı, annenin doğum günü, ayı ve yılı ile annenin son adet tarihidir. Dolayısıyla bu yöntem kan yenilenmesini baz alan bir bebek cinsiyeti tahmin etme yöntemidir.  bebek cinsiyeti belirleme tablosu günümüzde önemini daha da bir artırmıştır. Çünkü doğruluk oranları çok yüksek çıkmaktadır. Hamile kalmadan önce sizde bu tabloyu kullanabilirsiniz hanımlar..


Düzenleyen Gamze - 24 Şub 2016 Saat 23:05
Yukarı Dön
müptela Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 202
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı müptela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2016 Saat 08:16
Nerde bu tablo Big smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.