Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Oyunlar & Oyuncaklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Boyama
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBoyama

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rümeysam07 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 14 Eki 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Konu: Boyama
    Gönderim Zamanı: 11 Şub 2013 Saat 21:10

Arkadaşlar merhabalar sizlere kendi kızım rümeysam ile başıma gelen olaydan sonra bulduğum çözümü buradan paylaşmak istiyorum. Kızım 3 yaşından itibaren resim yapmaya, boyama defterleri ve boyama kalemlerine ilgi duymaya başladı ve bu sene 4 yaşına girdikten sonra evde annesi ile geçirdiği zamanın kendisinin gelişimi için yeterli olmayacağını düşünerek bulunduğumuz semt bulunan özel bir kreşe göndermeye karar verdik. Çünkü okula gitmeye çok istekliydi.  Daha 3 yaşında dışarı çıktığında evimizin yanında bulunan okul bahçesine bakar ve yüksek duvarlardan içeri bakabilmek için kendisini kaldırmamızı isterdi ve bizden kendisini içeriye bırakmamızı isterdi. Acele etme kızım derdik ama baktık olmadı yazdırdık bu sene kreşe ilk 3 gün güle oynaya giden kızımız 4 günden itibaren gitmek istemeye başladı. Servisindeki öğretmenleri bunun olağan olduğunu ve 2 hafta içinde alışacağını söylediler.

Geçen hafta tatilleri vardı 1 hafta ve kızım evde kaldı ama çok sıkılı bir an önce okul açılsada gitsem oyunlar oynasam, resim yapsam okulda boyamalar yapıyordum derken daha önce internet sitelerinde gördüğüm boyama oyunlarını açmak geldi. Ancak bunu onunla paylaşmadan kendim biraz araştırdım neden mi? Daha önce açtığım sitelerde herkesçe bilinen büyük oyun sitelerinin------------------kategorileri var ancak bunları kızım oynarken oyunun çevresinde bulunan ve kendi yaş grubu için uygun olmayan oyunları açmamı istiyor bende onların kendisi için uygun oyunlar olmadığını söylediğimde üzülüyordu. Bu sefer ben bir araştırma yapayım güzel bir site bulayım derken yine başka bir forumda bir arkadaşın paylaşımında bahsettiği.......................sitesini gördüm. Site çok güzel ve basit tasarımı ile 3 yaşından itibaren çocukların içinde boğulmadan ve boyamalar yapabileceği tarzda boyama sayfalarını içerdiğini gördüm. Ve en önemli olanı ise sitenin çocuk gelişim uzmanlarının danışmanlığında oyunların eklendiğini ve sitenin onların denetiminden geçtiği öğrenmem oldu.

Kızım bir hafta evde çok güzel vakit geçirdi istediği................. dilediği kadar boyadı. Ben mutfakta yemek hazırlarken o da yanımda elmaları, domatesleri, tırtılları boyuyorum diyerek eğlenceli zaman geçirdik. Sizlerin de bu yaşta çocuklarınız varsa ve benim yaşadığım sıkıntıyı yaşıyorsanız sizlere tavsiye edebilirim. Site linki aşağıda sağlıcakla kalın.

-------------------------



Düzenleyen yasemin - 11 Şub 2013 Saat 21:20
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.