|
Geniz Eti |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
Nacwes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 May 2023 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eki 2023 Saat 08:23 |
Hocam çocuğum 3.5 yaşında ve bizde geniz Eti mağduruyuz:/ levomont ve dalman sprey kullandık . Yazında bir ay hep denize girdi şuan geniz Eti enfeksiyon olduğu için antibiyotik verdi doktorumuz .ve Buarada levmont ve spreye ara verdik çocuk hiç düzelmedi burnu şiş nefes alıp verirken ben ne yapmalıyım:/%70-80 nefes ilgili sorunu olduğunu söylemişti geniz Eti şişliğinden dolayı doktor . İlladin damla şeklinde kaç gün kullanmalıyım herşeyi kesip bu süre zarfında burnunu baby wac la çekiyorduk onada ara verdim zararı mı oluyor bilemiyorum :/ illadin ne sıklıkta kullanmalıyım 5 kullandım bıraktım bir daha 5 gün kullandım tıkanıklığı devam ederse ne yapmalıyım ki öyle olduğu için antibiyotik başladı levmont ve spreyi kestiğimde solunum için sıkıntı olursa ne yapmalıyım
Düzenleyen Nacwes - 13 Eki 2023 Saat 08:27 |
|
![]() |
|
Nacwes ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 May 2023 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kreşe de başladığı için bu yıl bir çok mikropla muhattap oluyor doktorumuz illadin sık kullanımı bağımlılık yapar diye bizi korkuttu malesef:/ önerdiğiniz pediatrik olanı mı damla olarak da satılıyor ama pediatrik değil dedi eczacı ?
Düzenleyen Nacwes - 13 Eki 2023 Saat 13:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120449 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" geniz Eti enfeksiyon olduğu için antibiyotik verdi doktorumuz "
Sizde bu SAHTEKARLIGI yediniz, oyle mi?? Ne diyelim. 20 seneden beri bu doktorlarin uyguladiklari bunun gibi sahtekarliklari anlatiyorum.. Hic mi okumadiniz; "Sahtekarligin 3 safhasi" yazimi??? Levomont; Astim ilacidir... O (sozum ona) geniz eti iltihabi ile NE alakasi var!! Madem iltihap var diyor, neden antibiyotik vermemis? Dalman; Kortizon!! Evet kasten veriliyor! Once Kortizon etkisi ile sahte bir iyilik hali yaratiyor, sonra devam edilince; kortizon etkisi ile bagisiklik baskilanip, zayiflatiliyor ve bu sayede cocuk devamli hasta oluyor ve sizler devamli bu doktorlara, hastanelere tasinip duruyorsunuz. Sahtekarligin 3 Safhasi yazimi iyi okuyun. Gelelim sizleri Iliadin'den sogutma hilelerine!!! BU PUST doktorlar Dalman gibi kortizonlu ilaclari verirler sonra da, kortizon ile hicbir alakasi olmayan Iliadin'e "kortizon" derler. Iliadin: Eriskin ve Cocuk formlari vardir. Bunlarin da damla ve sprey sekilleri vardir. SIZ;Pediatrik DAMLA alacaksiniz. Damla bulamazsaniz, Pediatrik spreyi, baska bir damlalikli siseye bosaltip kullanin. Eriskinler icin, Sadece Sprey sekli var. Kulak agrisi icin kullanilacak ise; O da damlalikli bir siseye bolasaltilip, kullanilabilir. Yazilarimi okuyun ve sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. Siz hic bu PUST doktorlarin, Grip teshis ettiklerini gordunuz mu?? Ya Astim derler, ya da Allerji. Hem enfeksiyon derler, ama Antibiyotik yazmazlar, hem kortizon ve hem Astim ilaclarini verirler. Burun tikanikligi Griplerde 2-3 hafta surer. Bu surecte devamli Iliadin kullanilmaz. Serum Fiz 10'ar damla damlatin. Ayrica da; burun tikanikligini acma mecburiyetiniz YOK! Cocuk agizdan de nefes alabilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Eki 2023 Saat 18:59 |
|
![]() |
|
Anladım hocam dediklerinizi uygulayacağım şuan antibiyotik yeni bitti 5 gün illadin kullanıp grip için olan dediklerinizi yapacağım. Burun tıkanıklığı geniz etinden olduğuniçin tedirgin olmuştım uyurken zorlanıp uyanıyor çünkü umarım faydasını çabuk görürüz teşekkür ederim cevabınız için hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120449 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Burun tikanikligi ile ugrasmayin. 2-3 hafta surecek.. Agizdan nefes alir, merak etmeyin.
|
|
![]() |
|
Hocam illadin kullandım 5 gün bugün sadece serum fizyolojikle temizledim. Ama burnu dolu hala geniz eti şiş ağızdan nefes alıyor burnu akmıyor tam çekiyorum sümüğü açık sarı beyaz kıvamda bir tur daha illadin kullanmam gerekir mi 1-2 gün sonra?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Burun tikanikligi, sumuk nedeni ile DEGIL, odem nedeni ile oluyor. Fazla kurcalamakla, odemi arttirirsiniz.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|