|
Geniz Eti, Geniz Akıntısı ve Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
PınarBalcı ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PınarBalcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kas 2020 Saat 23:30 |
Kadir hocam merhaba, oğlum 17,5 aylık boyu 80cm ve 9,900kg. 3 aydır süren hırıltılı uyuma ve biraz horlması var. Bunların yanına geniz,burun akıntısı eklenince önce sinuzit tedavisi(antibiyotik ve nazoster sprey ve zyrtec surup) yapıldı ama ne hırıltı geçti ne akıntı..Durum böyle olunca Alerji doktoruna yönlendirildik,geniz eti büyümüş dedi filmine bakıp. o da zespira, nazoster, zyrtec, zinco ve sterimar sprey verdi. 1.5 haftadır bu doktorun verdiği ilaçları kullanıyoruz çocuk yoruldu spreylerden akıntıdan ve öksürükten. Başka ne yapabiliceğimi bilmiyorum bana yol gösterir misiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nazoster sprey: KORTIZON... Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler. Onlara gore her oksuruk; Allerji
veya Astim dir. Zaten Covid-19 lardaki olumlerin en buyuk sebebi bu tip kortizonlu spreylerdir. SAKIN: "Geniz eti buyuk" palavralarina kanmayin. Verilen BUTUN ilaclari kesin. Grip geciriyor. Sadece; Iliadin damla, gunde:2x2'ser damla sirt ustu yatar durumda 3 gun kullanip, sonucu bana yazin.
|
|
![]() |
|
PınarBalcı ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PınarBalcı
Tamam hocam teşekkür ederim, mutlaka yazacağım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PınarBalcı
Kadir hocam, oğlumun geniz eti için çekilen filmini size ulaştırmak istiyorum, mail olarak gönderebilir miyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gerek yok!! Geniz eti, bir Lenf bezi olup, bu yaslarda buyur ve sonra antikorlar yeterince cogaldiginda
kendiliginden kuculur.
KBB palavralarina kanmayin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PınarBalcı
Tamam hocam ben damlayı kullanıp size durumu bildireceğim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PınarBalcı
Kadir hocam merhaba, iliadin damlanın bugun 3.günü(son damlayı damlattım). Hala arada burnundan arada ağzından nefes alıyor, burun akıntısı(yeşil akıyor)biraz azaldı.
İlaçları bıraktığımız ilk günün gecesi uyurken kafa bölgesi çok terledi hastalıktan sanırım. Son 2 gündür akşam koşup oynarken aşırı terlemesi oluyor. Uyurken hırıltı ve horlaması biraz azaldı. Düzenli olarak 1-2 saatte bir mutlaka sterimar baby sprey sıkıyorum burnuna.
Tavsiyeleriniz benim için çok önemli, simdiden tesekkur ederim Düzenleyen PınarBalcı - 04 Ara 2020 Saat 09:53 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Serum Fiz. ile (10'ar damla) devam edin. Gerekirse, gene Iliadin kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|