Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gaz için topa... tozu ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konugaz için topa... tozu ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1069
Mesajın Direkt Linki Konu: gaz için topa... tozu ?
    Gönderim Zamanı: 17 Ara 2011 Saat 19:31
arkadaşlar bugün bi ev dolusu misafirim vardı ve topa... diye bi tozdan bahsettiler bebek gazına çok ii gelirmiş rahatlarmış bileniniz duyanınız varmı pek taraftar değilim böyle şeyleri kullanmam ama merak ettim bi tozmuş emziğe batırıp veriliyomuş ne derece doğru acaba Confused

Düzenleyen Gülsen - 22 Ara 2011 Saat 07:07
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 8280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2011 Saat 21:04
İlk defa duyuyorum canım gaza en iyi bence bacak hareketleri birde sıcak su torbası geliyor ben çok kullandım birde her emzirmeden sonra mutlaka geğirsin prenses LOLLOL Eğer çok zorlanırsan kulak çöpünü yağa batırıp poposunu azıcık uyarabilirsin rez...çayı falan da kullanan biliyorum ama topalak tozunu ilk defa duyuyorum 

Düzenleyen Gülsen - 22 Ara 2011 Saat 07:08
Yukarı Dön
kübRAbia Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 907
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2011 Saat 21:59
topa... tozu mu o neymişki,ben bebeğimin karnına ılıtılmış zeytinyağıyla masaj yapıyordum ve ılık havlu sarıyordum karnına,daha sonrada saç kurutma makinasını uzaktan tutup karnının bir süre sıcak kalmasını sağlıyordum,ve tabiki bacak hareketleri çok iyi geliyordu,birde gaz ilacı kullanmıştık ve çok iyi gelmişti,ilaç ismi veriliyormu bilemediğim için tazamıyorum ama inanın geçiyo,kübra şimdi 9aylık ve gazı mazı yok,

Yukarı Dön
aibü Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 188
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2011 Saat 23:12
ben de ilk defa duydum. çocuğa bir zarar vermesin bu. ben olsam kullanmazdım sanırım.

Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2011 Saat 23:31
Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

İlk defa duyuyorum canım gaza en iyi bence bacak hareketleri birde sıcak su torbası geliyor ben çok kullandım birde her emzirmeden sonra mutlaka geğirsin prenses LOLLOL Eğer çok zorlanırsan kulak çöpünü yağa batırıp poposunu azıcık uyarabilirsin rez... çayı falan da kullanan biliyorum ama topalak tozunu ilk defa duyuyorum 
aslında çok fazla gaz sorunumuz olmuyo ama duydum ve çevrem ısrarla kullanmamı söylüyo pek kullanma taraftarı değilim belki bilen varsa diye yazdım rez... kullanıyorum ama daraldığımda kulak çöpü metodunu deneyecem LOLLOL

Yukarı Dön
sümeyye2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 509
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2011 Saat 12:31
Orjinalini yazan: mehtappp mehtappp Yazdı:

Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

İlk defa duyuyorum canım gaza en iyi bence bacak hareketleri birde sıcak su torbası geliyor ben çok kullandım birde her emzirmeden sonra mutlaka geğirsin prenses LOLLOL Eğer çok zorlanırsan kulak çöpünü yağa batırıp poposunu azıcık uyarabilirsin rez... çayı falan da kullanan biliyorum ama topalak tozunu ilk defa duyuyorum 

aslında çok fazla gaz sorunumuz olmuyo ama duydum ve çevrem ısrarla kullanmamı söylüyo pek kullanma taraftarı değilim belki bilen varsa diye yazdım rez....kullanıyorum ama daraldığımda kulak çöpü metodunu deneyecem LOLLOL
onuda çok deneme zorda kalmadıkça alışmasın çook daralırsan yapda ,birde acı elma yağıydı sanırım karnına sürüp ovalıyorsun birde yopuklarına belki fayda bulursun biz zin..o da kullandık aman neler neler denemedik 7 ay çektik ne de yapsan fayda etmiyoo bazen kendiliğinden geçiyoo ben ne mercimek yedim 7 ay ne bakliyat ama nerde nasıl gazmış yarabbi yapıyoo yapıyo sancısı bitmiyodu çocuğun herkese kolaylık versin rabbim çeken bilir gazlı çocuğun derdinin zorluğunu..

Düzenleyen Gülsen - 22 Ara 2011 Saat 07:09
Yukarı Dön
didemce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 799
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2011 Saat 17:36
ben de hiç duymadım topalak tozu.mus...var acaba ondan mı bahsetmişler..fındıktan biraz büyük.sert bişey.rendeleyip annesütüyle karıştırıp veriliyordu.beni oğlum çok şükür sadece olması gerektiği kadar gaz sıkıntısı yaşadı.çok zorda kalmadığım için kullanmadım bu tarz şeyleri ama yeğenim de çok gazlı bi bebekti.ablam rez...çayı içmişti  ve faydasını görmüştü.

Düzenleyen Gülsen - 22 Ara 2011 Saat 07:10
TEYZESİNİN PRENSESİ ANNESİNİN Bİ'TANESİ
Yukarı Dön
mehtappp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2011 Saat 18:00
rez....ende içiyorum ama ne yersem yeyim olacaksa önüne geçemiyorum çok gazlı değiliz şükür çok ısrar olduda kullan diye ConfusedConfused aldırmadım eşime aldımayıda düşünmüyorum çkk sağolun Clown

Düzenleyen Gülsen - 22 Ara 2011 Saat 07:10
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.