Diş Eti Rengi Tekrar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
canberkk
Üye Kayıt Tarihi: 11 Eyl 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2024 Saat 16:11 |
Merhaba hocam biraz kaygi bozuklugu hastasiyimda kusurabakmayin size daha once bu soruyu sormustum kizimin dis eti rengiyle ilgili cok renksiz ve soluk duruyor resimleri gece cekmistim flash ile belli olmuyordu tekrar atiyorum affiniza siginarak.
Rica etsem bakip yazabilir misiniz normal midir bu dis etindeki solukluk renksizlik. Düzenleyen canberkk - 11 Ara 2024 Saat 22:12 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118520 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kızınızda bir anormallik yok!
Zamanla çocuk büyüdükc dişlerin üstündeki et tabakası kalınlaşınca, beyazlık kaybolacak. Şu anda, diş etleri ince olduğu için, alttaki kemik tabakasının rengi görülüyor. Sizin tırnak kenarlarındaki yaralar, stresli biri olduğunuzu gösteriyor. Sakın o derileri tırnağınız ile yolmayın. Manikür törpüsü ile elinize fazlalık geldiğinde, o derileri törpüleyin. |
|
canberkk
Üye Kayıt Tarihi: 11 Eyl 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Evet hocam çok stresli bir insanim piskolojik destekte aliyorum fakat henuz çözemedim bu sorunumu ,sürekli çocuklarimi inceliyorum iyimi,rengimi soluk, atesimi var, dudak rengi nasil, goz altlari kirmizi mi vb. Yuzlerce olumsuz dusunce yuzunden cocuklari inceliyip duruyorum. Çok sağolun sizin bana ve diger insanlara olan yardiminizla içim büyük ölçüde rahatliyor. Tüm forumu komple okudum ve okumaya basladigimdan beri cocuklarimi doktora goturme ihtiyaci duymadim. Çok şey ögrendim sizden.Hala daha kafama taktigim saçma şeyleri soruyorum bazen kusurabakmayin.
Şu anda grip iki çocuğumda 3 yaşindaki ve 1,5 yasindaki çok dolu oksuruyorlar ama atesleri yok pasli dil yok enerjileri yerinde hiçbir ilaç kullanmiyoruz ve içimiz rahat. Normalde sizi tanimadan önce hemen doktora gotururduk ateşin ertesi günu hemogram bakarlardi, ciger filmi cekerlerdi genelde viral derlerdi evimize dönerdik. Bir ton masraf olurdu icimizi rahatlatmak icin gotururduk sadece. artik sadece rutin kontrollere ve aşilara goturuyoruz. Tüm destekleriniz için çok teşekkürler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|