Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Diş Eti Rengi Tekrar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Diş Eti Rengi Tekrar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
canberkk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı canberkk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Diş Eti Rengi Tekrar
    Gönderim Zamanı: 20 Kas 2024 Saat 16:11
Merhaba hocam biraz kaygi bozuklugu hastasiyimda kusurabakmayin size daha once bu soruyu sormustum kizimin dis eti rengiyle ilgili cok renksiz ve soluk duruyor resimleri gece cekmistim flash ile belli olmuyordu tekrar atiyorum affiniza siginarak.
Rica etsem bakip yazabilir misiniz normal midir bu dis etindeki solukluk renksizlik.

Düzenleyen canberkk - 11 Ara 2024 Saat 22:12
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118520
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2024 Saat 20:00
Kızınızda bir anormallik yok! 
Zamanla çocuk büyüdükc dişlerin üstündeki et tabakası kalınlaşınca, beyazlık kaybolacak. 
Şu anda, diş etleri ince olduğu için, alttaki kemik tabakasının rengi görülüyor. 

Sizin tırnak kenarlarındaki yaralar, stresli biri olduğunuzu gösteriyor.
Sakın o derileri tırnağınız ile yolmayın.
Manikür törpüsü ile elinize fazlalık geldiğinde, o derileri törpüleyin. 
Yukarı Dön
canberkk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı canberkk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2024 Saat 22:36
Evet hocam çok stresli bir insanim piskolojik destekte aliyorum fakat henuz çözemedim bu sorunumu ,sürekli çocuklarimi inceliyorum iyimi,rengimi soluk, atesimi var, dudak rengi nasil, goz altlari kirmizi mi vb. Yuzlerce olumsuz dusunce yuzunden cocuklari inceliyip duruyorum. Çok sağolun sizin bana ve diger insanlara olan yardiminizla içim büyük ölçüde rahatliyor. Tüm forumu komple okudum ve okumaya basladigimdan beri cocuklarimi doktora goturme ihtiyaci duymadim. Çok şey ögrendim sizden.Hala daha kafama taktigim saçma şeyleri soruyorum bazen kusurabakmayin.
Şu anda grip iki çocuğumda 3 yaşindaki ve 1,5 yasindaki çok dolu oksuruyorlar ama atesleri yok pasli dil yok enerjileri yerinde hiçbir ilaç kullanmiyoruz ve içimiz rahat. Normalde sizi tanimadan önce hemen doktora gotururduk ateşin ertesi günu hemogram bakarlardi, ciger filmi cekerlerdi genelde viral derlerdi evimize dönerdik. Bir ton masraf olurdu icimizi rahatlatmak icin gotururduk sadece.
artik sadece rutin kontrollere ve aşilara goturuyoruz. Tüm destekleriniz için çok teşekkürler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.