|
Furacin |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2019 Saat 19:09 |
Hocam merhabalar, 4 yaşında kızım dün sıcak fırın tepsisine çenesini değdirdi ve mercimek kadar bir alan kızardı çevresi de az kabardı şimdi az sulu satı gibi kızaran alan biz o an bilmeden buz uyguladık yanlışmış oysa fiti sürdük sonra sizin yazılarınızı okuyunca hemen furacin aldık furacin pomad istedik ama merhem tek çeşit dendi furacin %0,2 merhem ( nitrofurazon) sarı bir krem hocam. Dün akşam onu sürdüm, bugün sabahta sürdüm cevaplarınızda günde ne kadar ve yanık ne aşamaya gelinceye kadar uygulamam gerektiğini bulamadım hocam rica etsem yazabilir misiniz günde kaç defa ne kadar süre kullanalım?
İyiki varsınız.. Teşekkürler.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120530 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Furacin ZATEN tek tiptir…. Furacin Soluble Dressing %0,2 O salak eczaciya bir sorun bakalim, baska ne cins Furacin varmis!!! Bu pustlar; Aferin, Peditus ve Calpol'u ayni recete ile verirler,her 3 ilacin da "Parasetamol" oldugunu bilmezler, ondan sonra da; Furacin (sanki baska cesiti varmis gibi) boyle gicikliklar yaparlar!! 3 gun kullanmaniz yeterlidir, ustunu de kapamayin.. Gunde en az 2 defa, ve her yikandiktan sonra surun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Oca 2019 Saat 20:18 |
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Sonsuz teşekkürler... 10 aylık kızımda alnını çarptı bugün üstüne tırnakladı da kanadı mercimek tanesi kadar alan parlak sarımsı pembemsi bir açıklık var iz kalmasın diye buraya da furacin kullanabilir miyim yoksa 10 aylık diye kullanılmaz mı ya da ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120530 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kullanabilirsiniz. Ustunu ortmenize de gerek yok.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Ayrıca Furacin Soluble Dressing yazmıyor hocam değişmiş galiba furacin merhem yazıyor mavi- beyaz paket aynı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turkiye'de olmadigim icin, butun YENI ilac isimlerini bilemem.. Bendeki Turkce Ilac rehberinde, benim belirttigim gibi isimde TEK ilac var. Her ikisi de olur.
|
|
![]() |
|
Hocam merhabalar, önerdiğiniz gibi Furacin 3 gün günde 2 defa yanık bölge üzerine uyguladım. Şimdi bu durumda 4 yaş 4 aylık ne önerirsiniz kabuğun düşmesini mi bekleyelim yüz olduğu için iz kalmasın diye ne yapabiliriz hocam
4GP.ME/bbtc/1547063249965.jpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|