Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bu nasil bir hastalik(kulak ağrısı)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbu nasil bir hastalik(kulak ağrısı)

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gulbin masal Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 11 Oca 2018
Konum: turkiye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 23
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gulbin masal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bu nasil bir hastalik(kulak ağrısı)
    Gönderim Zamanı: 21 Şub 2018 Saat 00:07
merhaba hocam.
 3.5 yasinda 103 cm 15.5 kg kzim 14 subat gecesi kulak agrisi ve hafif atesle uyandi. agrisi coktu ve uyuyamadi. kulagina dokundurmadi. iliadin damla 3 gun 2×2 kullandik. o gun agrisi azaldi. ates dustu.
ertesi gun hic bir seyi kalmamis gibiydi ama kulakta az duyma vardi. okula gondernedim.ates vs. olmadi. 16 subat gunu okula gitti. 2 gibi aradilar ates var dediker gittim 38 dereceydi. bisey yapmadim kendi kendine dustu. ates dutukten sonra agriyan kulaktan sert kabuk gibi ama seffaf kulak kiri cikti. daga iyi duymaya basladi. 17sinde aksam 7 gibi ates basladi. karnim cok agriyor dedi.  40 dereceyi buldu ates. 4 saat icinde dustu. bu surede durumu cok kotuydu. dusunce hic birseyi kalmadi. 18inde yine ayni saatte ateslendi kendi kendine 4 saat icinde dustu. bu iki gun de serum fiz yaptiktan sonra avuc dolusu balgam cikardi bogazdan. sonra terleme ve ates dusme oldu. 19unda cok iyiydi. ates cikmadi oksuruk hafifti. bugun yine ateslendi.aksam 8 gibi ates basladi. 39.5 ates var bisey yapmadim.
ates neden gorunup kayboluyor, grip var mi yok mu anlamadim?
serum fiz. cold mix. klasik grip uygulamalari haricinde bisey yapmiyorum.
burnu akmiyor, deli gibi oksurmuyor. dilde pas yok agizda koku yok.
hic boyle olmamisti anlayamadik?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 112786
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2018 Saat 04:24
Domuz Gribi geciriyor. Istirahat ettigi gun, atesi olmaz. Normal.   
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.